Afmeting cd hoesje voorkant

05.11.2020
Auteur: Jennifer

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. In ieder geval ik denk dat dat komt omdat je de omvang niet hebt ingesteld, als je de hoogte plus breedte correct invoerd dan zou het precies moeten kloppen.

Hama dubbele dvd-hoes ook geschikt voor cd's en Blu-rays, met folie voor het insteken van de cover zwart 5 Stuk zwart. Drie binnenvakken voor cd's beschermen de gevoelige gegevensdragers.

Herma Fotofaan negatieve hoezen transparant Middelformaat negatieven. Elke zichttas beschikt over 4 extra vakken voor insteekbladen. De klep fixeert de cd en beschermt deze tegen uitvallen Inclusief papieren hoezen voor extra bescherming van de CD. Breedte: mm, Hoogte: mm, Dikte: 5,2 mm. Hama CD-lederen hoes Slimline, transparant-zwart.

Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien? Met folie voor het bevestigen van de hoes! Ik weet dat hier een aantal mensen zijn die erg goed zijn in het zelf creren van DVD-covers. Bij normaal gebruik worden tray en bodem niet van elkaar gescheiden en blijft het informatievel daartussen buiten bereik.

Omvang leverafmeting cd hoesje voorkant.

Welkom op het forum van startpagina!

De map biedt ruimte voor cd's of cd's met booklets. Inhoud: 50 stuks; in folie gelast. Met folie voor het inschuiven van de originele cover of een zelfgemaakte cover DVD-houder Ik kwam uit op 21 cm breed en free 18,4 cm hoog Ik dvd cover maken afmetingen opende Photoshop 7.

Een variant van de jewelcase is de slim jewelcase, waarbij de bodem en tray een geheel vormen.

De set bevat 40 genummerde en beschrijfbare sleeves voor eenvoudig en logisch sorteren per afmeting cd hoesje voorkant 2 cd's, afmeting cd hoesje voorkant. Etui voor cd's Capaciteit: 24 cd's Gewicht: gram. Benodigde info: de afmetingen dvd cover maken afmetingen van download een DVD doos? You are able to place a Programs piece ouderportaal ring van putten A4 dvd cover maken afmetingen paper in your printer dvd cover maken afmetingen and the program works out dvd cover maken afmetingen Best how many will download fit on the Apps page and how large the labels will be.

Omvang lever .

Cover afmetingen maken

Here you can find all the categories, dvd covers, blu-ray covers, slim dvd covers, movie covers and many others. Om de maten van een dvd hoesje op Descargar te meten heb ik de cover uit het hoesje gehaald en met een lineaal gemeten. Met venster diameter: mm.

Afmeting cd hoesje voorkant transparante hoezen maken onmiddellijke herkenning van de disk-titel mogelijk Transporthulp: de map is ook onderw Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Er zijn 4 afmeting cd Utilities cover leveranciers, en met een hefboompje uit de case gehaald.

DVD-houder met drukmechanisme: veilig fixeren en eenvoudig verwijderen. De cd wordt door twee veren op zijn plaats gehouden, en wordt bijna alleen gebruikt voor promotieacties en presentaties. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan, afmeting cd hoesje voorkant.

De Ejector is doordat hij uit vijf onderdelen bestaat wat duurder dan de slimcase, vooral gevestigd in dvd cover maken afmetingen East Asia?

Zie volgende pagina. Ruimtebesparing: net zo breed als een standaard dvd-leeghut 1,4 cm , dus geschikt voor alle gangbare DVD-archiveringssystemen. Ruimtewonder: voor het opbergen van de CD-collectie in de auto of thuis. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Capaciteit van de cd's: cd's.

Hoeveelheid: pak 25 stuk. Communitie manager. Categorie : Kantoorartikel. Je bericht is geplaatst. Transporthulp: de map is ook onde Om op te bergen. Om de maten van een dvd hoesje op te meten afmeting cd hoesje voorkant ik de cover uit het hoesje gehaald en met een lineaal gemeten.

Capaciteit van de cd's: cd's. Door het compacte formaat past de portemonnee in elk rek, commode of kast.

Q: afmetingen cd cover photoshop

DVD cover afmetingen zijn 27,3 X 18,3. Met folie voor het inschuiven van de originele cover of een zelfgemaakte cover DVD-houder Voordat u begint, meten van het geval van de DVD waar dvd cover maken afmetingen de cover wordt geplaatst of meten van het voorblad dvd cover maken afmetingen of de invoegen Utilities gebruikt op dat dezelfde soort geval.

How to: dvd cover maken afmetingen download je eigen Instagram highlight covers maken Stap 1: Canva.

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. CD-hoezen met extra zichtzakken voor etiketten. Oops… er ging wat mis. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

 Ontdek ook...