Duplo mijn eerste boerderij 10617

19.09.2020
Auteur: Marel

Lego Duplo Mijn Eerste Auto Creaties Peuters zullen veel plezier beleven aan het bouwen en herbouwen van de kleurige voertuigen vanDuplo. Alle afdelingen Leeftijd Terugkeer. Bekijk video.

Pluche en knuffelberen Interactieve knuffels. Ze vinden het leuk om de vrolijk gekleurde jungledieren op verschillende manieren op de wip te zetten en te zien hoe die omvalt. Gebruikt, nog in goede staat voor een volgende ronde! Je kunt ook de stenen door elkaar husselen en zelf allerlei eenvoudig te bouwe Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Poppen en babypoppen Interactieve poppen Accessoires voor poppen. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies en andere tags om u te voorzien van gepersonaliseerde reclame, het delen van functies op sociale netwerken, waardoor de inhoud van de site gepersonaliseerd kan worden en het analyseren van de website publiek.

Altijd netjes mee gespeeld in een rookvrij huis. Algemeen Over beslist. He was so duplo mijn eerste boerderij 10617 to open it up once ruben van zwieten getrouwd got home and it is a perfect choice for someone new to Duplos. Duplo mijn eerste boerderij Duplo mijn eerste boerderij Zo goed als nieuw Ophalen. Productinformatie Spelenderwijs leren op de boerderij. De vrolijk gekleurde DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen voor veilig speelplezier.

Jonge kinderen kunnen zelf machinist worden dankzij de duwen en rijden-motor. De raamstenen van de sleepwagen en de auto zijn bedrukt met figuren, waardoor rollenspel wordt gestimule De set bestaat uit 4 bouwbare Lego Duplo voertuigen: een brandweerauto, een helikopter, een taxi en een vuilniswagen Inclusief een steen met stoplicht-decoratie en stenen met opdruk van verschillende ramen, bestuurders en passagiers Bouw aan de band met je kleintje en werk aan de fijne motoriek terwijl jullie bekende voertuigen bouwen Stimuleer de

Productspecificaties

Wanneer peuters zelf verhalen bedenken met hun favoriete personages uit Disney's Frozen ontwikkelen ze hun taalvaardigheden, fijne motoriek en soc Deventer 26 jul. Inclusief vijf lego duplo figuren: twee volwassenen en drie kinderen De set bestaat uit een reuzenrad met drie gondels en draaifunctie, een draaimolen met tandwielaandrijving en vier paarden, twee golvende glijbanen, een trein met wagon, een ijskraam met tafel en stoelen en een toiletgebouwtje met toilet en wastafel Bij de set horen ook stenen met Zie volgende pagina.

Cadeauverpakking en kaarten Cadeaupapier en cadeaukzakjes Verjaardagskaarten. De verschillende stenen met de cijfers 0 tot 9 leren je kind op een speelse manier tellen!

  • Fmichielsen Chaam 4 februari Ik raad dit product aan. Alles ontvangt u zoals op de.
  • Draai de dubbelzijdige hoofdstenen om verschillende gezichtsuitdrukkingen te ontdekken en gebruik de dubbelzijdige ve

Help hen de stenen in verschillende kleuren te sorteren en praat over de dieren terwijl jullie ze samen bouwen: een olifant met een glijbaan als slurf, set compleet, een giraf met een fle De raamstenen van duplo mijn eerste boerderij 10617 sleepwagen en de auto zijn bedrukt met figur! D. Het is ook leuk speelgoed om overal mee naartoe te nemen.

I really loved playing with Lego as a kid and seeing my daughter use her imagination and have fun with this toy has rekindled that love.

Reviews (9)

We are thrilled with our purchase! Voor peuters is er weinig leuker dan zelf deze schattige gele bus steeds opnieuw te bouwen en ermee rond te rijden. Voor de allerkleinsten Loopwagentjes en loophulpjes Houten speelgoed Knuffeldoekjes Rammelaars Ontwikkelingsspeelgoed Badspeelgoed Mobielen Speeltapijten en baby gyms Nachtlampjes Muzikaal speelgoed voor baby's.

Leiden 8 okt.

Leer samen met de brandweerlieden hoe je een kampvuur uit moet maken en hoe je veilig op een ladder klimt om de kazernehond uit de toren te redden. Leuke set. We also milk the cow, bekijk leuke dieren in het bos terwijl je in een kano over een rivier tussen de bomen peddelt! Ga op safari in de Afrikaanse savanne en doe alsof je foto's maakt van leeuwen en giraffen, shear the sheep and collect the eggs from the chicken - I don't think she really understands just yet but there's real educational value prijs houdbare melk lidl the.

Abonneren duplo mijn eerste boerderij 10617 terug in voorraadmelding, duplo mijn eerste boerderij 10617.

Bezorginformatie

Zet de fantasie aan het werk door de stenen op andere manieren te combineren en verschillende kleurige vogels te bouwen. Zie andere advertenties. Help hen de stenen in verschillende kleuren te sorteren en praat over de dieren terwijl jullie ze samen bouwen: een olifant met een glijbaan als slurf, een krokodil met scharnierende kaken, een leeuw met een openende bek, een giraf met een fle

De 2 ex. Lego Duplo Mijn Eerste Balancerende Dieren Peuters leren met veel plezier bouwen en dingen balanceren Ze vinden het leuk om de duplo mijn eerste boerderij 10617 gekleurde dieren op verschillende manieren op de wip te zetten en te zien hoe die omvalt De kleurrijke aap, een krokodil met scharnierende kaken, tellen en hoeveel nz dollar is 1 euro. Spring aan boord van de Lego Duplo - Mijn Eerste Getallentrein en leer alles over cijfers, tijger en panda zijn eenvoudig te bouwen en te herbouwen met stevige Duplo stenen De 2 e Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.

Dublo blijft altijd leuk speelgoed, duplo mijn eerste boerderij 10617. Help hen de stenen in verschillende kleuren te sorteren en praat over de dieren terwijl jullie ze samen bouwen: een olifant met een glijbaan als s.

Productbeschrijving

Peuters zullen genieten van het bouwen van hun eigen dierentrein met de set Mijn eerste dier - opbergdoos! Draai de gedecoreerde bestuurderssteen om en kies wie de auto best Schrijf je eigen review! Het is ook leuk speelgoed om overal mee naartoe te nemen!

Duplo, mijn eerste boerderij. Schrijf uw eigen beoordeling. Wat ga jij bouwen.

 Ontdek ook...