Eu landen en hoofdsteden oefenen

21.11.2020
Auteur: Colin

Wil je weten hoe Noord-Ierland eruit ziet? Oostenrijk quiz - Aduis.

Zo kun je gelijk je kennis van topografie testen! Webpad: Vakantie in Europa - Jack Nowee. We hebben er dit artikel over gepubliceerd. Van onderstaande landen wist je misschien niet per se dat het landen in Europa zijn, maar dit is dus wel degelijk zo. Een moment geduld alsjeblieft, we plaatsen jouw resultaat nu op facebook. Roemenië De hoofdstad van Roemenië is Boekarest. Bondsrepubliek Duitsland - Brujon.

Letland Deze Europese hoofdstad heet Riga. Faroer Eilanden De Faroer Eilandende hoofdstad van Frankrijk is natuurlijk Parijs, dat een archipel is en een autonoom onderdeel van Denemarken.

Jouw resultaat is op je facebook pagina eu landen en hoofdsteden oefenen. Frankrijk Grote kans dat je deze hoofdstad wel kent als je dit lijstje met hoofdsteden in Europa af gaat, maar ook de Faroer Eilanden horen hierbij. Klascement inloggen. Veel van dit soort gebieden liggen in het Verenigd Koninkrijk.

Geologische opbouw van de aardkorst onder Europa Reliëfkaart van Europa.

Servië De hoofdstad van Servië is Belgrado. Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie. Met de mogelijkheid om als werkblad uit te printen. De informatie en de opgenomen links op dit plein zijn met veel zorg samengesteld. Hier worden de kantons van Zwitserland behandeld.

Mensen spreken hier Catalaans en de hoofdstad van Adorra is het gelijknamige Anodrra la Vella. Ik snap het Toon dit bericht altijd als ik de Topotrainer open. Lees hier al onze Kopenhagen tips. De leerlingen leren de negen deelstaten van Oostenrijk en hun eu landen en hoofdsteden oefenen kennen en proberen ze toe te wijzen. Hoofdsteden en landen.

Wist je dat dit ook landen in Europa zijn? Ontdek hun Europese hoofdsteden!

Op bezoek bij - Europe4kids. Griekenland De hoofdstad van Griekenland is de stad Athene. Landen en hoofdsteden in Europa oefenen met behulp van kaarten van Europa. De bijpassende wapens moeten worden ingedeeld.

Europa quiz - Cyberkidz? De leerlingen leren de negen deelstaten van Oostenrijk en hun wapens kennen en proberen ze toe te wijzen. Voormalig Joegoslavi - Brujon. Opnieuw beginnen of Herhaal fouten of Oefen iets anders.

Je kunt veel landen uitlichten. Topografie oefenen van Verenigd Koninkrijk.

Hoe het werkt

Veel wetenswaardigheden over een van de bekendste autoraces ter wereld. Of kies Herhaal fouten of Opnieuw beginnen of Oefen iets anders. Schotland Schotland is eigenlijk onderdeel van het Verenigd Koninkrijk, maar heeft een eigen hoofdstad.

Hoofdsteden, Landen en Landschappen, Oceanen Engelstalig. In de klas Je oefent nu: Europa Ga terug en kies opnieuw.

Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen -. Wil je doorgaan waar je was gebleven of liever opnieuw beginnen. Benieuwd naar wat hier de Europese hoofdsteden zijn! Kriskras door Belgi - Averbode. Europa 't Spectrum mix - Brujon. Hoe laat is het waar. Zo kun je gelijk je kennis van topografie testen.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

Topografie: Quiz landen van Europa - Lizardpoint. Op dit werkblad worden de deelstaten van Duitsland behandeld. Alpen topografie - De Ark. Europa - Leer de 46 landen en hun hoofdsteden kennen!

Met korte afstandinformatie. De hoofdstad van Portugal is de mooie stad Lissabon. Tsjechi De hoofdstad van Tsjechi is praag.

 Ontdek ook...