Gratis naaipatroon jurkje maat 116

21.02.2021
Auteur: Gerrita

Succes ermee! Mooi in zijn eenvoud.

Voor meisjes met de optie om een schouderruche toe te voegen. Moet er nog naadwaarde geknipt worden aan de boordstof? En hiermee maak je de stoerste shirts zelf! Ok dann versuch ich es erstmal in Deutsch, ansonsten nochmal in Englisch.

Bonjour, merci pour ce patron gratuit en plus. Het is een sweater met raglan mouwen, zakken en een capuchon. Hevig fan!!!

Cline Garnier 14 March Voorpand is veel smaller en het achterpand is dus breder en een stuk langer. Mieke 27 February A la rentre? Ik heb de smalle versie eens gemaakt voor Ninthe haar stap naar de basisschool.

  • Opzij, boven en onder?
  • Hoi, Ik heb je een mailtje gestuurd over het mogen gaan maken van dit jurkje in mijn naaistudio, maar vraag mij af of het goed is aangekomen. Het gratis naaipatroon voor de Lena dress!

Voor jongens!

Ik kom hem overal tegen! Sofie Lietaert 13 March Je hebt bijv. Ik ben blij. Echt super leuk geworden met een tricotboordje.

Dit pingun paneeltje was perfect voor dit patroontje. Je hebt bijv. Ik ben dan ook erg trots op deze twee jasjes voor Ninthe en Milas. Wat mooi. En graag gedaan h.

Post navigation

Ook het fotomodel staat er prachtig op. Heerlijk comfy! Heb al heel lang niet meer genaaid en moest wat de drempel over.

Ik vond nooit het juiste kledingstuk. Het lichtroze stofje is van Atelier Brunette en kocht ik bij Lanalotta. Deze lijst wordt continue bijgewerkt en gepdatet. Waarschijnlijk de laagjes niet goed aangesloten of op elkaar gelegd. Dank je wel, Marianne.

Nog veel meer gratis patroontjes!

Fijn dat de tutorial je doet durven. Opzij, boven en onder? Hieronder vind je een overzicht van de leukste gratis naaipatronen voor kinderkleding, allen online verkrijgbaar en downloadbaar om zelf thuis uit te printen. Sofie Lietaert 19 March

  • Dus met een plooi!
  • Inkt op?
  • Maak er gerust gebruik van en doe je inspiratie op, er zitten vast juweeltjes tussen!
  • Anoniem 9 oktober om

Je moet ze in de lengte het beste kunnen rekken. Deze maakte ik voor […]. Goedgekeurd dus. Toska 27 februari om. Heerlijk comfy.

Leuk gedaan. Moim zdaniem s wygodne, nic surprise make up tafel uwiera ani nie przeszkadza. Het halsboordje is een rechthoek van 4,5 cm breed.

Gratis naaipatronen kinderkleding maat 56 t/m 170

Dit is een gratis patroontje van the simple life pattern company, welke nog een heel aantal meer leuke gratis patroontjes heeft! Lena jurkjes — Laura Debray 26 May Veel zomerse shirts in de kast dan.

Klopt het dat het voor maat zonder beleg en zonder knopen is. Emeline 28 February Tante Fee 27 February !

 Ontdek ook...