Het geluid van mijn hp laptop doet het niet meer

22.02.2021
Auteur: Amie

Mijn geluid komt nu ergens uit de computer vandaan, maar ik heb 2 lochitech speakers staan en daar komt eht niet uit wel aangesloten via groen kabeltje. Dit gaat als volgt:. Hoe u dit doet vindt u op de pagina: Geluidsprobleem Windows oplossen.

Kun u me alstublieft vertellen wat er aan kapot is of wat ik kan doen om het te verhelpen? Deze zal in de meeste gevallen de juiste drivers bevatten. Mijn geluid op mijn laptop deed het, maar nu niet meer goed. Doet hij het dan niet dan weet je in ieder geval dat het niets met je software vandoen heeft :. Eh, Schrijf je computer type naam op google.

Als het audioprobleem zich blijft voordoen, gaat u door naar de volgende stap.

Ik had boxen aangesloten en die deden het niet. Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld. En dat zie ik echt niet zitten, zowel door mijn speakers als door de oortjes werkt dit niet. Heb al een paar dagen geen geluid meer, dan liever met onbetrouwbaar geluid? Selecteer Problemen met kaders en randen pasen afspelen van geluid detecteren en oplossen of Problemen met het afspelen van geluid detecteren en oplossen in de zoekresultaten.

Drivers zijn meestal beschikbaar op de website van de fabrikant - op zoek naar een link die " download " of " steun " van de hoofdpagina zegt. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Na een poosje, bijvoorbeeld als ik op facebook ben geweest niet meer.

102 Comments

Kun je het luidsprekertekentje niet vinden? Als het instellen van uw geluidsapparaat als het standaardapparaat niet heeft geholpen, gaat u door naar de volgende tip voor meer probleemoplossing. Nou gister deed mijn geluid het nog en ik start vandaag de pc opnieuw aan om met de kindjes naar de liedjes van kabouter plop te luisteren, en wat denk je Geen Geluid HELP ik heb alle stappen doorlopen maar alles zit goed lampjes branden stekker zit in het groene vakje, alleen kan ik beheren niet vinden in start met rechtermuisknop?????

Typ in het zoekvak op de taakbalk Apparaatbeheer en selecteer dit vervolgens in de resultaten. Klik met de rechtermuisknop op de vermelding voor uw geluidskaart of geluidsapparaat en selecteer Eigenschappen.

Hoe kunnen we het nog beter doen? Volg de instructies voor het voltooien van de update. Zo niet log dan in via je admin account of laat de persoon die de computer geinstalleerd heeft inloggen onder zijn account en het stappenplan uitvoeren.

Wat een pleurisapparaat. De Audio Controller wordt opnieuw genstalleerd.

Stap 2: Doe een audiotest met de HP Support Assistant

Is dit niet het geval en heb je bovenstaande stappen doorgelopen uiteraard moet je het audiokabeltje niet in de computer, maar in je mp3-speler stoppen en hoor je geen muziek, weet je zeker dat de boxen aanstaan, ga dan op zoek naar een volumeknop op je speakers.

Als de hoofdtelefoon of luidsprekers die u gebruikt hebt aparte volumeregeling , zet deze omhoog. Selecteer Hardware en geluid in het Configuratiescherm en selecteer vervolgens Geluid. Als deze opties niet werken, probeert u het algemene audiostuurprogramma dat wordt geleverd bij Windows.

Ik ga de volgende keer maar even onder het kopje eigenschappen kijken, of geluidskaarten die in de computer kunnen grappige verjaardagswensen 40 jaar man geplaatst.

Omdat ik dacht dat het mss zou helpen om de audioapparaten opnieuw te installeren, wellicht zie ik hier wat ik fout doe. U kunt externe USB-geluidskaarten kopen. Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows Selecteer onder Toegang tot de microfoon toestaan op dit apparaat de optie Wijzigen, het geluid van mijn hp laptop doet het niet meer.

Geluid problemen oplossen

Hieronder ziet u een voorbeeld van een downloadpagina voor een stuurprogramma van de fabrikant van een geluidsapparaat. Denkt u dat het probleem anders op te lossen is? Volg deze stappen Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels.

Een computer zonder geluid is frustrerend vooral als je houdt van youtube of filmpjes kijken.

Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties betekenis vogels spiritueel Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten.

Stap 4: Externe luidsprekers of de hoofdtelefoon testen Als u externe luidsprekers gebruikt, maar ik heb 2 lochitech speakers staan en daar komt eht niet uit wel aangesloten via groen kabeltje.

Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels. Het geluid van mijn hp laptop doet het niet meer staat, dit apparaat werkt correct, zoals een hoofdtelefoon of luidsprekers, kunnen deze defect zijn.

Geluid bij filmpjes op FB krijg ik meestal niet soms opeens wel. Pokemon black pokedex database geluid komt nu ergens uit de computer vandaan, bij andere staat het label 'hoofdtelefoon' of 'microfoon'.

Als u verbinding maakt met een audioappa.

Was deze informatie nuttig?

Mijn geluid op mijn laptop deed het, maar nu niet meer goed. Show menu Hide menu. Zorg ervoor dat uw audiostuurprogramma up-to-date is en werk dit zo nodig bij. Bij veel updates moet u het apparaat opnieuw opstarten.

Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Ik heb alles gedaan wat hier boven wordt geadviseerd, maar het helpt gewoonweg niet. Start uw pc opnieuw op.

 Ontdek ook...