Het weer belgrado

21.11.2020
Auteur: Shan

Very mild max 17°C on Fri afternoon, min 9°C on Sun morning. Klimaat Belgrado januari Gemiddeld is het maximaal 3°C in januari in Belgrado en minimaal rond de -2°C. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven.

Italie kleurt weer oranje: code rood lokaal in Montenegro 14 okt. Het is 41 dagen droog in de winter. Belgrado heeft volgens de Köppen-Geiger classificatie een gematigd zeeklimaat type Cfb. Hepatitis B Rabiës Tekenencefalitis Wat kost het en wat betaalt je verzekeraar? Gemiddeld is het maximaal 12°C in november in Belgrado en minimaal rond de 5°C.

Dat is 20 minuten korter dan vorige week, het weer belgrado. Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Belgrado op de site van de GGD. Bekijk prijzen. De komende dagen het weer belgrado het bewolkt en is de kans op regen hoog in Belgrado!

Er valt in juni op 15 Dagen neerslag met een totaal van 44 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Belgrado.

  • Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.
  • Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Klimaat Belgrado

Klimaat Belgrado december Gemiddeld is het maximaal 5°C in december in Belgrado en minimaal rond de 0°C. Uitgebreide regenradar. Belgrado Weer 4—7 dagen :. Er valt in totaal 64 mm neerslag op 28 dagen. Ervaringen weer Belgrado. Het is deze maand 16 Dagen droog in Belgrado en gemiddeld sneeuwt het 4 Dagen in december.

Het weer nu in Belgrado, het weer belgrado. Belgrado weer vandaag 1-3 dagen Moderate rain total 11mmheaviest on Sun morning. Er valt in januari op 10 Dagen neerslag met het weer belgrado totaal van 36 mm. Voor de beste gebruikerservaring op Weerplaza. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt.

Weersverwachting Belgrado deze week

De oppervlakte van Belgrado is 3. Voor de laatste ontwikkelingen in het land: volg de aanwijzingen op van de lokale overheid en volg het nieuws. Wanneer orkanen in de buurt van de Verenigde staten komen, gaan de Hurricane Hunters met vliegtuigen op pad om data te verzamelen.

Hotels en appartementen in Belgrado Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Maan op uur. Het weer voor Belgrado in Servi wordt de komende 14 dagen 20 tot 14C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Belgrado is een 8,3, het weer belgrado. Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en is de kans op regen hoog in Belgrado.

Meer klimaatinformatie

Gemiddeld is het maximaal 29°C in juli in Belgrado en minimaal rond de 16°C. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven.

Weer Wind Bewolking. Bekijk het actuele reisadvies voor Servië op de site van de Rijksoverheid.

Gemiddeld is het maximaal 30C in augustus in Belgrado en minimaal rond de het weer belgrado. Er valt in januari op 10 Dagen neerslag met een totaal van 36 mm. Gemiddeld is het maximaal 5C in december in Belgrado en minimaal rond de 0C. Ervaringen weer Belgrado. WNW 2 2, het weer belgrado. Er valt in februari op 10 Dagen neerslag met een totaal van 30 mm. Het is 64 dagen droog in de zomer. Bekijk prijzen.

Het weer de komende 48 uur

Eerste kwartier vr 23 okt Er valt in totaal 64 mm neerslag op 28 dagen. Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Gemiddeld valt er op 16 dagen sneeuw in Belgrado, het weer belgrado. Hotels en appartementen in Belgrado Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Actuele waarnemingen.

 Ontdek ook...