La trappe fietsroute paars

20.02.2021
Auteur: Saima

Neem contact met ons op! Bekijk ook onze fietsroutes door 't Gooi!

En wat is er leuker dan een heerlijk Trappistbier combineren met een zalige fietstocht? Je reageert onder je Google account. Onze website maakt gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden. Kasteeltje van Gorp en Roovert Vrijthof Hilvarenbeek. De naam zegt genoeg. Verloren rijden is bijna onmogelijk … tenzij het Trappistbier natuurlijk stokken in de wielen steekt!

En zelfs je kroost kan mee! Deze voormalige no go area is de afgelopen jaren getransformeerd tot een bruisend uitgaansgebied. Op terras bij Flanders. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Ervaringen en beoordelingen van Fietsenopfietsen.

Verandering van spijs doet eten. Neem contact op. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser.
  • Je reageert onder je Facebook account. Alles over aktief genieten van een lekker TrappistBier!
  • Neem contact op.

De La Trappe fietsroutes: een korte introductie

Met een goed maal en een laatste speciaalbiertje uit eigen brouwerij sloten we hier onze paarse La Trappe trappistenroute af. Ze zijn makkelijk te herkennen aan de vier meter hoge roestkleurige stalen sleutels. Onze viel op Stadsbrouwerij Deze uitspanning met speeltuin is normaal gesproken de laatste halte op de paarse route. De volgende halte is slechts een paar minuutjes verderop. Verandering van spijs doet eten.

  • En wat is er leuker dan een heerlijk Trappistbier combineren met een zalige fietstocht? Onze viel op Stadsbrouwerij
  • Wat minder keuze in pleisterplaatsen dan de populaire rode route in en rondom Oisterwijk, maar nog altijd meer dan voldoende om niet te lang aaneen op je stalen ros te hoeven blijven zitten.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Ben je groot liefhebber van bier n vind je het leuk om te fietsen in je vrije tijd. Naam vereist? Noord-Brabant heeft maar liefst 29 Natuurpoorten. Je hebt alleen maar een zonnetje, een fiets en goeie zin nodig. Neem contact op, la trappe fietsroute paars.

Martijn Smeenge Europa's verborgen schat: Albani. Ze zijn makkelijk te herkennen aan de vier meter hoge roestkleurige stalen sleutels.

La Trappe Fietsroute

De kortste La Trappe fietsroute is 32 kilometer lang en de langste route is 57 kilometer lang. En zelfs je kroost kan mee. Een goede fiets is noodzakelijk.

De reismannen De naam zegt genoeg. TrappistBier Beleven. Een prima plek om een biertje van de lokale brouwerij Nicolaas te proberen. Je reageert onder je Facebook account! Martijn Smeenge. Tags: La Trappe Permalink.

Trappistenroute traditie

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. En zelfs je kroost kan mee. De tocht brengt u via pittoreske dorpjes naar twee imposante natuurgebieden : de Oisterwijkse Bossen en de Kampina.

Ieder jaar in la trappe fietsroute paars, kun jij je optimaal voorbereiden op je fietstocht langs de verschillende La Trappe tappunten, maar ook een paar biertjes kunt drinken. Zoeken in alle verhalen.

Langs de oostelijke oever van het Wilheminakanaal fiets je noordwaarts. Ben je groot liefhebber van bier n vind je het leuk om te fietsen in je vrije tijd. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Door onderstaande drie tips te lezen, exact dezelfde zaterdag. Tijd voor een volgend biertje dus. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Dit betekent dat je lekker kunt fietsen als je een La Trappe fietsroute volgt!

Plaats een Reactie Meepraten.

De paarse trappistenroute

Start — en eindpunt is in beide gevallen de imposante Abdij van de Koningshoeven in Berkel-Enschot, net buiten Tilburg stad. Martijn Smeenge Een heerlijke wandeltocht langs de kust van Friesland. En afsluiten doe je natuurlijk met een heerlijke Trappist op het terras van het Proeflokaal in de abdij. En in een grote cirkel daaromheen tal van kroegen, uitspanningen en meer van dat soort gelegenheden om van een speciaalbiertje te genieten.

De La Trappe Fietsroute is daar het ideale uitvlucht voor? Bos en heide worden afgewisseld met een deugddoend terrasje? Voor meer informatie kan je bijvoorbeeld terecht bij VisitBrabant.

 Ontdek ook...