Patroon muts haken kind 2 jaar

23.02.2021
Auteur: Yücel

Het patroon vind je hier. Muts en halswarmer Breipatroon. Een nieuwe hype die is overgekomen uit Japan.

Muts en sjaal Breipatroon. Damesmuts Haakpatroon. Muts Haakpatroon. Met een hoofdomtrek van 59 cm volwassen man is dat 18, cm geen wonder dat het nogal groot uitvalt. Zo kun je het erbij nemen als je het nodig hebt. Sorteer op dames Dames

Je hebt nu - het aantal steken nodig voor de gewenste mutsomtrek 45,9 - het aantal toeren nodig voor de gewenste diameter voor de cirkel 5,6 Je kunt geen halve toeren haken. Sorteer op borduren Borduren 3. Toggle navigation. Sorteer op deken Deken. Ik heb patroon muts haken kind 2 jaar voor gekozen om elke toer door te haken. Je kan je mutsje opleuken met van alles en nog wat.

Daar is het voor bedoeld. De toeren die ik in vasten heb gehaakt heb ik niet door gehaakt. Sorteer op kerst Kerst.
  • Sommige dingen kunnen een rol spelen: niet goed verdeeld over de cirkel meerderen, ongelijkmatig haken, waardoor de ene steek groter wordt dan de andere.
  • Dat zie je ook aan de groeicurves die ze op het consultatiebureau aanhouden. Haak 3 l en haak in iedere V 1 st, na 5 st haak je 2 st in 1 V dus 1, 1, 1, 1, 2 stokjes herhaal rond en sluit met een hv.

Sorteer op kinderen Kinderen Tinneshobbyworld 10 oktober om In mijn boek Smûk zijn mijn 60 favoriete zelfmakers en recepten gebundeld. Fijn dat je dit met ons deelt.

Op mijn blog Wimke. Andrea 8 oktober om

  • Regelmatig krijg ik de vraag voor  een patroon van deze muts voor een grotere baby of kind. Een plantenhanger maken.
  • Zoek drie mooie draden uit en haak met een dikke haaknaald, ik gebruikte een haaknaald voor Zpagetti nr Het vraagt vooraf even wat voorbereiding,maar dan krijg je ook echt een passende muts.

Toer 1 en 2 gaan goed. Miss Creatuurtje 12 oktober om In een avond had ik vier mutsen gehaakt, inclusief pompom. Haak 2 lossen, het is belangrijk om niet te strak te haken. Klantenservice Contact Veel gestelde vragen. Sorteer op handschoenen Handschoenen.

Made by me

Dan loopt de muts iets meer rond af naar beneden. Recept plukbrood met veel knoflook. Sorteer op trui Trui. Creatief 22 mei om

In de tabel combineer ik dit met de omtrek en de hoogte van de hoed en met de doorsnee van de cirkel, die het bovenste deel van de muts vormt.

Groeten, Wat een leuke mutsen maak je. Houd je bij het haken de maten van de cirkel en hoogte goed in de gaten, patroon muts haken kind 2 jaar, Marijke.

Sorteer op dieren Dieren 1. Op deze pagina vind je nog meer haak inspiratie. Hallo Amber, de ring sluit.

Gerelateerde producten

Softy Scrunchie Breipatroon. Een heel verhaal. Sorteer op deken Deken. Baret Breipatroon. Hoofdband en polswarmers Breipatroon.

En ook nog eens in alle maten. Door Wimke Tolsma. Misschien helpt het jou ook, al is het alleen maar de tabel met maten. Sorteer op poppen-en-beestjes Poppen en beestjes. Fantastisch zoals je het hebt uitgelegd. Sorteer op vest Vest. Wist je dat het nog maar 61 dagen is tot kerst. Ik ben snel aan de slag gegaan.

Online je haak materialen bestellen

Tips voor het haken van een muts Een eenvoudig haakpatroon voor een muts in alle maten Een muts lijkt misschien voor een beginnend haakster of haker ingewikkeld maar dat is echt niet zo. Binnen 1 uur haak ook jij een haarband. Groetjes Samantha. Een warme haarband die je binnen één uur klaar hebt.

Met deze recepten hoop ik ook jou te inspireren om aan de slag te gaan in de keuken. Dan gaat het je vast goed lukken. Dan loopt de muts iets meer rond af naar beneden.

 Ontdek ook...