Zwangerschapstest big bazar negatief deze website worden cookies verzameld en vergelijkbare technieken gebruikt om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Ze kleven niet, revolution jelly highlighter review, maar je hebt wel het gevoel dat je er een soort gloss over aan hebt."/>

Revolution jelly highlighter review

28.02.2021
Auteur: Cherryl

Je kunt hem altijd opbouwen door er nogmaals overheen te gaan. Vooral in het najaar lees ik meer dan in de zomer omdat ik dan ook meer binnen zit. Daar is deze jelly-variant onverwacht heel goed in!

Slecht zijn ze zeker niet maar ik zou ze ook niet elke dag dragen. Alle producten zijn verkrijgbaar bij Boozyshop! Vind ik leuk: Like Laden Je kunt met deze vijf kleuren toch een hoop combinaties maken en de pigmentatie was ook zeker goed voor deze prijs.

Deze liptopper heeft rose gouden glitterdeeltjes. Dát maakt het voor mij dan alsnog een interessant product!

Ik vind de lichte variant erg mooi voor overdag een lichte blush. Daardoor is hij perfect met een klein kwastje aan te brengen, revolution jelly highlighter review. Ik kocht een aantal revolution jelly highlighter review deze producten en laat deze vandaag aan jullie zien. De opvallende wimpers op de onderste foto zijn trouwens nepwimpers van Lashes by Linniewaar ik eerder een review over schreef klik op de link om te lezen.

Het merk M ake-up Revolution is n van mijn favoriete budgetmerken die tegenwoordig ook heel snel verschillende collecties na elkaar op de markt brengt.

  • Ik ben dus erg benieuwd hoe deze er op de ogen gaat uitpakken. Deze collectie werd in het najaar van uitgebracht en bevatte meerdere highlighters en oogschaduwpaletten.
  • Dit product zorgt ervoor dat donkere kringen verdwijnen en dat zelfs zwellingen onder je ogen worden aangepakt. Deze jelly highlighter is het enige item uit de Jewel Collection van Makeup Revolution die nog te koop is bij RevolutionBeauty.

Ik was er heel erg benieuwd naar en heb dan ook een aantal producten besteld. Allereerst wil ik jullie een gelukkig wensen! Voor feesten had ik jammer genoeg geen fut genoeg. Met swatchen vind ik het gelukkig alweer wat meevallen. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Ik verwachtte denk ik meer een liquid highlighter, maar jelly is een stuk minder vloeibaar.

  • Vooral voor het voorjaar zien de…. Ik heb een tijdje geleden al vier Revolution donuts gereviewd op mijn blog en nu is Revolution uitgekomen met een hele donut tray!
  • De producten komen allemaal in een kartonnen verpakking en zien er erg luxueus uit, zeker voor een budgetmerk.

Vind de inhoud niet heel spciaal qua kleuren, revolution jelly highlighter review, maar wat betekent vlek in het engels pigmentatie ziet er goed uit.

Dit product is een serum om onder je ogen aan te brengen. Het heeft wat meer tijd nodig met aanbrengen als je gewoon een pressed highlighter gewend bentmaar ik vind hem toch fijn in revolution jelly highlighter review. Ik vind deze swatches iets tegenvallen tov het oogschaduw palette hierboven! Wel voelen ze wat 'zwaar' aan net zoals een lipgloss.

Ik kocht een aantal van deze producten en laat deze vandaag aan jullie zien.

POPULAR Skincare

Het geeft amper mee als je je vinger of kwastje erin duwt, maar het geeft wel veel pigment! Meestal ben ik trouw aan mijn beautyblender maar ik ga ze zeker uitproberen. Hij knalde van mijn arm af! Op de onderkant zit een dubbele sticker met informatie.

Meer informatie Deze jelly highlighter is het enige item uit de Jewel Collection van Makeup Revolution die nog te koop revolution jelly highlighter review bij RevolutionBeauty. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Een ideaal product dus voor een vermoeide…. De lip toppers bevatten intense glitterdeeltjes en hebben een zijdezachte formule die niet plakt en lang blijft zitten. Deze highlighter ziet er ook weer prachtig uit en van knorr tikka masala sauce swatch werd ik ook erg blij.

MAAK JE KEUZE

Donut vanilla frosting Deze highlighter ziet er ook weer prachtig uit en van de swatch werd ik ook erg blij. Het geeft amper mee als je je vinger of kwastje erin duwt, maar het geeft wel veel pigment!

De jelly highlighter in gebruik Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van een jelly highlighter, want dit is mijn eerste. Meer informatie Deze jelly highlighter is het enige item uit de Jewel Collection van Makeup Revolution die nog te koop is bij RevolutionBeauty.

  • Grappig dat ze gekozen hebben niet alleen voor oogschaduw te gaan dit keer!
  • Lees snel verder!
  • Ja pretty ben benieuwd deze dagen even gebruiken Laden
  • Zolang je niet meteen je kwast diep in het potje dipt en aanbrengt is de highlighter subtiel aanwezig.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Boozyshop, revolution jelly highlighter review. Ik heb er net 4 uitgelezen en deze ga ik vandaag met jullie delen. Ja pretty ben benieuwd deze dagen even gebruiken Laden Vind ik leuk: Like Laden Ik gebruik ook liever een beautyblender dan dit soort sponsjes idd maar de donuts zelfs zijn erg leuk Laden Op  eerste aanblik vind ik de bronzer er erg heftig uit zien voor mij.

Maar de jelly zelf zit nog netjes in het potje, met deze producten ben je altijd de beste versie van jezelf. De boodschap die Hema met deze collectie wil overbrengen is, dus revolution jelly highlighter review

Meer informatie

Ze kleven niet, maar je hebt wel het gevoel dat je er een soort gloss over aan hebt. Bij het opendraaien zit er een protection-seal, die overigens niet echt vast zit, maar meer gewoon op de bovenkant van het potje ligt. De producten zien er echt schattig en clean uit en doen mij een beetje denken aan het Amerikaanse merk Glossier.

Ik deed dat bijvoorbeeld met onderstaande looks die eerder al op mijn Instagram verschenen. Allereerst wil ik jullie een gelukkig wensen. Heel leuk.

 Ontdek ook...