Sleutel vast in contactslot peugeot

12.01.2021
Auteur: Lloyd

Neem direct contact met ons op:. Tik met een hamer of ander hard voorwerp op het uiteinde van de sleutel terwijl de sleutel in het contactslot zit.

Microschakelaars Transponders.

Re: Sleutel soms vast in contactslot Zo dat is niet mis,hoe ben je daar achter gekomen? Dank voor je reactie Als dat gebeurt moet je kracht zetten op het contactslot en volhouden totdat het lukt.

Sleutel soms vast in contactslot. Het kan zomaar zijn dat u veel moeite en tijd kwijt bent zonder direct resultaat.

Tik met een hamer of ander hard voorwerp op het uiteinde van de sleutel terwijl de sleutel in het contactslot zit! Is uw contactslot van uw autodeur kapot. Niet helemaal los, maar een beetje. Het kan zijn dat de cilinder iets verschoven is in het slot, zodat hij niet lekker meer draait. Tik op de sleutel, sleutel vast in contactslot peugeot.

Wat vervelend voor u. Krijgt u de sleutel niet omgedraaid? Contact info auto-sleutel.
  • Heel is heel simpel: als een sleutel niet draait in een slot, gebruik ik een smeermiddel in de vorm van slotspray.
  • Wat vervelend voor u.

Bericht door The Flying Eagle » do jan 02, pm. Bericht door Zoomy » zo 19 dec - Stel ze hier! Re: Sleutel soms vast in contactslot Rien, Fingers crossed: nogmaals, mijn probleem hoeft zeker de jouwe niet te zijn! Privacy Gebruikersvoorwaarden.

Dat is vervelend. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Bericht door sparce vr jan 03, sleutel vast in contactslot peugeot, am. Dat is speciaal gedaan zodat je de cylinder er niet uit zou kunnen trekken zonder dat je de sleutel hebt? De focus komt alleen op het probleem te liggen en de andere oplossingen worden vergeten.

Privacy policy. Een kleine bankhamer is de juiste maat en gewicht voor gebruik bij sloten. Alvast bedankt.

Een Peugeotmerkenliefde h Iedereen bedankt voor het meedenken! Weet alleen niet hoe ik het slot van de stuur kolom kan verwijderen. Bericht door ahi ma 10 jan - dank voor alle reacties? Zoals Panoman zegt: Audi claimt dat het met slijtage te maken heeft.

Binnen een paar minuten had hij mijn autodeur weer open. Re: Probleem met het contactslot Unread post by RAH » Wed 08 Oct , Dat vraagteken aan het einde van je zin betekend dat je het nog niet hebt geprobeerd?

Re: Sleutel soms vast in contactslot Op een gegeven moment werkte mijn gehele instrumenten-cluster niet meer.

  • Hoop dat het niet bij jou het geval is, maar dit is een duur geintje: Ik meen zo'n EUR 1,
  • Het is een veelvoorkomende klacht.
  • Neem direct contact met ons op: Amsterdam en omgeving via 
  • Laatst stapte ik mijn auto in en er was geen beweging in mijn stuur en autoslot te krijgen, alsof mijn autoslot vast zat.

Ik stopte wat van het extreem verfijnde poeder in het slot en uur een paar later ging het slot weer open. Inspuiten en 50x de sleutel heen-en-weer. Re: Sleutel soms vast in contactslot Dat ben ik vergeten te vermelden,VAGcom geeft geen enkel foutmelding lage struiken volle zon was het ook niet zo een zoekplaatje geworden.

Wordt vervolgd. Re: Sleutel soms vast in contactslot Hallo beste mensen. Privacy Terms. Bericht door Sus ma 10 jan - En je moet de sleutel in een bepaalde stand zetten welke weet ik zo niet gewoonlijk de eerste stand.

Ontdek sleutel vast in contactslot peugeot 8 oplossingen.

Het lukte me! Je kan volstaan met een beetje slotspray over de bewegende delen te spuiten. Drie flinke tikken en de sleutel ging rond. Hallo medestrijders Sinds een week of twee heb ik een vreemd verschijnsel nl.

Gelukkig heb ik een garage bij huis waar hij nu instaat maar zou het handig vinden als ik de sleutel er ook weer uit kan halen. Re: Probleem met het contactslot Unread post by RAH Wed 08 OctDat vraagteken aan het einde van je zin betekend dat je het nog niet hebt geprobeerd. Deutsch: Einen engels formele brief aanhef Zndschlssel frei bekommen, sleutel vast in contactslot peugeot.

 Ontdek ook...