Videoland app werkt niet op samsung tv

11.01.2021
Auteur: Raemon

Als er een update beschikbaar is, volg dan de instructies op het scherm om het systeem te updaten. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Tik op Downloaden.

Belangrijk: U heeft een internetverbinding nodig om problemen met een gedownloade video op te lossen. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Ongelezen bericht door ZeerPrivé » 04 feb Heb je al een account? Videoland heeft ook exclusieve content speciaal voor de streamingdienst. Ik heb mijn Mediabox XL op kanaal gezet, maar de app start niet.

Onthoud mijn gegevens. Wel kun je via de telefoon de serie of film pauzeren, maar er zitten een paar duidelijke verschillen tussen de 2. Log in voor extra supportopties om uw probleem b brave afscheidsconcert op te lossen.

Deze heb ik genstalleerd alleen dan moet ik een abonnementsnummer invoeren. Hallo, vooral dankzij hun aanbod Nederlandse producties, of iets anders aanzetten. Videoland neemt dan ook in populariteit toe, weet iemand een oplossing!

Artikel van:. Gratis retourneren. Volgens mij werkt het Internet wel.

Wat is het?

Het zorgt ervoor dat niet één speler te machtig is, het wakkert de honger voor innovatie aan en houdt de prijzen ook nog eens binnen de perken. Een Chromecast heeft van zichzelf geen apps. Alvast bedankt voor het meedenken. Wil je weten hoe je alles uit de app haalt? Voor het erotiekgedeelte klik je bij  films  op  filters , dan op  genre  en dan kies je  Erotiek. Eventueel kijken via Chromecast of Playstation4.

  • Wij weten een paar dingen die de problemen wellicht in een mum van tijd verholpen hebben. Videoland app werkt ineens niet meer..
  • Je kunt de vragen, antwoorden en discussies uit het verleden hier nog lezen.

Wat is je klantnummer. Mijn Ziggo. In antwoord op Stef Dus ik moet op zoek gaan naar de kpn smart tv app. Digitale mediaboxen.

Automatische update

Als u 'Verifieer netwerkinstellingen' niet ziet in de app: Ga op uw apparaat naar Instellingen. Momenteel is Telfort thuis nog niet gekoppeld aan kpn, dus heb ik geen geldig abonnementsnummer. Bekijk alle smart tv's. Klik erop.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Hallo, heb je 48 uur de tijd om de serie of film af te kijken, Ik heb een probleem dat de Videoland op mijn tv spontaan niet meer functioneerd. Suggesties inschakelen. In dat geval is het je aan te raden je modem los te koppelen en een minuutje te wachten.

Andere onderwerpen

Meer informatie over hoe u een terugbetaling aanvraagt. Voor Met een smart tv gebruik je zonder tussenkomst van andere apparaten apps. Open Google Play Films. Deze apps moeten wel op je smartphone of tablet geïnstalleerd zijn.

  • Neem dan contact met ons op.
  • Na ongeveer een minuut kun je dan weer teruggaan naar kanaal
  • Selecteer uw video.
  • Ongelezen bericht door MichielFRL » 04 feb

Aanbevolen Video. Selecteer  Ja, ook 18 jaar en ouder. Let op: je kunt de meeste, maar niet alle series en films downloaden. Dag Madelon Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld. Ga naar de website van  Videoland  en log in met je  RTL account. Powered by inSided. Je hebt geen extra apparaten nodig om je smart tv te gebruiken.

Stap 1: Probeer een andere internetverbinding Wijzig uw internetverbinding en speel de video opnieuw af. Wat verandert er per april ? Deze functie wordt Download to Go genoemd.

Momenteel is Telfort thuis nog niet gekoppeld aan kpn, dus heb ik geen geldig abonnementsnummer. Na ongeveer een minuut kun je dan weer teruggaan naar kanaal.

Videoland Videoland is naar eigen zeggen d streamingsdienst voor Nederland en zet frontaal de aanval in op Netflix. Lees dan onze Videoland-gids.

 Ontdek ook...