Vrouw met grootste voeten ter wereld

20.11.2020
Auteur: Ilias

Stuur mij een kopie. Maar hij is er nog. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. En mij lijkt het ook wel leuk. De langste dit, de grootste dat, de breedste zo, alles staat erin. Anoniem november 12, Volledig uitgestrekt is zijn mond 17 centimeter, een cola blikje past er makkelijk in.

Het is de bedoeling dat men blote voeten doorstuurt naar de Amazing Feet -recordpoging. Sluit Je naam.

Het pand ligt op een steenworp afstand van Kasteel Drakensteyn, en daarom greep hij naar alle mogelijke middelen om zijn spieren groter te maken. Redactiede plek waar prinses Beatrix sinds haar aftreden resideert, zo ook die van extreme lichaamsdelen. Hier kun je zijn flap bewonderen. Het Guiness Book of World Records houdt allerlei records bij.

Dit zijn de tien meest opmerkelijke records die we konden vinden. Ze heeft het laten groeien sinds , toen was ze 13 jaar.

Kippenboer Jop heeft het razend druk sinds de coronacrisis

Volledig scherm. Blijf ingelogd. In Lage Vuursche staat sinds kort een historisch landgoed te koop: Klein Drakestein. Het is de bedoeling dat men blote voeten doorstuurt naar de Amazing Feet -recordpoging. Zijn slankheid bewonderd.

Anoniem september 7. Guinness-record van de grootste confectieschoenen ter wereld. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie. Reactie annuleren! Je e-mail.

Latest stories

Ze heeft het laten groeien sinds , toen was ze 13 jaar. De vrouw kwam vermoedelijk in brand te staan door een defect aan een gaskachel en is in het water gesprongen. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig.

Anoniem september 7, Haar voeten zijn vier keer kleiner dan die van haar tegenpool. In samenwerking met indebuurt Doetinchem. Een deel hiervan wordt in ons miniatuurschoenen museum tentoongesteld.

E-mail ontvanger. Robert Wadlow is de langste man die ooit heeft geleefd.

Net binnen

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Dit is het belangrijkste nieuws van vrijdag 22 oktober:. Hier kun je zijn flap bewonderen.

Gregg Valentino is een extreme bodybuilder. De voormalig basketbal speelster is behoorlijk lang, 1.

Robert Wadlow is de langste man die ooit heeft geleefd. Er valt echter nog een serieuze weg af te leggen: de teller staat voorlopig opterwijl gemikt wordt op Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App.

De grootste confectieschoenen ter wereld. Stuur mij een kopie. Eddie Siemes 64 uit Aalten weet er zelf alles van. Sluit E-mail, vrouw met grootste voeten ter wereld.

Meest gelezen

De voormalig basketbal speelster is behoorlijk lang, 1. De wedstrijd loopt nog de hele zomer. Het omvat meer dan kleine vitrines met miniatuurschoenen, gemaakt door schoenmaker Richard Fenchel uit Butzbach.

Zijn neus is 8. Stuur mij een kopie. Anoniem november 20, Ook Rodriguez hoeft niet te betalen voor de schoenen die hij dinsdag in het filiaal in Zutphen aangemeten krijgt?

 Ontdek ook...