Wmv bestand afspelen mac

13.01.2021
Auteur: Yamila

Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Er zijn veel verschillende ondersteunde uitvoerformaten om uit te kiezen.

Voeg ondertiteling toe in slechts enkele klikken en beheer ze. Biedt geen Intel ondersteuning, allen voor Power PC. Nog geen account Klik hier om te registreren. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Op het internet zijn verschillende mediaspelers te vinden om Windows-mediabestanden op Mac af te spelen , maar de meest betrouwbare en efficiënte is Wondershare UniConverter.

Neem de bestandsextensie op in uw zoekopdracht. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Windows Media Player 9 3? Deze mediaspeler is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de kwaliteit van video en audio na wmv bestand afspelen mac van het bestand van het ene formaat naar het andere?

Ondersteunde Audioformaten: iTunes Audio.

Probeer Koop. Open mediabestanden in meer dan 50 formaten. Als een audio- of videobestand niet wordt afgespeeld op uw Mac Oudere of specialistische mediastructuren vereisen mogelijk andere software.

Specificaties van de app

Video Converter. Ondersteunde Audioformaten: iTunes Audio. Zorg er in dergelijke gevallen eerst voor dat je de nieuwste VLC gebruikt. De 5K Media Player is de krachtigste mediaspeler voor Mac die uitzonderlijke functies biedt aan de gebruikers, zoals AirPlay-service. Privacybeleid Retourneren SiteMap English. Pas de beeldverhouding en grootte van de player aan overeenkomstig uw scherm.

WMV is een populair videoformaat ontwikkeld door Microsoft en WMV-bestanden gebruiken eigen Microsoft-code en zijn niet beschikbaar voor Apple-besturingssystemen.

Aanverwant artikel Hoe video op te nemen. Tot op heden heeft het bijna 9 versies. Het heeft veel voordelen maar ook nadelen. Normaal werkt het vlot met video, maar niet met audio, wmv bestand afspelen mac. Nieuwe functies: nieuwe in-app-stores die oplossingen en verbeteringen kopen: de laadtijd voor ASF-bestanden.

Hoe WMV Spelen op Mac

WMV is een populair videoformaat ontwikkeld door Microsoft en WMV-bestanden gebruiken eigen Microsoft-code en zijn niet beschikbaar voor Apple-besturingssystemen. Nieuwe functies: nieuwe in-app-stores die oplossingen en verbeteringen kopen: de laadtijd voor ASF-bestanden. Nadelen: Ondersteunt niet het nieuwste Mac OS X systeem en heeft beperkte functies in de gratis versie.

In het volgende artikel noemen we een video-conversietool die veel wordt gebruikt om Mac-gebruikers te helpen converteer WMV-bestanden naar Mac.

Kopen Mac OS X Kan niet volledig met Safari standaard bit mode in Snow Leopard werken. Flip4Mac 3. De standaard mediaspeler van Mac geeft een foutmelding wanneer u Windows-mediabestanden probeert af te spelen.

Hoe kun je Windows-mediabestanden op Mac afspelen met Wondershare UniConverter Op het internet zijn verschillende mediaspelers te vinden om Windows-mediabestanden op Mac af te spelenmaar de meest betrouwbare en efficinte is Wondershare UniConverter. CD DVD-versleuteling. Wmv bestand afspelen mac Technische specificaties.

All Topics

Doesn't obscure playback with controls. Alle rechten voorbehouden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. De VLC Media Player is een platformonafhankelijke mediaspeler en is een zeer beroemde mediaspeler over de hele wereld.

Oudere of specialistische mediastructuren werken mogelijk niet in uw app, omdat de structuur speciaal daarvoor ontworpen software nodig heeft.

Bekijk soepele HD-video We zijn erg verwend door HD-films wat betreft de verwachtingen aan videokwaliteit, wmv bestand afspelen mac. Stap 2. Lees alle reviews Recensie. U kunt Media Player gratis downloaden en het nu direct proberen. Dit bericht biedt gedetailleerde richtlijnen voor het converteren van iPhone-spraakmemo's naar MP3 om te luisteren.

Wat u moet doen, zoekt u op internet of cao klein metaal 2020 fnv de Mac App Store naar wmv bestand afspelen mac waarmee het bestand kan worden geopend of geconverteerd:. Als het bestand met geen enkele genstalleerde app kan worden geopend, is uw favoriete selecteren en genieten van uw films met de beste kwaliteit.

Een app zoeken die wel werkt met uw bestand

Het heeft veel verborgen functies waarvan mensen zich niet bewust zijn. Om te genieten van het beste effect voor de WMV-bestanden, kunt u op de knop "Video" in de menubalk klikken om de videotrack en schermgrootte aan te passen, het menu "Audio" om de gewenste audiotrack en het kanaal aan te passen voor het afspelen van de WMV-bestanden. Als je hebt besloten QuickTime te laten vallen, is deze gratis mediaspeler de eerste aanbeveling voor jou.

Het is echter handig om het te hebben zoals sommige video-streaming-evenementen op het net Silverlight gebruiken om inhoud te leveren. Het geeft u een geweldige kwaliteit voor het afspelen van video- en audiobestanden. Stap 4.

 Ontdek ook...