Word bestand niet opgeslagen

02.03.2021
Auteur: Abbas

Door de krachtige prestaties hoeven gebruikers geen ingewikkelde IT-tools te gebruiken. Als de kopie niet goed is vastgelegd, werkt deze niet.

Windows Server. Hoe automatisch opslaan in te schakelen? Of u hebt per ongeluk op "Niet opslaan" geklikt bij het afsluiten van het programma. Het toont de autosave-gegevens met de datum en tijd van de laatste wijziging. Office-toepassingen slaan standaard automatisch tijdelijke back-upkopieën van uw documenten op terwijl u werkt en er is een goede kans dat u ze kunt herstellen.

Maar de gegevens kunnen zich in tijdelijke bestanden bevinden, word bestand niet opgeslagen. Your word bestand niet opgeslagen address will not be published. Notitie Het hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen. Open een Word-document op Microsoft Word Klik op de File tabblad en selecteer Options  uit de linkerkolom Klik nu op  Save aan de linkerkant en zoek  AutoRecover file location Kopieer het bestandspad dat wordt weergegeven Open  File Explorer en plak het pad in het adresveld U krijgt een lijst met documenten met een extensie te zien.

Start Word.

Stap 1. Dit heeft geen invloed op het werk. Tien minuten is een redelijke periode.
  • Stap 2.
  • Of misschien is Word gecrasht of is uw laptop stroomloos geworden voordat u eraan herinnerde om te bewaren waar u aan werkte. Er verschijnen filters onder.

Aanvullende bronnen

Voor een makkelijke universele manier raden we je aan direct naar het laatste kopje te navigeren. Daar kun je de standaardlocatie van AutoHerstel-bestanden wijzigen.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Volg het einde van het artikel om meer te weten. Stap 3.

Daarom is deze methode niet beschikbaar. We hebben vastgesteld dat de achtergrondbesparende functie niets echt onderbreekt, word bestand niet opgeslagen, dubbelklikt u op het document om het te openen in Word.

Probeer dan het volgende: MS Word kent de automatische back-up-functie. Als de Bestanden -lijst het document bevat, dus zet deze meestal op ongeveer twee minuten. Gerelateerde Artikelen Windows 7 Bestanden Terughalen met Professionele Windows 7 Gegevensherstel Software Gebruik Windows 7 gegevensherstel software en bestrijd Windows 7 dataverlies.

Herstellen vanaf back-up

Alle Word-documenten kunnen worden hersteld, ongeacht de reden waarom ze verloren zijn gegaan. Begin met het openen van de Office-applicatie waar je aan werkte waar je bestand niet werd opgeslagen.

Stap 2.

Dit zijn meekleurende glazen pearle paar minutieuze werkuren. Ga naar het gedeelte 'Details'. Start Word. Vink het selectievakje "Formaatconversie bevestigen" aan.

Geef het pad naar de kopie op. De top paar opties zijn wat je zoekt.

Een niet-opgeslagen Office-bestand herstellen

Stap 3. Volg het einde van het artikel om meer te weten. Zoek naast de knop "Openen" de zwarte pijl en klik erop. Aan de buitenkant van de prullenbak zie je niet of je Word-bestand er ook in zit.

Start het programma.

Windows Server. EaseUS Winkel Downloadcentrum. Toch maar even kijken. Zoek naar bestanden met de. Dat gezegd hebbende, kunt u dit als volgt herstellen, het blijft ingewikkeld om documenten te herstellen via de Microsoft Office stappen hierboven.

Bebruikers Portaal Reseller Portaal. Word bestand niet opgeslagen maakt niet uit welke Word versie je gebruikt.

Deel 1. Hoe te herstellen-opgeslagen Word-document

Je kunt rustig typen. Zoals de naam al zegt is de software ontworpen om het proces gemakkelijker te maken. In vorige versies van Office is er geen gedeelte Details in het menu.

Ook als je een nieuw document nog helemaal niet hebt bewaard. Hoe luisteren webservers naar nieuwe verzoeken. Alle Word-documenten kunnen worden hersteld, ongeacht de reden waarom ze verloren zijn gegaan.

 Ontdek ook...