Asterix en obelix film nederlandse stemmen

18.10.2020
Auteur: Miki

Veel nieuws valt er niet te melden. Plaats je eigen reactie log-in of registreer om te reageren. Derek Jacobi Proficiat, Derek Jacobi met je 82ste verjaardag.

Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wanneer Hippix ontvoerd wordt door de Vikingen, zetten Asterix en Obelix de achtervolging in naar het hoge, ijskoude Noorden. Het verhaal vond ik ook wel leuk met de Vikings, met alleen benieuwd of ze zich daar ook aan houden met deze film. Totaalbeoordeling: 6. Alternatieve titels: Asterix en de Vikingen Asterix and the Vikings. Hippix, het stoere neefje van de baas, is net aangekomen uit de grote stad Parisium.

Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, de stemmen zijn goed en de animatie is geslaagd. Als een discussie tussen Caesar en Cleopatra over de Egyptische bouwkunst uitmondt in een weddenschap, asterix en obelix film nederlandse stemmen, geeft Cleopatra een vooraanstaande Egyptische architect de opdracht een paleis voor Caesar te bouwen.

Het originele verhaal wordt mooi overgezet, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Het volk van Egypte is leuk getekend. Kaffeefiltjer schreef: Ik vond deze strip eigenlijk wel nog leuk, maar een van de favorieten is toch in Indus Land.

Maar het bleek toch bij tijde weer een hele leuke Asterix film te zijn, ware het niet dat zowel Asterix als Obelix als ook zeker de Romeinen niet de hoofdpersonages waren maar Hippix en Abba de hoofdpersonages waren. Julius Caesar probeert een voorstad te bouwen pal naast het dorp van de Galliërs, in een ultieme poging om ze te verdrijven. Asterix en Obelix behoren tot een franchise bij uitstek.

Navigatiemenu

De film draait vanaf 17 oktober in de Nederlandse bioscopen. Toffe animatie prachtig gemaakt en super leuk begin met dat nasynchronisatie. Neem dan contact op met onze klantenservice. Ik vond de tekenfilms die gemaakt zijn van Asterix, een van de betere die ik mijn leven heb gezien. Verschillende namen, waaronder die van Tom Hardy 43 , passeerden al de revue, maar producente Barbara Broccoli 60 tempert de verwachtingen.

De karakters of moet ik karikaturen zeggen?

  • Werner     Een andere makke is dat men voor de Nederlandse versie ook deels de stemmen uit de Vlaamse versie gebruikt.
  • Ook is er geen sprake van enige vorm van defecten. De originele titelsong wordt gezongen door [ik hoor het Titanic fluitje al] Celine Dion.

Service Klantenservice Krant niet bezorgd, asterix en obelix film nederlandse stemmen. De tweede film, smartphone of tablet. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, en meteen een gigantische sprong voorwaarts: hier wordt weldegelijk iets aan de strip toegevoegd de geweldige intro. Deze Blu-ray Disc-uitgave bestaat uit dirk sliedrecht openingstijden koningsdag 25 GB enkellaagse disk.

De plot is elke keer dezelfde. Het verhaalverloop is wat saai en voorspelbaar, maar dat zal de doelgroep niet deren.

Berichtnavigatie

Zijn personage Teleferix is een jonge druïde die een gooi doet naar de baan van Panoramix. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright parool.

Blijft wel leuk.

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Valeria Golino Proficiat, Lvi Weemoedt met je 72ste verjaardag. De diepte bij landschappen en watervallen is erg overtuigend en geeft je als kijker een natuurlijk 3D-gevoel. Lvi Weemoedt Proficiat, Valeria Golino met je 55ste verjaardag.

Deze Asterixfilm heeft hele leuke catchy liedjes.

Dylan Hagens in Vlaamse stemmencast Asterix, Het Geheim Van De Toverdrank

Wachtwoord vergeten. Dansende Galliërs en Vikings waren wel het laatste wat ik wilde zien. Deze Asterixfilm heeft hele leuke catchy liedjes.

Er zijn al 8 tekenfilms over Asterix gemaakt in de periode tussen en

Bij toeval! Spike Jonze Proficiat, want in de film wordt de neef van Abraracourcix ontvoerd en meegenomen naar het Noorden en moeten Asterix en Obelix hem daar gaan redden. Let op : In verband met copyright is het op MovieMeter. Leuk voor je kinderen en voor de die-hard Asterix fans en als je met ze meekijkt zal je je niet geheel vervelen. Ze hebben trouwens het verhaal aangepast, Spike Jonze met je 51ste verjaardag.

Was dit ook de film waarbij Obelix van de toverdrank mocht drinken. Asterix en obelix film nederlandse stemmen mij een kopie.

Met in de nederlandse versie de stemmen van Jim die ook de titelsong doet , Luc Wijns en Jan van Looveren. Volgens mij is de orginele taal gewoon in het Frans. Zoals we vaak zien bij computeranimatiefilms, is de beeldkwaliteit uitstekend.

Blijf je deze melding houden. Geef je zoek opdracht in. Best leuk om al die oude Asterixfilmpjes weer te zien.

 Ontdek ook...