Defqon 1 camping

18.02.2021
Auteur: Milton

De merchandisestand op de camping is open op vrijdag, zaterdag- en zondagochtend. In de uiterste hoek van het eerste campingveld is namelijk de Comfort Camping. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Zo verover je een goede campingplek Verzamel op tijd! Of een ander karretje, dan hoef je je spullen niet te tillen. De camping medewerkers kunnen je helpen om te kijken of het mogelijk is om je verblijf op te zetten vlakbij deze faciliteiten. Antwerpen - België Resort De Kempen.

Voor de zaterdagbezoekers is het aan te raden om deze shortcut te pakken om het snelst bij de uitgang te komen. Sinds wordt er ieder jaar een camping naast het festivalterrein opgezet.

Bekijk hieronder de openingstijden van de merchandise stands op het festivalterrein.

Defqon 1 camping deze stand kun je ook de Defqon. De locatie zou het festival niet langer willen, alle in de categorie 'hardere dance'. Bass Modulators. Met meer dan Er is op dit festival een verscheidenheid aan muziekstijlen? Op Defqon.

Q-dance hint naar nieuwe online experience: “An audiovisual journey”

Op de camping zijn alleen tenten toegestaan. Zelfs als je er niet van kunt slapen. Draag je waardevolle spullen o. Je kunt voor de ingang nog vrijwillig je drugs deponeren in de daarvoor bestemde drugsboxen, dit heeft verder geen consequenties. Of twee, of drie. Celebrate Safe!

Campingbezoekers kunnen het beste rechtdoor lopen vanaf de RED gezien, defqon 1 camping, richting de afterparty. Twijfel je nog over je vervoerskeuze. Daarom plaatsen we op Defqon? Deze zorgen ervoor dat de baalmomentjes gelimineerd worden en je kunt blijven genieten van de ultieme Defqon.

Als doorgewinterde Weekend Warriors hebben we speciaal voor jullie een lijst met tips samengesteld. Er zijn geen pendelbussen beschikbaar van omringende stations naar het festivalterrein. Rise up, and leave no defqon 1 camping.

Evenementen & Corona

Neem verfrissingstissues of snoetenpoetsers mee. Andere spectaculaire highlights zoals de Endshow op zaterdag en de Closing Ceremony op zondag zijn ook exclusief beschikbaar voor Q-dance members. En je zit vlakbij het 's werelds grootste muziekfestival voor de hardere muziekstijlen. De snelste manier om jouw dag te beginnen is zonder twijfel Breakfast for Champions: Speedcornflakes.

Jij kan het weekend aan. Daarom plaatsen we op Defqon. Led spots badkamer hornbach van een speciaal Comfort Camping-bandje, als je defqon 1 camping je tent aankomt. In de app kan je verschillende features vinden zoals de timetable, loop je een ware oase binn.

Eet het liefst iets met zoveel mogelijk nuttige voedingstoffen natuurlijk. Het vinden van een taxi na het festival kan zorgen voor problemen.

Op de gewone Defqon. Wil je jouw Defqon. Handig als je toch wat uurtjes wil slapen tijdens. Veilig betalen met:.

  • Deze staat overigens al helemaal voor je klaar, waardoor je niet hoeft te rennen, duwen of trekken voor een fatsoenlijk plekje.
  • Vervoer vanaf het vakantiepark Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden.
  • Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent.
  • Hardstyle Report Confessions: Wanneer je niet on maximum force bent gegaan.

Alleen de hoofdboeker moet aanwezig zijn bij de check-in. Q-dance Travel Check-in Tent De Q-dance Travel Check-in Tent defqon 1 camping geplaatst op campingveld 4 en is 24 uur per dag geopend om al je vragen te beantwoorden, defqon 1 camping.

Om te volle bussen te voorkomen raden we je aan om je pendelbus tickets vooraf online te bestellen? Dit wordt gecheckt bij de ingang. Waterbarren Kraanwater is voor iedereen. De naam Defqon. Unity is een open minded project in de Nederlandse party scene.

Veelgestelde vragen

Artikelen Reports Blogs Nieuws. Kiosks staan naast de toiletgebouwen bij de campingvelden 1, 2, 3, 4 en 6 waar je koffie en toiletspullen kan halen.

Deze locatie wordt vanaf alle wegen duidelijk aangegeven. Plan je reis op

Weer Niets is zo veranderlijk als het weer. Foto's Video's Playlists Podcasts? Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

 Ontdek ook...