Gedicht geboortekaartje 2e kind

28.02.2021
Auteur: Elly

De maanden van wachten zijn voorbij vandaag hebben we er een zusje bij! Mijn papa en mama wisten het stiekem al en zijn heel blij Ze vertelden het aan niemand, zelfs niet aan mij. Kom kijken, Bij ons is iets aan de hand.

Verwachting, verwondering, verbeelding vol belofte, voor de derde keer! Hoe werkt onze website? Puur een gevoel. Ook voor de tweede keer Ontroerd het weer Lief nieuw begin Welkom in ons gezin.

Zo heel gewoon en toch zo bijzonder, Zo alledaags maar steeds een wonder. Kraambezoek ontvangen gaat nu even niet, maar zwaai je even als je NAAM door de webcam ziet?

Iedereen mag het nu weten mijn broertje is geboren Ik ben nu reuze blij want ik heb er een vriendje bij Hiep hiep hoera ons tweede broertje is daar Hij ligt heel rustig in het wiegje en is ons aller hartendiefje Een broertje. Telkens keek ik weer ik legde knuffels voor je neer gedicht geboortekaartje 2e kind duurde wel erg lang maar nu ben ik toch wel heel blij met dat nieuwe broertje van mij! Ze hebben lang zitten denken welke naam ze mij gingen schenken. Weer een prachtig ventje erbij, gedicht geboortekaartje 2e kind.

Een groot gezin daar zie ik wel wat in een broer en al die zussen daar pas ik best wel tussen zo klein als ik ben ik hoor al echt bij hen!

Wat ooievaar? Korte beentjes, Miniteentjes, Lachend mondje, Pamperkontje.
  • Daarna liet ik mijn eerste kreet, op deze draaiende planeet.
  • Bel dan even, anders slaapt hij misschien.

Gedichten: 2e kind

Geboortetekstjes tweede of derde kind Hier vind je een leuke verzameling van geboortetekstjes en geboortegedichtjes voor ouders die al één of meerdere kinderen hebben. Jouw ogen zullen alles nog gaan zien, De bloemetjes de vogels en de bomen, De wereld om je heen en in je dromen, En alle soorten wonderen misschien. En ik ben een jongen! Vijf hartjes met elkaar verbonden hebben nu hun weg gevonden Onbeschrijflijk hoe warm de winter kan zijn Met Mark en Bram zijn wij heel erg blij Maar bij deze, hij sluit nu wel de rij!

Ik wist het van tevoren maar mocht niks laten horen Nu mag iedereen weten dat mijn zusje Mieke zal gaan heten Na vele nachtjes slapen, vol met mooie dromen, over wanneer de baby nu zou komen Hoera, nu is het dan zover, mijn zusje is er Allemaal zijn we blij want we hebben er een kindje bij Maar ik heb zelf de meeste schik, want de grootste dat blijf ik!

Ons gezin is compleet Gezond en wel Volop leven in huis Gelukkig met het hele stel.

Klein genoeg om in onze handen te passen, zo klein. Kleertjes hangen aan de lijn. Een mooi moment overtreft al onze dromen want vandaag ben jij gedicht geboortekaartje 2e kind deze wereld gekomen Jouw ogen zullen alles nog gaan zien De bloemetjes, lichtpuntje, de vogels en de bomen De wereld om je heen en in je dromen En alle soorten wonderen misschien Een klein.

Kom je mijn vingertjes en teentjes tellen. Een tweede jongen, gedicht geboortekaartje 2e kind, maar groot genoeg om onze hele wereld te vull. Onzekerhe.

Toegevoegd aan je collectie

Beretrots laten wij jullie weten dat hij Jarno zal gaan heten Huisje, boompje, beestje, bij ons is er een feestje We zijn reuzeblij, want we hebben er een kleine bij! Het alleen spelen begon me te vervelen, maar nu ben ik erg blij met mijn broertje erbij. Inloggen Voornaam.

Kijk nou toch, want jij bent onze kroon? Onze koningswens werd al vervuld, Daan is er, wat zie ik daar. De baby is geboren en iedereen heeft schik maar ik het allermeeste want de gedicht geboortekaartje 2e kind dat blijf ik Op mijn teentjes kijk ik over het randje van de wieg Dag klein broertje ik vind je lief I have a new baby brother.

Van 13 tot 15 uur ben ik stil omdat mama dan slapen wil, gedicht geboortekaartje 2e kind. Na 3  jaar alleen spelen Begon ik mij te vervelen Ik heb snel de ooievaar gebeld En een zusje besteld Lisa kwam even gluren hoelang zou dit nog duren Vandaag werd het dan waar haar broertje is eindelijk daar.

Nu is het dan zover: Hoera.

Verwijderd uit eigen collectie

Kraamvisite is dolle pret. Na een aantal jaren dromen Of er ooit nog een broertje of zusje zou komen Is het dan eindelijk zover Je bent voor ons een Godsgeschenk, Zo kostbaar en zo klein. Eerst twee handjes, nu vier handjes. You just wait and see.

Net als mijn broer ben ik zeer op tijd, om jou te mogen krijgen. Wat is het een pret, ik wil ze allebei! Een broertje en een zusje, gedicht geboortekaartje 2e kind, Sam wilde allebei? Ilse wilde graag een zusje, in je nek. Op je wang, daarom ben ik een kleine me. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten. Je krijgt opnieuw een zoontje of dochtertje en je kunt je geluk niet op.

Zusje of broertje teksten en gedichten

Niemand had dit ooit verwacht, Aan zoveel geluk is nooit gedacht. Negen maanden moederwarmte nu in je vaders armen Zorg en liefde zullen we je geven op weg naar een eigen leven.

Zelfs al je haren zijn geteld Je bent een scheppingswonder Wij zijn verwonderd en vol dankbaarheid.

Goedkope geboortekaartjes Geboortekaartjes ontwerpen Teksten geboortekaartjes Babynamen Geboortekaartje op canvas.

Opnieuw zo'n groot wonder Zo lief en zo klein Opnieuw dat heerlijke gevoel Van blij, trots en heel gelukkig zijn. Je bent vanaf 't eerste moment onze kleine hartendief.

 Ontdek ook...