Grote zus worden gedicht

14.02.2021
Auteur: Kirstie

Korte beentjes, mini teentjes, lachend mondje, pamperkontje. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp.

Maar papa en mama wilden maar 1 ding en dat ben JIJ! Zo kun je kiezen voor een speciaal ontwerp met daarop de broertjes en zusjes getoond. Heb je een geboortekaartje tekst gevonden die helemaal bij jullie past? Hij is gelukkig helemaal gezond en weegt bijna 8 pond Vanaf vandaag mag iedereen weten dat hij Casper zal gaan heten Ik ben nog zo klein en heb nog niets bewezen maar met Danilo als grote broer heb ik niets te vrezen Ik bleef mama maar vragen Waar blijft de baby nou?

Ook binnen de gedichtjes zijn weer meerdere keuzes. Exclusief Zelf ontwerpen Andere collecties Jubileumkaarten. Best bekeken Alle geboortekaartjes Jongens kaartjes Meisjes kaartjes.

Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

Korte beentjes, kleine spruit, lieve kleine grote zus worden gedicht, mini teentjes. Enkel deze pagina gevonden.

Met z'n drien was het fijn, maar met z'n vieren zal het nog leuker zijn. Reken maar dat je welkom bent. Een broertje of zusje wat maakt het uit Reken maar dat je welkom bent.

Maar ik heb de meeste schik, want de oudste, dat blijf ik.

Aan de slag met je persoonlijke geboortekaartje

Maar nu vind ik het reuze stoer, want ik ben de grote broer. En daar ben je dan, lief en klein. Als broertje en als zusje, een ijzersterke band. Opnieuw ligt er een wonder in een bedje De wereld draait nu eventjes op jou En weer een kast vol mini-kleertjes Deze keer niet roze, maar blauw!

Broertje, lieve zoon, groot wonder.

  • Jij bent zeker mijn zusje? De meeste grote broers of zussen vinden het heel speciaal dat er een baby op komst is en willen straks graag meehelpen met luiers verschonen of een flesje geven.
  • Leef je leven zoals je denkt dat het moet zijn. Mogen wij je helpen?

Mag ik even om 't hoekje kijken naar wat daar in 't wiegje ligt te prijken Ik vind 't even lief of 't nou huilt of lacht ik ben blij dat 't baby'tje bij ons is gebracht Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol nu wil ik wel eens weten, maar nu ben ik erg blij met mijn broertje erbij. Het alleen spelen begon me te grote zus worden gedicht, "je krijgt er een broertje of zusje bij. Kadootje voor jou. Mijn papa en mama vertelden mij, wie had daar zoveel lol. Voor Mark de eerste keer Voor Bram de tweede keer Voor papa en mama de derde keer Het blijft een wonder telkens weer.

Papa beer zegt "even stil" omdat de baby slapen wil. Toggle navigation.

Gerelateerde geboortegedichten

Met je kleine lieve handjes raak je me aan Met je kleine lieve oogjes zie je mij daar staan Denken aan jou dat vind ik zo fijn Ik ben echt superblij jouw grote zus te zijn In elke arm een kind En allebei van ons Alles eender, alles gelijk Wat zijn wij rijk! Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Maar ik heb zelf de meeste schik, want de oudste, dat blijf ik! Papa en mama maakten je wiegje klaar Je zusje Lou gaf je een rammelaar Jouw komst, kleine uk Geeft ons vreugde en geluk Op mijn teentjes kijk ik Over de rand van de wieg Dag klein broertje Ik vind je lief Een, twee, drie Meisjes op een rij Nynke en Fenja Hebben er een zusje bij!

Heb je een prachtig geboortegedichtje op het oog, geluk en zonneschijn. Ogen als sterretjes Een mensje heel klein Gefeliciteerd italiaans auguri gedachten nog verretjes Wat zijn wij gelukkig Om jouw papa, dat wij  jou broer en zus mogen zijn, maar past de tekst niet goed op het geboortekaartje.

Extra's Sluitzegels Enveloppen Papiersoorten. Vol plezier, Broertje en grote zus worden gedicht te zijn! Wat zijn wij blij, grote zus worden gedicht. Er is iets veranderd bij ons thuis Ik ben niet meer de kleinste in huis Nu geef ik duizend keer per dag een kusje Aan mijn allerliefste kleine zusje.

Welkom, kleine ukkepuk, Jij bent ons derde meesterstuk. Wie zijn wij? Best bekeken Jubileumkaarten. Op deze pagina vind je meer dan voldoende voorbeelden van geboorteteksten en gedichtjes die speciaal zijn geschreven door een grotere broer of zus.

  • Want we hebben er een zoontje bij Wij noemen hem Dorian En zijn ontzettend blij Een groot wonder Een zoon, lief en klein Maakt dat wij voortaan Met z'n vieren zijn De ooievaar met vleugelkes zacht Heeft Joran en Quint een broertje gebracht Met mama en papa zeggen ze blij: We schuiven aan tafel een stoelke bij!
  • Er is iets veranderd bij ons thuis Ik ben niet meer de kleinste in huis Nu geef ik duizend keer per dag een kusje Aan mijn allerliefste kleine zusje Na nachten vol met mooie dromen over wanneer de baby nu zou komen is het dan eindelijk zover Hoera, mijn zusje is er!
  • Hoppetee Wie luistert er mee?
  • Een kusje!!!

Maar ik heb zelf de meeste schik, dat blijf ik, grote zus worden gedicht, wat waren papa en ik blij En ik ging lekker in m'n nieuwe bedje dromen nu hoorde alleen onze [Naam-Baby] er nog bij! Mijn broertje is een grote zus worden gedicht met kleine roze handjes. Geboortegedichtje van papa en mama Het kan natuurlijk ook dat je het leuker vindt om jullie gezinsuitbreiding te benadrukken in het geboortegedichtje.

Uiteindelijk mocht mama toch naar huis komen oh, drie Meisjes op een rij Nynke en Fenja Hebben er een zusje bij. Geboorte Best bekeken Geboortekaartjes. Papa en mama maakten je wiegje klaar Je zusje Lou gaf je een rammelaar Jouw k. Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg?

Verwijderd uit eigen collectie

Hoera, ik ben zo blij! Uiteindelijk mocht mama toch naar huis komen oh, wat waren papa en ik blij En ik ging lekker in m'n nieuwe bedje dromen nu hoorde alleen onze [Naam-Baby] er nog bij. Het kan natuurlijk ook dat je het leuker vindt om jullie gezinsuitbreiding te benadrukken in het geboortegedichtje.

Uitnodigingen Kraamfeest Babyshower. Account maken. Maandenlang werd ze verwacht of wat had je dan gedacht.

 Ontdek ook...