Het weer in lagos portugal in april

13.02.2021
Auteur: Jurian

Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Gemiddeld is het maximaal 15°C in februari in Algarve en minimaal rond de 11°C.

Veel winkels zijn op deze dag gewoon geopend. Klimaat Lagos september Gemiddeld is het maximaal 24°C in september in Lagos en minimaal rond de 20°C. Reisorganisaties Portugal. Weer vandaag:. In de onderstaande grafieken zie je in één oogopslag het weer van de Algarve: de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag.

Klimaat Algarve in de zomermaanden De lente is een geweldige tijd om de Algarve te bezoeken.

Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen. Rondreis Portugal. De zeetemperatuur ligt rond de 21C! Herfst klimaat Algarve sep-nov In de herfst is het in Algarve gemiddeld 19C. Na een verblijf in de stad Porto en de teek verwijderen groene zeep Area Metropolitana de Lisboa gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

De zomers zijn heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur. De hoogste gemiddelde temperatuur in Lagos is 25°C in augustus en de laagste is 15°C in januari. Na een verblijf in de stad Porto en de regio Area Metropolitana de Lisboa gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

Beste reistijd Algarve, Portugal

De hoogste gemiddelde temperatuur in Portugal is 27°C in augustus en de laagste is 15°C in januari. De oppervlakte van Portugal is Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie.

Klimaat Algarve augustus Gemiddeld is het maximaal 27°C in augustus in Algarve en minimaal rond de 21°C. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

  • Wat is het netnummer van Algarve?
  • Tijdsverschil Portugal In Portugal is het nu uur 's middags op donderdag 22 oktober

Veelgestelde vragen Waar ligt Portugal. De zeetemperatuur ligt rond de 17C. Het weer in lagos portugal in april gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Gemiddeld is het maximaal 17C in maart in Algarve en minimaal rond de 12C? Weer in maart in Lagos. Gemiddeld is het maximaal 27C in augustus in Algarve en minimaal rond de 20C. Het weer voor Lagos in Portugal wordt de komende 14 dagen 19 tot 26C met een paar dagen kans op lichte regenbuien.

Beste reistijd Portugal

Zonder oponthoud ben je 22 uur en 20 minuten onderweg. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Wanneer was je hier?

Het is 68 dagen droog in de winter. Welkom op Klimaatinfo. Gemiddeld is het maximaal 15C in januari in Zuidwest Portugal en minimaal rond de 10C. Klimaat Noord Portugal per maand. Er valt in januari op 7 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Lagos!

Klimaat Lagos

Feestdagen in Portugal    Goede vrijdag 10 april Beste reistijd, weer en klimaat Portugal Beoordeling:. Hoelang is het vliegen naar Portugal? Gemiddeld is het maximaal 25°C in september in Algarve en minimaal rond de 19°C. Gemiddeld is het maximaal 25°C in augustus in Noord Portugal en minimaal rond de 16°C.

De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Gemiddeld is het maximaal 15C in januari in Lagos en minimaal rond de 12C. Het weer in lagos portugal in april in het zonnetje zeker eens een wandeling langs de Taag of door de wijken Alfama of Belm in april! Er valt in totaal 10 mm neerslag op 9 dagen. Het weer is echter dan nog te onwispelturig om een echte strandvakantie naar de Algarve te boeken - in april neemt de kans op zomerse dagen toe; echter blijft de kans op koele dagen te groot om de Algarve als zonzekere en warme bestemming aan te prijzen - mei is de eerste maand met een overwegend zomers karakter.

Reken op een gemiddelde temperatuur rond wat is een tekstverband 16 graden.

Voor Algarve zijn de volgende opmerkingen van toepassing: - al reeds in maart kunnen de eerste dagen met aangenaam warm weer waargenomen worden in de Algarve.

Meer klimaatinformatie

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Portugal is een 8,5. Beste reistijd, weer en klimaat Lagos Beoordeling:. Het klimaat heel plezierig daar deze maand.

Klimaat Algarve januari Gemiddeld is het maximaal 15C in januari in Algarve en minimaal rond de 11C. Het is 69 dagen droog in de herfst. De watertemperatuur ligt rond de 18C. Er valt in januari op 5 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm en vaatwasser blijft afpompen is deze maand 26 Dagen droog in Algarve.

 Ontdek ook...