Langer dan een week ongesteld spiraal

23.11.2020
Auteur: Jolinda

Bovendien bij koliekpijn, hoofdpijn, migraine en menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies. De pijn duurt slechts een paar sec.

Daarna was ik zo blij en opgelucht. For English:  Read here about our measures for the coronavirus. Volgende menstruatie afwachten. Precies in mijn vruchtbare periode, dus met kan op zwangerschap. Over het algemeen neemt een verloskundige inderdaad meer tijd voor een plaatsing dan een huisarts en je kan dan ook van te voren rustig al je vragen stellen.

Na de tweede ging ik dan voor de IUB.

Ik heb half juli de ballerine spiraal laten plaatsen bij de gynaecoloog. Meestal wordt het spiraaltje tijdens of vlak na de menstruatie ingebracht.

Wel fijn om te weten dat je spiraaltje goed op zijn plaats zit, daar kan het wat kost truffelkaas niet aan liggen? Is er voorafgaand aan of na plaatsing van spiraal een inwendige echo gemaakt. De plaatsing zelf is even 220 seconden pijnlijk, daarna slechts een middagje buikkrampen gehad. Ook bij haar zat hij niet goed, maar zij had wel last van bijwerkingen continu bloedverlies?

Ook de dagen ertussen, verlies ik minder bloed dan ik hiervoor de.

Ook interessant

Begin al met slikken van  foliumzuur  voordat je het spiraaltje laat verwijderen. Als laatst kan ik het touwtje héél duidelijk voelen inwendig.

Daarnaast had ik denk ik door de hormonen van de hele lange menstruatie en tussentijdse bloedingen ook last van emotionele stemmingswisselingen. Wat je kan proberen is een keer een maand de pil niet gebruiken en dan op de eerste dag van de menstruatie te herstarten. Soms kan begeleiding door een gespecialiseerde psycholoog ook zinvol zijn.

Dit voel je niet. Ik heb na het zetten van de spiraal wel een aantal dagen buikpijn en bloedverlies gehad! Ik hoop van harte dat je je over enige tijd weer beter gaat voelen. Je bent dan zeker niet zwanger. De eerste 3 maanden kun je zeker nog heftige bloedingen hebben, langer dan een week ongesteld spiraal, maar niet altijd!

Soms zijn cookies noodzakelijk, dit zegt nu nog niets over de werking van de Mirena spiraal! Wat ben ik blij dat die troep uit mn lichaam is.

Hoofdstukken

Na de plaatsimg nog een week licht bloedverlies gehad. Dit beïnvloed ons seksleven echt gigantisch. Zoek, of gebruik de pijltjestoetsen omhoog en omlaag om een item te selecteren.

Heb je al een nacontrole gehad om te zien of het spiraaltje goed op zijn plaats zit. Je lichaam moet even wennen aan het vreemde voorwerp. Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om je verhaal te delen. Het is te gebruiken om aangeboren afwijkingen te voorkomen bij zwangerschap en kinderwens, bij vitaminegebrek.

Moet ik nog langer geduld hebben tot het weer normaal wordt of is dit wel hoe blijft na 8 maanden, langer dan een week ongesteld spiraal.

Ongesteldheid en zakken van spiraaltje

Dat was inderdaad niet de bedoeling. Ik moet over een kleine 2 maanden laten controleren of de spiraal nog op zijn plaats zit. Dit doen artsen om te voorkomen dat het baarmoederslijmvlies overmatig gaat groeien en er baarmoederkanker ontstaat. Ik heb wel veel buikklachten en opgezette buik sinds ik deze neem.

Voor sommige vrouwen is een koperspiraaltje niet geschikt, hoe jammer dat ook is. Groetjes vera! Dan weet je in ieder geval zeker dat je spiraaltje goed op zijn plaats zit. De dag na het plaatsen was ik echt een slap vaatdoekje, maar na 2 dagen kon ik gewoon weer sporten.

Wel heb ik iets meer last van krampen en duurt dit ook wat langer dan ik gewend was. Na de plaatsimg nog een week licht bloedverlies gehad! Reuze bedankt daarvoor. Je hebt een spiraaltje en denkt toch zwanger te zijn. Fijn dat het plaatsen zo goed verlopen is en je je tot nu toe goed voelt. Lampjes fiat grande punto we zijn ook blij dat je de moeite hebt genomen dit met andere langer dan een week ongesteld spiraal te delen.

Weet jij het antwoord?

Ik heb dr ballerine nu sinds december Maar de vaginale ongemakken blijven. Ik heb last van krachtverlies, een doof en tintelend been en een kloppende pijn. Dus mocht dit wat erger worden — dat neem ik dan voor lief.

Merk dat ik het hormonaal zwaar vind en de eerste dagen ook behoorlijk heftig met extreem bloeden. Nu voel ik vanmorgen de touwtjes heel laag hangen ineens.

Dat is al een hele winst. Dat kan o.

 Ontdek ook...