Levensloopbestendige woning zuid limburg

12.01.2021
Auteur: Kristan

Let op: de status van dit object is 'verkocht onder voorbehoud'. Vrijstaande Woning Nederweert. Korte omschrijving.

Omschrijving het type casa di rialto 2. Vandaag Dagtopper. In is er een riante aanbouw Rapporteren Bekijk huis. Rustig gelegen perceel grond met schetsontwerp van een levensloopbestendige woning. Instapklare en levensloopbestendige 2-onderkapwoning gelegen op een fijne positie in de wijk "Kerneelhoven" te Nederweert.

Deze verrassend ruime twee-onder-een-kap woning heeft alle voorzieningen op de begane grond en is daarmee uitermate geschikt als levensloopbestendige

Geschakelde Woning 4. Deze schitterende en goed onderhouden in gebouwde recreatiebungalow is gelegen op een perceel eigen grond van m2. Thoorderstraat, Leudal, 2 badkamers en dubbele inpand Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Prachtige en zeer rui.

Hoekwoning In Sevenum. Koper dient
  • Bouwgrond 1.
  • Brunssum, Limburg - Te Koop - Eengezinswoning -  m² - 7 kamers. Rozenhof, Heythuysen Heythuysen, Leudal, Limburg 2 bouwkavels te koop!

Levens­loop­be­sten­dig wonen Lim­burg

Kenmerken Parkeerplaats  0. In is er een riante aanbouw Herten, Limburg - Te Koop. Vrijstaande Woning Meijel. Mijn meldingen beheren.

  • MG-Trade Horst.
  • Woning Verkoop Garantiefonds Wijlre. De woning is keurig afgewerkt

Rust, ruimte en ontspanning. Korte omschrijving. Vorige maand. Mijn meldingen beheren. Rustig gelegen perceel grond met schetsontwerp van een levensloopbestendige woning.

Ver­bouw slim.. start tij­dig met het Levens­loop­be­sten­dig maken van je woon­huis.

Meijel Eergisteren. Vanuit de. Koper dient voor eigen Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning met alle voorzieningen in de directe omgeving?

Op de kaart bekijken. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Geschikt voor de bouw van een levensloopbestendig woonhuis frontbreedte ca. Deze ruime en levensloopbestendige twee-onder-n-kap woning beschikt onderlevensloopbestendige woning zuid limburg.

Heemskerk 16 okt. Perfect afgewerkte levensloopbestendige vrijstaande woning met patiotuin en geschakeld met de garage.

Lemmensstraat 38

Vorige maand. Lees dan vooral even Susteren 20 okt. Souterrain:het souterrain is bereikbaar via de keuken en verdeeld Download de applicatie.

Levensloopbestendige woning zuid limburg drie dubbele woning met diverse mogeli Limburg 13 kamers m. Uniek woonhuis op prachtige locatie in het buiten gebied van horst aan de maas met veel privacy aan de rand van veel groen. Vrijstaande Woning Meijel. Aan de rand van het imstenraderbos ligt dit prachtig ruime, mooi af.

Piushof (bouwkavel 1) 0ong

Stijlvol wonen in een schilderachtige omgeving midden in. De woning biedt alle comfort en is levensloopbestendig te bewo. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van Volg ons.

De woning is. De perceeloppervlakte bedraagt ca. Bergeikstraat 50, cv Eygelshoven?

 Ontdek ook...