Pastoe l serie

19.02.2021
Auteur: Gineke

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Dit is nog steeds typerend voor het merk. Gilsing Wonen is dé meubelspecialist voor uw nieuwe design tafel, design fauteuil, design verlichting of zelfs een geheel nieuw interieur.

Pastoe Wire table. Schrijf jouw eigen review Hoe waardeer je dit product? Twee verdiepingen met de mooiste moderne collecties van diverse topmerken zoals Leolux, Pode, Bert Plantagie, Design on Stock, Artifort en nog velen meer. Edisonstraat 12, PK Zevenaar info gilsingwonen. Pastoe - Vision Atlas dressoir. De collectie moet in elke situatie passend zijn, 'passe partout' dus.

Bij Pastoe is het namelijk mogelijk om door middel van een tekenprogramma volledig je eigen kastenwand samen te stellen, pastoe l serie. Bekijk ook.

De mooiste designmeubelen van Utrecht Wij houden van kwaliteit? Pastoe Amsterdammer Kast? De collectie moet in elke situatie passend zijn, 'passe partout' dus. Het dressoir is Ash kleurig met zwarte grepen en een Olive pastoe l serie binnenkant.

Je vindt bij ons producten van meer dan 50 hippe merken. Dit is nog steeds typerend voor het merk. Verlanglijst Product vergelijk.
  • Vorige afbeelding Volgende afbeelding. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
  • Schrijf een productreview. Lees meer.

Matser biedt u:

Skip to the end of the images gallery. Hierbij een opsomming van de afmetingen: Breedte: modulaire rompen met een breedte van 64 cm en 96 cm Diepte: kasten altijd met een diepte van 45 cm Hoogte: modulaire rompen met een hoogte van 38 cm, 48 cm, 80 cm, cm en cm Kleuren Pastoe heeft niet alleen een hele uitgebreide meubel collectie, maar ook qua kleuren hebben ze veel keus.

Ik heb interesse Stel een vraag. Pastoe L-Serie dressoir. Meer weten over Gilsing Wonen? De L-Serie is in ontelbaar vele mogelijkheden beschikbaar, het is dan ook een kastensysteem op maat.

  • Pastoe Vision Elements kast. De mooiste designmeubelen van Utrecht Wij houden van kwaliteit.
  • Skip to the beginning of the images gallery.

Offerte aanvragen. Langer dan 8 weken? Dit is de Pastoe Joost selection L-serie Ik heb interesse Stel een vraag, pastoe l serie. Pastoe kasten. De kracht van de eigentijdse Pastoe kasten zit hem in de eenvoud en pure vormgeving.

Meer van Pastoe

De kracht van de eigentijdse Pastoe kasten zit hem in de eenvoud en pure vormgeving. Productreviews Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. De basis van de kasten in deze serie is een lijst, waarin verschillende interieurs kunnen worden geplaatst.

Hay - Woody Column High kast. Pastoe kasten. Dit design meubel van het Nederlandse design merk Pastoe is niet direct via de webshop te bestellen omdat er zoveel maat en kleur opties zijn. De collectie moet in elke situatie passend zijn, pastoe l serie verschillende interieurs kunnen worden geplaatst.

De basis van de kasten in deze serie is een lijst, pastoe l serie, dressoir of laag tv-meubel.

VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

Ik heb interesse Stel een vraag. Pastoe Wire table. Pastoe Vision Elements kast.

  • Kenmerkend voor deze collectie is de geribbelde deur die je naar boven kunt schijven om vervolgens aan de achterkant van de kast te laten verdwijnen.
  • JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
  • Lees verder.
  • Offerte aanvragen.

Pastoe Wire table? Getoonde prijs. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Offerte aanvraag voor pastoe l serie Joost selection L-serie Skip to the beginning of the images gallery. De L-serie van het Nederlandse design merk Pastoe heeft het.

Mijn account? Kenmerkend voor deze collectie is de geribbelde deur die je naar boven kunt schijven om vervolgens aan de achterkant van de kast te laten verdwijnen. Pastoe kasten, pastoe l serie. Pastoe Vision wandkast.

MEER L-SERIE INSPIRATIE

Deze variant is te zien in onze winkel in Zaandam. Hoogwaardige service. Je vindt bij ons producten van meer dan 50 hippe merken.

De L-serie van het Nederlandse design merk Pastoe heeft het. Pastoe L-Serie dressoir. Naar product.

 Ontdek ook...