Peugeot vivacity start niet

14.02.2021
Auteur: Enver

Peugot VivaCity start niet meer na diefstal onderdeel. Stel zelf een diagnose die je volgt via een stappenplan.

By Nourdin in forum Afstellen en starten.

Copyright © El Caballo bv. Werking van de ontsteking Er zijn 3 onderdelen die tot de ontsteking behoren. Miskoop sta-op-stoel bij Prominent. Accu erin en er brand helemaal niets. Hoe staat je carb nu?

Bericht 7 vr okt 09, dan moet het toch lukken. Starte niet maar is snel gemaakt tegen een goede prijs! Reacties Er moet ingelogd peugeot vivacity start niet voordat u een reactie kunt plaatsen. Last edited by Flaming Rox ; 29 Julypm? Re: Peugeot Vivacity start niet Bericht 7 vr .

Kortom een cilinderkit. Als jouw scooter wel vonkt maar niet start dan is je ontsteking dus goed alleen is er dus iets mis met je compressie of benzinetoevoer.

Populair in Auto & Vervoer

TK E x Mocht je kickstarter nou heel licht ingetrapt worden betekend het dat je geen compressie hebt en dat je in het geval van een 4-takt scooter dat bijvoorbeeld je kleppen of je zuiger aan vervanging toe zijn en in het geval van een 2-takt scooter kun je kijken naar bijvoorbeeld het membraan. Reacties: 2 Laatste bericht: 16 februari , Zij zijn bij dealer geweest en de monteur gaf aan dat je de scooter SCHUIN moet houden voor een goede benzine toevoer.

Bougiecheck : Wil je weten of de bougie wel een vonk maakt dan kun je de bougiekap verwijderen, de bougie losdraaien, de bougiekap terugplaatsen en het schroefdraad tegen de cilinder aanhouden. Edit: Wees er ook zeker van dat de bougiedop en kabel ook in orde zijn. Vlotterbak vult ook niet, maar dat is te begrijpen als er geen brandstof uit de leiding komt vanwege een te kort aan vacuum.

Het duurt dan even voordat alles weer warm is gedraaid. Pagina 2 van 3 Eerste 1 2 3 Laatste Jump to page:. Mocht je scooter stoppen tijdens het rijden en niet meer starten.

Een bougie raakt het vaakst defect omdat peugeot vivacity start niet een slijtagegevoelig onderdeel is? Ja, maar omdat hij het normaal deel lijkt het mij onlogisch.

Werking van de motor

Nogmaals bedankt en ik laat een bericht achter zodra het onderdeel weer onder mijn ros zit gemonteerd. Door de carburateur te demonteren en te reinigen kan het probleem verholpen worden. New posts. Als t tenminste een 4 tact is.

Alvast bedankt, Robin. De schade is door de verhuurder bepaald op ruim EUR. Tussen de beide electrodes of tussen de middenelectrode en de zijkant?. Nooit aan gedacht dat het aan de scooter zelf zou kunnen liggen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Je kunt nu alvast een afspraak maken. Logging in Scooter stop tijdens het rijden en start niet meer. Als je je scooter lang niet gebruikt dan zakt dit bezinksel naar de bodem van je vlotter en kan er daardoor een verstopping ontstaan in je carburateur.

Is het zo dat er altijd een straaltje benzine uit de leiding moet komen bij kicken?

Compressie meten en kijken of dat goed is! Grondpakking sluit niet af gescheurd met montage of zo of ergens anders in blok bijvoorbeeld verlies je je vacuum denk ik. Laatst gewijzigd door Flaming Rox; 1 februari om Mocht hij wel starten met de kickstart dan weet je dat er iets tussen de startmotor en de krukas niet goed zit. Peugeot vivacity start niet - 25 okt, peugeot vivacity start niet.

In de huurovereenkomst bleek alleen sprake van een WA verzekering. Tot mijn verbazing lag de onderkant eraf en hing er een kabel los bij. Na 12 dagen gebruik te hebben gemaakt van de stoel bleek op het zitgedeelte een indruk achter te blijven?

Brandbaar mengsel

Copyright © El Caballo bv. Bericht 1 » vr okt 09, pm. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

De voor- en nadelen van een scootmobiel Hoe remmen op druk brengen Het aanschaffen van een nieuwe scooter Aandachtspunten bij de aankoop van een scooter Tips om je nieuwe scooter te financieren Tips bij de aanschaf van een scooter Scooter vs fiets.

Is de motorolie van praxis of action kwalitatief beduidend minder dan bijvoorbeeld klieren hals voelen van shell of castrol. Copyright El Caballo bv, peugeot vivacity start niet.

 Ontdek ook...