Screenshot maken apple xr

06.11.2020
Auteur: Bastiaantje

Workshops Door Terry Stooker 3 november 2 min. Nieuws Door Laura Grootaarts 17 september 3 min.

Je gebruikt de volume-omlaag knop Voor het maken van een schermafbeelding op iPhone X moet je écht de volume-omhoog knop in combinatie met de powerknop indrukken. Met abonnement Los toestel.

Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Kan deze functie ook anders ingevuld of uitgeschakeld worden? Wil je appletips pushberichten ontvangen? Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Volg hiervoor deze iPhone tip.

Screenshot maken op je iPhone SE - leer eenvoudig hoe je een schermafbeelding maakt. Links Telefoon. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Beste iPhone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel. Voor het maken van een schermafbeelding op screenshot maken apple xr X moet je cht de volume-omhoog knop in combinatie met de powerknop indrukken. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen. Met iOS 11 is de screenshot-functie uitgebreid. Sinds iOS 11 heeft Apple de manier van bewerken en delen van schermafbeeldingen aangepast.
  • Workshops Door Terry Stooker 3 november 2 min. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.
  • Wist je dat je ook een screenshot kunt maken met behulp van AssistiveTouch? Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Ook kun je vanuit dit venster direct je screenshot delen. Vergelijk toestellen en abonnementen iPhone SE. Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN! Abonnement Los toestel. Nieuws iTip: Verborgen donkere modus activeren in iOS Meer informatie.

  • Voor het maken van een schermafbeelding op iPhone X moet je écht de volume-omhoog knop in combinatie met de powerknop indrukken.
  • Screenshot maken op je iPhone SE - leer eenvoudig hoe je een schermafbeelding maakt.

We gebruiken cookies screenshot maken apple xr deze website goed te laten werken, dan maakte je een screenshot met de homeknop. Had je voorheen een oudere iPhone, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen. Safari Meldingen! Zo eenvoudig is het maken van een screenshot op de iPhone X. Lees ook.

Schermafbeelding maken op een iPhone X of nieuwer

Toch kun je eenvoudig een schermafbeelding maken op de nieuwste iPhone. Open het scherm waarvan je een schermafbeelding wilt vastleggen Druk de powerknop in Druk tegelijkertijd de bovenste volumeknop in Je toestel maakt een screenshot, herkenbaar aan een kort flitsend scherm Zo eenvoudig is het maken van een screenshot op de iPhone X. Je aanmelding is helaas niet gelukt. Gebruik je de verkeerde knop, dan lukt het niet om een schermafbeelding te maken.

Probleem melden, screenshot maken apple xr. Dit is iets wat op de iPhone X niet kan omdat deze geen thuisknop meer heeft. De batterij is leeg Bij een laag batterijvermogen is het soms niet mogelijk om een screenshot te maken.

Screenshot maken op je iPhone 6 Plus - informatie en uitleg. Bestel deze dan nu met abonnement bij Dollar naar euro excel.

Een schermafbeelding maken op iPhone-modellen met Touch ID en een zijknop

Met abonnement Los toestel. Bijvoorbeeld om een hilarisch WhatsApp-gesprek razendsnel te delen, of te laten zien wat voor bizars je op Facebook bent tegengekomen. Tip:  Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken Bekijk ook:  Abonnementen met iPhone vergelijken Screenshot iPhone X werkt niet Probeer je tevergeefs een screenshot te krijgen van je scherm? Op deze manier maak je een schermafbeelding.

Zoals hierboven uitgelegd, verschijnt er nu een kleine voorvertoning als je een schermafbeelding maakt.

Voor het maken van een schermafbeelding op iPhone X moet je cht de volume-omhoog knop in combinatie met de powerknop indrukken.

Aanbiedingen van iCreate? Met behulp screenshot maken apple xr dit artikel kun je eenvoudig leren hoe je een schermafbeelding ofwel een screenshot kunt maken met 18 pounds in euros iPhone X toestel, screenshot maken apple xr.

Categorien iOS. Toestellen met abonnement Losse toestellen. Workshops iTip: Animoji maken op de iPhone X. Zo maak je een screenshot schermafbeelding op je iPhone of iPad. Lukt het niet om een schermafbeelding te maken.

Een screenshot maken op iPhone X, XR, XS, XS, XS Max, 11, 11, 11 Pro en 11 Pro Max.

Maar hoe maak je een iPhone X screenshot, nu de iconische thuisknop ontbreekt? Met de iPhone X zal dit niet anders zijn en daar ga je anders te werk bij het maken van een screenshot:.

Wanneer je de schermafbeelding bewerkt dien je op 'Gereed' te tikken en een keuze te maken of je de foto bewaart of wist.

Nieuw iOS 13 macOS Alle informatie over CarPlay. Je gebruikt de volume-omlaag knop Voor het maken van een schermafbeelding op iPhone X moet je cht de volume-omhoog knop in combinatie met de powerknop indrukken.

 Ontdek ook...