Sparta ion foutcode e 0003

20.11.2020
Auteur: Nathaly

Tips voor veili g transport van de. Ik heb zowat de hele discusie gevolgt van dit topic en ik hoop dat jullie gezamelijk een oplossing kunnen bedenken Ik heb zelf een sparta ion rxs plus en heb al veel proplemen gehad met deze accu nu heb ik weer een probleem dat mijn dispay niets doet Ik ga morgen weer maar eens naar de fietsen maker Ik laat nog wat horen e de waele.

Beste antwoord door Wortelstamper 24 mei ,

De fiets is nu, sinds 16 juli , voor de 5e keer terug naar de dealer weer met een defecte accu. Wat je nu kan doen met behulp van een fietsenmaker zonder internet een nieuwe accu aanmelden en daarna weer de oude. Vul dan hier uw emailadres in. Ben jij al lid? De fietsen staan in een garage en, volgens voorschrift, continu onder lading. Ok, ik dacht dat de cpu of in de fietscomputer zat of in het wiel, Ik ga weer verder zoeken.

Beste antwoord door Wortelstamper 24 mei. Wat u kunt doen: Naar een onfhankelijke gaan? Hoi iedereen! De controller in het accupack is de centrale unitstuurt het display en de motor aan.

Update tracker.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Maar telkens als ik de lader er weer aanzet.

Uw handleiding is per email verstuurd. De dealer zegt dat hij de fiets wil omruilen maar hij zou dat van Sparta niet mogen. Gepost zondag 20 mei Dat houd hem dan op spanning. Hoe het probleem op te lossen?

Probeer het nog een keer over een paar minuten, sparta ion foutcode e 0003. De dealer zegt dat hij de fiets wil omruilen maar hij zou dat van Sparta niet mogen. Gepost maandag 18 juni. Als je de fiets een hele tijd niet gebruikt hebt dan langer aan de lader laten. Met een logic analyser zou je die communicatie moeten voetbalveld maken van karton en dan kun je de controller in het accupack vervangen door een van jezelf.

Foutmeldingen Sparta ION

Geeft foutmelding laadt wel hoe controleer ik dat Gesteld op om Dit omdat ik aparte controllers op internet ziet die graag zou willen gebruiken door op een of andere manier de processor van de sparta te bypassen en de motor middels een aparte controller aan sturen. Geen ondersteuning. Ik zat nog te denken; ik programmeer zelf niet doch repareer alleen maar.

Mij kan al die software e. Beste ik denk dat de batterij het begeven heeft,ik had het zelfde met E en de fietsenmaker kan u meer vertellen,ik ben maar een Sparta rijder. KM prijs voor deze fietsen wordt dan wel erg hoog. En anders de printplaat over zetten solderen, sparta ion foutcode e 0003. Daarnaast is de ruimte in het wiel ook beperkt en moet je maar net iets vinden wat past.

Praat mee!

Lekke band herste llen Na opzetten display wordt er flink heen en weer gebabbeld gedurende een paar minuten. De controller in het accupack is de centrale unit, deze bewaakt het accupack, stuurt het display en de motor aan.

  • Heb je al een account?
  • Hierdoor gijzelt Sparta feitelijk alle Sparta fietsen met code E terwijl de oorzaak niet echt duidelijk is.
  • De dealer zegt dat hij de fiets wil omruilen maar hij zou dat van Sparta niet mogen.
  • Ja aangemeld door de fietsmaker.

Lijkt dus Baud te zijn. Alle woorden En of meer woorden Gebruiker. De controller in het accupack is de centrale unit, deze bewaakt het accupack. Als ik drukt op het zwarte licht samenvatting op display komt sparta ion foutcode e 0003. Interne communicatie binnen Accell gaat zeer moeizaam. Wat je laatste redmiddel zou kunnen zijn wel veel werk maar. Hopelijk zijn er juristen die meelezen die kunnen aangeven of dit wettelijk gezien wel zomaar mag.

Klacht: E0003 melding accu nog goed?

Het display is eigenlijk een dom apparaat, welke alleen voor weergave en bediening is gemaakt. Had de dipslay op marktplaats gekocht. En anders de printplaat over zetten solderen. Hoe het probleem op te lossen?

Jammer dat je het hele topic niet gelezen hebt, wat info van pagina 4 Bij de connector die naar de motor gaat kan je de rubber afdichting naar achteren klappen om bij de sparta ion foutcode e 0003 draden te kunnen: Rood: BOW-Pwr waar zou BOW voor staan. Nou niks. Uw posting is ook dermatig warrig dat hier niks mee te beginnen is.

 Ontdek ook...