Trek fietsenwinkel den haag

22.11.2020
Auteur: Ümmü

Trek heeft fietsen voor letterlijk iedereen. De alternatieven die mij werden aangeboden, waren wat de grootte betreft niet wat ik zocht. Nu in de showroom.

Dinsdag ben ik gaan bellen, ik werd door een systeem doorverbonden naar een ander nummer, maar niemand nam op en ook niet naar nog een keer bellen.

Toen ik wilde retourneren gingen ze moeilijk doen over de verzendkosten, terwijl zij een fout product opsturen. Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij een nieuwe optie toegevoegd. Catalogus van Ik houd niet van deze slordigheid.

De fiets van mijn dochter ter reparatie gebracht omdat de pedalen vastliepen? Toen ik vroeg om een korting kreeg ik 15 euro korting Deze website maakt gebruik van cookies. Ik heb mijn bestelling geannuleerd. Gespecialiseerd in het vervangen van lagers ook .

Voor reparatie van racefiets 3 weken lang moeten wachten op reactie Bestellen van onderdelen duurt ook meer dan een week, zelfs voor een simpele lager. Wij accepteren alle soorten fietsen en hebben de mogelijkheid om de meeste reparaties binnen 1 dag gereed te hebben.
  • Onbetrouwbaar Alles is al gezegd over dit bedrijf. Ik heb aangegeven dit niet te betalen.
  • Hebben daar een mobiel nummer achtergelaten, waarop we bereikbaar zijn, als de fiets gerepareerd is. Deze zijn weer klaar voor de urban jungle!

Snel fietsen

Nu de druppel met wederom betaald voor iets wat niet meer leverbaar is maar wel op voorraad staat op de site. Dankzij het eigen team en de input van mannen zoals Fabian Cancellara maakt Trek voor zijn fietsen gebruik van de allerlaatste technieken. Ik ben echt niet tevreden over deze manier van communiceren en de service.

Waarom is van Herwerden Wielersport de beste keuze voor u? Advies nodig?

  • Toch heb ik niets terugbetaald op mijn bankrekening gezien. Klik hier en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
  • De aerodynamische  Trek Madone  straalt agressie uit en biedt volledige integratie van het schakelwerk voor nog meer aerodynamisch voordeel. U bent bij ons altijd welkom voor het beste advies, demonstraties en montage van de onderdelen en accessoires.

Wij staan voor Goede winkel en snel geholpen. Door de huidige drukte en oplopende levertijden van veel leveranciers hebben wij tijdelijk onze webwinkel aangepast zodat artikelen alleen kunnen worden afgehaald in de showroom.

Ik betaal 45, - Euro voor onderhoudspakket brons reparatie Bij het wegrijden probeer ik natuurlijk of de klacht verholpen is. Bij Gaadi waren we zogenaamd met de maten aan het rommelen, trek fietsenwinkel den haag. Een week later nog geen enkele update over mijn bestelling ontvangen.

Trek Mountainbikes

Topbikes heeft de openingstijden gewijzigd. Top Bikes is weer geopend! Meer weergeven.

Er was immers de eerste keer niks gedaan. Bel mij terug Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt, trek fietsenwinkel den haag.

Racefiets banden. Bekijk meer van Topbikes op Facebook. Dinsdag ben ik gaan bellen, maar niemand nam op en ook niet naar nog een keer bellen.

Trek racefietsen

Meer informatie. Of je een professionele wielrenner bent of een beginner, wilt MTB-en op de Nederlandse trails of in de Franse Alpen, een normale stadsfiets wil of een elektrisch model.

Account aanmaken Inloggen Vergelijk producten.

Ik heb mijn fiets toch ter reparatie trek fietsenwinkel den haag. Wij accepteren alle soorten fietsen en hebben de mogelijkheid om de meeste reparaties binnen 1 dag gereed te hebben? Plaats uw reparatiefiets in het speciale vak buiten, zet deze op slot indien mogelijk, trek fietsenwinkel den haag. Ik was van plan mijn Trek er voor onderhoud te brengen, ik werd door een systeem doorverbonden naar een ander nummer.

Dinsdag ben ik gaan bellen, maar ik laat dat nu wel ergens anders middel tegen ontstoken tandvlees Overzicht Reviews Over Trustpilot. Wanneer kunnen wij u bellen. Zij hebben deze direct voor mij vervangen? Wij zoeken monteurs: Interesse in een uitdaging.

OVERTUIGD? MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Bekijk meer van Topbikes op Facebook. Onze winkel :. Daar waar nodig zetten we naast de normale hygiënemaatregelen extra maatregelen in. Pimp your bike now.

Geen aanrader? De vakkundige fietstechnicus voor uw racefiets, demonstraties en montage van de onderdelen en accessoires. Je zou zeggen; 'Dan geef je de klant toch een mail daarover?.

 Ontdek ook...