Ziggo go beeld hapert

13.01.2021
Auteur: Matias

Op mijn Samsung s10 geen problemen op hetzelfde wifisignaal. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Hopelijk heel snel een update van de app, want zou toch echt probleemloos moeten werken op zo'n moderne tablet. Ik was eerst bang dat het aan de tablet zou liggen.

En ik check of de tv in de slaapkamer ok is. Ook op mijn pas aangeschafte Samsung tab a7 exact hetzelfde probleem.

Is er nog iets anders dat ik kan proberen. Het duurde een paar dagen voor de storing op alle zenders zich voordeed. Zoals je ziggo go beeld hapert hebt kunnen lezen, zijn de oorzaken behoorlijk gevarieerd. Bijvoorbeeld Splitter, Kabe.

Haal de stekker uit het stopcontact en wacht 30 secondenvoordat je hem weer aanzet!

Verbeter dan je wifi-verbinding met onze checklist. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Een goede herstart doet soms wonderen.

Controleer eerst of er een storing is

Op onze oude tablet hadden wij nooit geen probleem met haperd beeld en geluid met de Zigho Go app. Hallo, sinds vorige week heb ik de hetzelfde probleem. Inloggen Nog geen account? Op Next boxen waar de optie Follow Frame is ingeschakeld kan na het kijken van Netflix de framerate op een lage instelling blijven staan 24p bij lineaire TV zenders, waardoor het beeld niet soepel loopt.

Dit terwijl Ziggo medewerkers al toegegeven hebben dat ze aan hun kant een probleem hebben? Toch hoop ik binnenkort kort ongestoord te kunnen kijken naar de Zigho App.

  • Wat is je postcode?
  • Registreren Heb je al een account? Hierdoor werkt Airplay voor sommige live tv zenders niet.

Dit probleem is al een tijdje bekend bij Ziggo. Is er een storing. De foutcode kwam wel weer voorbij. Ik heb wel beeld maar het loopt niet ziggo go beeld hapert, maar licht schokkerig. Het enige abn creditcard login kan nog in de wifi zitten: 2. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Is er geen storing? Ga zelf aan de slag

Op onze oude tablet hadden wij nooit geen probleem met haperd beeld en geluid met de Zigho Go app. Onthoud mijn gegevens. Ik ben niet meer werkzaam op de Community. Wat kan de Horizon Go app van Ziggo nu eigenlijk?

Probeer het nog een keer over een paar minuten? Inloggegevens vergeten. Gezien de frequentie van updates van de Ziggo App. Verstuur Terug naar overzicht. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Ik ben heel erg gefrustreerd ziggo go beeld hapert teleurgesteld met Ziggo. Op de foto zie ik dat er eerst een splitter geplaatst is op het AOP en dan pas de retourgeschikte antenne versterker.

'Maximaal aantal kijkers bereikt'

Dit soort wifi-netwerken worden vaak door grote drukte enorm belast. Je ziet het goed bij een voetbalwedstrijd. Een niveau waardoor eigenlijk iedereen van de nieuwe manier van televisie kijken kunt genieten.

Opnieuw starten mediabox verhelpt het probleem niet. Voordat je een monteur langs laat komen, kan je het uiteraard zelf proberen te verhelpen door bijvoorbeeld de Ziggo Community raad te plegen. Dit is herkenbaar aan de x 24Hz weergave bovenaan na het aanzetten van de box. Hmm, twee verschillende apparaten maar het ligt dus in ieder geval niet in het netwerk?

Vervolgens wederom gemeten en toen bleek het signaal in de woning ineens goed was. Marije Ziggo. Wil me weer nergens mee bemoeien hoor, maar misschien heeft deze persoon ziggo go beeld hapert geen Windows computer maar is het een Mac.

Heb je trouwens ook gekeken of dit probleem zich voordoet bij 1 of meerdere streamingdiensten op je Oneplus 3 telefoon, ziggo go beeld hapert.

Registreren

Inloggegevens vergeten. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Of ik niet me vergissen.

Kopern Dakje. Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Ziggo Mediabox Next breidt uit; maar is bijna out of.

 Ontdek ook...