10 inch subwoofer kist berekenen

13.01.2021
Auteur: Peer

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Deze dikte is voldoende om paneelresonanties en doorbuigen te voorkomen.

Necom NE NE Het volgende stukje is onderdeel van Elektra voor Beginners maar verdient wel een apart plekje. Speel zelf met rms tegen rms wat me beide subs bij elkaar zijn,maar naar mijn idee geen enkel probleem. Re: subwoofer kist bereken winisd Bericht door jordy » do 23 apr , Ik kan de download niet openen. Bericht door k.

Nieuwe Termlab Magnum verkrijgbaar in Nederland. Meer berekeningen nodig, 10 inch subwoofer kist berekenen. Via de onderstaande link kom je bij de kaart waarop wij alle Car Audio winkels in Nederland en Belgi proberen te verzamelen. Ook wordt er wel eens plexiglas show. Controleer dit voor je de sub aanschaft, dan weet je wat je kan verwachten van de grootte van de optimale behuizing.

Ook is de klank meestal beter bij gebruik van dempingsmaterialen, expirimenteer daarom met hoeveelheid en soort dempingsmateriaal. In veel gevallen zal bij een subwoofer een boekje meegeleverd worden waarin diverse behuizingen aangeraden worden. Sommige subwoofers zijn hier bijvoorbeeld niet geschikt voor.
  • Made with by Graphene Themes. Lege subwooferbehuizing Er zijn 55 producten.
  • Een LT LinkwitzTransform wordt ook toegepast op een woofer in een "te" kleine gesloten behuizing. Welke woofers zijn het eigenlijk?

Subwoofers

Smart plankje diy stijl. De klank, belastbaarheid en SPL is van een goed ontworpen behuizing is altijd beter. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Toch hoef je geen heel erg dikke materialen te gebruiken, mits je voldoende verstevigingen binnen de kast aanbrengt. In een auto zal een woofer ook anders reageren dan in een huiskamer.

  • Toont 1 - 24 of 55 producten.
  • Je bassen kunnen een lagere frequentie halen doordat je sub grotere in en uitslag kan halen.

Gepoorte subwooferbehuizingen. Re: subwoofer kist bereken winisd Bericht door k. BMW 1 E87 subwooferkist gesloten. Je kan dan een kast op maat voor je autointerieur bouwen. Zeker voor in een auto is een gesloten kist dus vaak niet altijd een betere oplossing vanwege de beperkte ruimte.

Als je versterker op 1 ohm moet belasten kan jij in mijn optiek beter een extra versterker kopen. Re: subwoofer kist bereken winisd Bericht door SARK » do 23 apr , Erg scheutig met informatie ben je niet hè, wat voor foutmelding krijg je dan en hoe probeer je de download te openen.

Maar de subwoofer heeft iets meer vermogen nodig van de versterker dan in een gepoorte behuizing om eenzelfde geluidsvolume te produceren.

Aanbiedingen en reclame. Subframe Audio System 10 inch subwoofer kist berekenen subwooferbehuizing voor 10 inch suwboofer. Necom Ne Q ten gevolge van mechanische verliezen bij systeem resonatiefrequentie Fc?

De bas gaat zwaarder en is meer allround in gepoort. Ben ook liefhebber van house hardstyle op zijn tijd,en gabber van vroeger haha maar me bassreflex rammelt ze er zonder probleem uit. De klank, belastbaarheid en SPL is van een goed ontworpen behuizing is altijd beter.

Re: subwoofer kist bereken winisd Bericht door SARK » vr 24 apr , Klik eens met je rechter muisknop op het bestand en vraag de eigenschappen op, grote kans dat het bestand op 'blocked' staat. De klank, belastbaarheid en SPL is van een goed ontworpen behuizing is altijd beter.

Ik wil niet veel zeggen, maar met een gepoorte kist heb je juist vaak meer liter nodig voor hetzelfde effect als een dichte kist.

Filed under Tutorials? Re: subwoofer kist bereken winisd Bericht door melvin52 di 29 decIk kan de download niet openen. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. De verstevigingen bracing gaan ten koste van de inhoud. Ik heb hard reset asus tablet laptop idee bij pa, sorry maar nu snap ik het even niet meer, 10 inch subwoofer kist berekenen.

Re: subwoofer kist bereken winisd Bericht door jordy do 23 aprdit kan bij car audio anders zijn wegens de over het algemeen extreem grote xmax dat de spoel eerder beschadigt. Toch uit eigen ervaring kom je qua frequentie lager met gepoort dan met gesloten,je coon heeft 10 inch subwoofer kist berekenen meer bewegingsruimte waardoor hij lagere frequenties kan halen.

Dat gaat wel op voor tweeters, maar zeker niet voor woofers! Wanneer deze verhoudingen niet kloppen loop je kans de subwoofer s te beschadigen en haal je niet het maximale eruit. Ik heb het idee bij pa, dit kan bij car audio anders zijn wegens de over het algemeen extreem grote xmax dat de spoel eerder beschadigt?

Voor diepgang hoef je je niet zoveel zorgen te maken. Bericht door melvin52 di 29 decJe moet er ook voor zorgen dat de woofer voor free-air gebruik geschikt is zie EBP tabel.

 Ontdek ook...