Auto trekt niet goed op

26.11.2020
Auteur: Samira

Dit filter heeft als taak om het schadelijke roet op te vangen die in de uitlaatgassen aanwezig zijn. Waarom trekt uw auto niet meer?

Derest van de versnellingen doet ie het gewoon goed. Hallo, ik heb een ford fiesta uit Klik dan op een van de volgende links:. Auto trekt slecht op Vraag gesteld door MarietteVO op 07 augustus Ik heb een Ford fiesta van januari , aangeschaft vorig jaar via de dealer. Wanneer er in dit systeem iets niet goed meer functioneert, ontstaan er problemen.

Dit is een proces waarbij de roetdeeltjes als ware worden verbrand tot as. De lambdasensor zorgt ervoor dat de zuurstof in het uitlaatsysteem gemeten wordt zodat het juiste gedeelte hiervan terug in de motor kan komen zodat het gebruikt kan worden voor het brandstof mengsel.

Selecteer hard reset asus tablet laptop een merk. Vervuilde injectoren Als je je tank regelmatig net niet leegrijdt, auto trekt niet goed op, durven de  injectoren  weleens vervuild raken, waardoor de motor niet op de nodige werkingstemperatuur komt om optimaal te werken.

Dit fenomeen kan ook optreden door vaak korte afstanden te rijden. Net als bij het roetfilter kan het leiden tot een hoger brandstofgebruik. Help mijn auto stottert.

Even later blijkt het toch écht je dag niet te zijn. Dit kan eventueel nog te wijten zijn aan de koudere temperaturen tegenwoordig, ik gebruik tijdens het warm rijden de verwarming eigenlijk al niet meer omdat ik dan al had gemerkt dat ie iets meer drinkt.
  • Een ander gevolg die kan optreden is dat uw auto meer fijnstof uitstoot dan is toegestaan. Rijdt u alleen maar door de stad en niet op de snelweg?
  • Daardoor ontstaat nog meer schade en wordt uw auto als het ware steeds zieker. Wat kan er zoal aan de hand zijn met het brandstofsysteem?

Problemen met uw wagen?

Zoniet dan kun je de koppeling bij het blok een beetje terugdraaien. Afbeelding toevoegen. Van het merk Kroon-Oil zijn er speciaal ontwikkelde treatments voor zowel het diesel en benzine systeem. Soms duidt dit symptoom echter op groter achterliggend defect. Als de turbo van je wagen beschadigd of defect is, kan dat het vermogen van de motor dus aanzienlijk verminderen.

Als blijkt dat de auto na de reinigingsbeurt nog steeds stottert, dan is er waarschijnlijk iets anders aan de hand.

Neem contact op via klantenservice winparts. Klik dan op een van de volgende links:. Je auto verliest vermogen, auto trekt niet goed op. Wij kunnen uw auto vandaag nog van u overkopen en… Meer. Misschien hebben ze een vod laten zitten bij het vervangen van de luchtfilter. Waarom trekt uw auto weer verbania september meer. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Langzaam optrekken – waarom gebeurt dit?

Hoe komt u erachter wat er mis is? Auto trekt slecht op Vraag gesteld door MarietteVO op 07 augustus Ik heb een Ford fiesta van januari , aangeschaft vorig jaar via de dealer. Wat de beste manier is om veilig te remmen?

Lees dan onze blog:  Zelf bougies vervangen doe je zo. Gelukkig maakt inkoopautos. Inloggen of aanmelden. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Wanneer u minder geluk heeft is er een probleem met de motor, koppeling of versnellingsbak.

Carrosserie & plaatwerk

We gaan even uit van een benzineauto, maar hetzelfde principe geldt voor diesel. Auto stottert door vervuild inlaatspruitstuk Het inlaatspruitstuk zorgt ervoor dat de motor wordt voorzien van lucht. Wat zou er aan de hand kunnen zijn? Dan kom je niet snel weg waarbij je met een slippende koppeling gaat optrekken. Mocht het zo zijn dat het onderdeel niet meer gered kan worden dan zit er niks anders op dan het onderdeel zo snel mogelijk te vervangen.

Weet je niet zeker of je het moet vervangen auto trekt niet goed op reinigen? Ook al trapt u het gaspedaal verticale lijn in word verwijderen naar beneden, wordt dit proces niet altijd automatisch in gang gezet, omdat er regen- water in de bougieschachten terecht komt. Het zorgt ervoor dat vervuilingen uit de benzine worden gefilterd. Echter, en laat de koppeling voor wat hij is, bedoelen we dat hij te weinig vermogen geeft.

Verder kan de motor op drie cilinders gaan lopen! Waarom trekt mijn auto slecht op. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Een nieuwe lambdasonde bestellen op kenteken doet u eenvoudig bij Winparts.

Zo werkt een goed optrekkende auto

Op hol geslagen motor. Is de lambdasonde kapot? Na verloop van tijd zal het roetfilter verzadigd raken wat de nodige storingen kan opleveren.

Hoe komt dat de motor plots zijn vermogen verloor. Of kijk hier voor meer informatie over onze  kapotte auto inkoop service. Meestal is het niet iets om u al te veel zorgen over te maken en zal er een snelle en eenvoudige oplossing zijn.

 Ontdek ook...