Blauwe ogen oogschaduw

23.02.2021
Auteur: Sapna

Hierdoor krijg je direct een frisse oogopslag. Voeg enkele shimmer toe op je oogleden om de diepte in je ogen nog meer te benadrukken.

Wil je niet experimenteren op basis van complementaire kleuren maar op trends? Hierdoor krijg je direct een frisse oogopslag. In principe kan elke kleur oogschaduw bij elke kleur ogen passen, mits je met een aantal factoren rekening houdt. Glitters kunnen net het verschil maken tussen je dagelijkse make-up en een avond look. Laura Mecier oogschaduw stick.

Nars Persia blauwe ogen oogschaduw. Voor je dagelijkse make-up routine wil je vaak niet te veel make-up en een natuurlijke uitstraling creren. Laura Mercier Celestial. Sugarpill Cosmetics Velocity. Een neutrale oogschaduw geeft die waanzinnige haarkleur van je de ruimte?

  • Het woord zegt het al: deze kleuren zijn tegenovergesteld en heffen elkaar op als ze samen worden gebruikt.
  • Voor dit resultaat kun je met de volgende kleuren werken:. Glitters kunnen net het verschil maken tussen je dagelijkse make-up en een avond look.

De mooiste oogschaduw voor blauwe ogen

Deze beautytrend zie je nu overal op Instagram De mooiste oogschaduw paletten volgens Glamour Cherry eyes is op dit moment grootste make-uptrend. Voor dit resultaat kun je met de volgende kleuren werken: Aarde tinten Oranje, bruin of goud Roest of koper Lila of paars Blauw een tint donkerder dan je eigen ogen Deze kleuren oogschaduw passen het beste bij blauwe ogen. Sample Beauty Matte pigment.

Sugarpill Cosmetics Velocity. Maak het af met een laag volume mascara en je kan je dag beginnen.

  • Hoe komt het dat de ene kleur jou wel staat en de ander niet? Wil je niet experimenteren op basis van complementaire kleuren maar op trends?
  • Je zult namelijk wel een keer hebben gehoord dat paars een mooi contrast geeft bij je blauwe ogen, maar als je een rode jurk aan doet, dan zal die paarse oogschaduw niet veel goeds doen. Zien: Adele als hilarische host van SNL.

In dit artikel lees je welke kleuren geschikt zijn voor de blauwe kijkers onder ons. DIT is ht perfecte kapsel voor dit weekend Zoek niet verder. Jij gelukszak. Maar soms wil je gewoon vlammen.

Kies voor een blauwe tint die donkerder is dan het blauwe ogen oogschaduw van je eigen ogen of ga juist voor een subtiele heldere turquoise tint, blauwe ogen oogschaduw.

Blauwe ogen make-up

Zoek niet verder, want dan moet je dus onderstaande combinaties hebben. Zien: Kylie Jenner lijkt sprekend op momager Kris. Hou oogmake-up bij groene ogen wel transparant voor het mooiste resultaat.

Koele tinten staan daarentegen dichter bij blauwe ogen en matchen daarom goed. Ook deze slimme mascaratrucs willen we je niet onthouden:!

Als je je jouw oogkleur het mooiste wil laten uitkomen met de beste make-upkleurendan zul je lila of paars eens moeten proberen. Als je liever voor een kleurende oogschaduw gaat, hebben we hieronder d handleiding voor je voor de beste oogmake-up, blauwe ogen oogschaduw.

Nars Blauwe ogen oogschaduw oogschaduw. Deze kleuren zullen je groene ogen ng feller maken.

Complementaire kleuren

Sommige dagen zul je wat rustiger aan willen doen en af en toe voel je je wilde kant naar boven komen en wil je gek en fel.

Koele tinten Over het algemeen staan koele kleuren beter bij blauwe ogen dan warme kleuren, hiervoor zijn er enkele uitzonderingen zoals de drie kleuren in het bovenstaande rijtje.

Welke kleur oogschaduw past bij mijn kleding? Bonustip: kleed je eens in een rode of metallic outfit.

  • Om je lichte ogen te laten sparkelen, kun je je oogschaduw afmaken met een gouden glitter.
  • Zet die prachtige oogkleur extra aan met een lavendel, violet of amethistkleur.
  • En geloof ons, die verdient het.
  • Kies voor een blauwe tint die donkerder is dan het blauw van je eigen ogen of ga juist voor een subtiele heldere turquoise tint.

Maak het af met een laag blauwe ogen oogschaduw mascara en je kan je dag beginnen. Dit komt omdat in de kleurencirkel blauw koel en oranje warm tegenover elkaar staan, paars en diverse grijstinten worden voor blauwe ogen veel gebruikt. Rosdiana Ciaravolo Getty Images. Het klinkt wellicht gewaagd, bruin en aardetinten? Artikel loopt verder onder de video. Meer van Ogen. Je ogen knallen over het algemeen het meeste bij oogmake-up in de kleur paars, blauwe ogen oogschaduw, pasta restaurant rotterdam ze een perfecte match zijn, maar pak eens uit met blauw of paarse oogschaduw wanneer je bruine ogen hebt.

Lila.

De juiste kleur oogschaduw bij jouw ogen

Kies voor een glanzend product, in plaats van mat. Dit kun je het beste doen aan de hand van de door Glamour geselecteerde oogschaduw palettes. In Polen is een abortus nu zo goed als verboden. Afgezien van dat elke kleur in principe kan met elk type kleur ogen, vallen een paar kleuren in de prijzen voor blauwe ogen.

Yves Saint Laurent Couture Palette. Dit kun je het beste doen aan de hand van de door Glamour geselecteerde oogschaduw palettes.

 Ontdek ook...