De pleats burgum menukaart

14.01.2021
Auteur: Tijm

De Profi-wasmachinestraat zal de grote hoeveelheid kopjes, schoteltjes, borden, glazen en bestek moeiteloos aan kunnen. Lees ook onze privacyverklaring.

Op aanraden van de receptie op onze camping hebben wij dit restaurant bezocht. Afgelopen week hier geweest met een gezelschap van zo'n 35 personen. Is dit een Oost-Europees restaurant? Burgemeester sluit drugspand in Westergeest. Waar kun je voor deze prijs nog zo eten. Heerlijk eten in een gastvrije omgeving. Een horecaonderneming die anticyclisch investeert in crisistijd.

Vlees lekker mals. Als ik weer in de buurt ben ga ik zeker weer langs. Die werkt overigens zeer milieuvriendelijk: hij slaat alleen aan als er voldoende afwas is.

Er werden bel bakjes op tafel gezet waar we niet van gegeten hebben, de pleats burgum menukaart. De producten uit de omgeving werden zodanig gebruikt dat de producten zichzelf overstegen.

Als er straks weer wat meer mogelijk is, hoopt Geesje weer flink aan de slag te kunnen. Een zakelijke bijeenkomst? Regina 25 punten.

Foto's van Restaurant & Partycentrum De Pleats

Lees meer × De Pleats thuis op tafel. Wij hebben de minst uitgebreide gedaan, maar dat was voldoende. Vriendelijke bediening. Mooie locatie, goede service en vriendelijke mensen.

Leuke bediening en het eten was erg goed! Restaurant De Pleats, Burgum.

  • Een bruiloft of receptie? Alle routes beginnen en eindigen bij De Pleats.
  • Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Dik punten.

Eetcaf de Pleats Weachswal 2 NL Woudsend     06 17   info eetcafedepleats. Helaas zaten er graten in de makreel en de sardines. Alle restaurants in Burgum weergeven. Binnen is er een gezellige sfeer gecreerd. Veel bakjes met groente en frietjes en sla de pleats burgum menukaart bij.

Keuken drie keer zo groot

Tijd van het jaar. Van brownie, tot chocoladebonbon tot bitterbal. Ga naar inhoud Ga naar zoeken. Evelien S.

Echt lekker ontbijt, lekker, eten uitstekend, waarbij ook de indeling verbeterd werd. De paddenstoelenshoarma mag de titel shoarma niet dragen. Eetcaf de Pleats Weachswal 2 NL Woudsend     06 17   info eetcafedepleats? Heel vriendelijke bedieni, de pleats burgum menukaart.

Wij hebben gekozen voor verschillende gerechten uit het maandmenu. Vlees lekker mals.

Corona informatie

Wordt gerund door een vakvrouw met hart voor de zaak en de klant. Bezit of beheert u deze gelegenheid? In heeft De Pleats zijn deuren geopend. Aanrader: bij de thee of als dessert het gluten- en lactosevrije gebak en ook heel lekker

Lunch onze take away kaat kunt u vinden bij onze nieuws berichten!, de pleats burgum menukaart. Ook interessant. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Ook de hoeveelheid groente viel in de smaak. Wij hebben de minst uitgebreide gedaan, maar dat was voldoende. Eetcaf de Pleats Weachswal 2 NL Woudsend     06 17   info eetcafedepleats. En dat kan bij ons volledig coronaveilig.

Bekijk meer.

Algemeen over Restaurant & Partycentrum De Pleats

Vraag ons naar de mogelijkheden. De Pleats in Burgum biedt een unieke combinatie van restaurant, party- en cateringactiviteiten. Ontvangst door de gastvrouw is altijd hartelijk en de bediening lekker vlot.

Scone met cream en jam 2 huisgemaakte petit fours Brownie Bonbons Glaasje tomatensoep Kleine sandwich gezond Mini vers fruit Meloen serranoham spies Kaasspiesje Bruschetta met tomaat, mozzarella en pesto Groentequiche Twee Kwekkeboom bitterballen Mini Loempia Diverse theesoorten en verse muntthee naar wens.

Kom eens langs en beleef de gastvrijheid van De Pleats, de pleats burgum menukaart. Dirk punten.

 Ontdek ook...