Dell computer geeft geen beeld

12.01.2021
Auteur: Ruchama

Daarna opnieuw opgestart en… Het werkte weer! Controleer of de netsnoeren niet defect zijn.

De activiteitsindicatoren balken die tijdens de geheugentests worden weergegeven, geven niet de voortgang aan. Ik kwam slechts voor een controle, daarvoor had ik een afspraak. En dit doe ik nu al een week. De computer start niet meer op. Een paar keer opnieuw laten opstarten door de startknop ingedrukt te houden, en na 4 x verscheen gelukkig mijn acer welkomstscherm, bij de eerste 3 pogingen hoorde ik alleen de ventilator aanslaan….

Ga alst einde aan de opstart en sluitopties in Skype Klik op je profielafbeelding. Wil ook niet in de Veilige modus. Dus daar kun je niets mee, want dat installeerde ik al. Sluit alle interne kabels opnieuw aan? Voor het oplossen van problemen met desktops, alles-in-n pc's en laptops worden dezelfde procedures. Van bepaalde antivirussoftware van derden is bekend dat deze een zwart of leeg scherm veroorzaakt, dell computer geeft geen beeld.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geen POST, geen stroom, geen beeld op een Dell desktopcomputer

Problemen met de hardware diagnosticeren. Actie 1: Een Windows-toetsencombinatie uitproberen om het scherm uit de slaapstand te halen. De LED voor de batterijstatus knippert 2x oranje en 8x wit en u moet contact opnemen met ons Als er geen beeldscherm is en de batterijstatus-LED niet brandt, is er geen fout gedetecteerd op het moederbord. Heb daarvoor de bedrade optie en de draadloze optie geprobeerd.

Klik op Device Manager. Klik onderaan op Geavanceerd. Actie 3: Actie 3: Antivirussoftware van derden verwijderen Van bepaalde antivirussoftware van derden is bekend dat deze een zwart of leeg scherm veroorzaakt.

  • Kleine tip neem liever een laptop met wat meer geheugen en nbsp De LCD scharnieren zorgen ervoor dat je de klep van jouw laptop open en dicht kunt klappen.
  • Je kan dit als volgt resetten Schakel de Mac uit.

Gebruik altijd de originele usb kabel die bij je TomTom wordt geleverd. Komt er iemand met een oplossing. Computer scherm blijft zwart, dell computer geeft geen beeld.

Computer Beste vuurwerk aldi duitsland laptop start niet meer op Mijn laptop start niet meer op ook niet met behulp van de herstel cd s.

Selecteer Start en selecteer vervolgens Aan uit gt Opnieuw opstarten? Die moet zorgen voor een goede driver.

Wanneer heeft het probleem zich voorgedaan?

Rapporteer Toon reacties 0. Daardoor worden geheel nieuwe Het kan ineens voorkomen dat de muis van je desktop laptop ineens het niet meer doet of zelfs vastloopt. Bij mij was dat ook op die manier op te lossen maar dat vond ik geen oplossing.

De computer reageert nergens meer op. Canada - Franais. U kunt de jumper van de wachtwoordbrug gebruiken? Er is een andere fout opgetreden. U hoort u mogelijk de aanmeldingsmelodie van Windows, maar het scherm is leeg.

Populair in Computers & Telefonie

Heeft u een HDMI aansluiting op uw laptop? Plaats, indien beschikbaar, een goed werkend geheugen van hetzelfde type in de computer zie ons Artikel over het geheugen voor meer informatie. Verwijder alle aangesloten onderdelen, bevestig voedingskabels opnieuw en installeer en test elk onderdeel afzonderlijk met behulp van de testknop.

Een testknop en een LED-lampje bevinden zich aan de zijkant van eenheid waar ook de stekker zit. Ik had ook wat raars zo net, dell computer geeft geen beeld. Bij een desktop computer controleert u in eerste instantie of de lampjes op het computerscherm nog branden. Ding is gloednieuw uit doos. Niet erg wat betekent welvaartsniveau. Heeft u nu nog steeds geen beeld op de externe monitor of uw TV?

Weegels     Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Maar ook dit helpt niet. Start het systeem opnieuw op en controleer of u beeld hebt. Venezuela - Español. Zodat ik grafische kaart driver kan updaten of dergelijke.

Alle producten. Als het systeem nog steeds niet opstart met dezelfde diagnostische indicatoren, is het moederbord waarschijnlijk defect, dell computer geeft geen beeld. Ik heb onlangs java verwijderd en openjdk er op gezet kan dat mogelijk een reden zijn Meer dan 90 van de mensen gebruikt een computer om zijn of haar iPhone te managen.

 Ontdek ook...