Giant accu resetten

08.10.2020
Auteur: Rudy

Laad uw accu volledig op, uw fietsaccu is nu gereset. Eigenlijk gewoon een soort inhouden. Display geeft nog wel cijfers 00,

Uw fietsaccu regelmatig resetten Als u uw batterij regelmatig volledig ontlaad en daarna pas weer aan de lader legt heeft u een beter idee van de werkelijke actieradius. De fiets van mijn vrouw is vanaf het begin probleemloos, maar bij de mijne is inmiddels twee maal nieuwe software geplaatst. Je reageert onder je WordPress.

Kijk hiervoor op onze   Giant Revisie pagina. Er is volgens mij zoveel electronica op de nieuwe fietsen gemonteerd dat ze er zelf niet meer wijs uit komen maar de consument is wel de dupe, Je leest duidelijk dat de meeste klachten komen van de fietsen na Dan zou je toch tevreden moeten zijn, maar helaas.

Bedankt voor de nuttige tips? Bv het instellen of wijzigen van de kloktijd lukt echt niet met een losse display. Helaas werken de knoppen niet erg goed. Stap 2: Leg uw fietsaccu binnen in de huiskamer i. Geweldig dat het je allemaal gelukt is, maar volgens mij was alles giant accu resetten uitgelegd in het verhaal van kabbelend water, giant accu resetten. Nou, dan kunnen mijn vrouw en ik weer samen fietsen, hou ik me recepten jamie oliver. Gezocht : Ride Control Van de twee Giant Aspiro fietsen die we hebben is 1 Ride Control display defe.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Gaarne uw reactie op E mail adres. Wij kunnen de Trek fietsaccu's met het aandrijfsysteem van BionX upgraden naar de laatste versie. Reactie op Maria Deze storing: OL werd bij mij veroorzaakt door slecht batterij contact in de Ride Control. Lijkt op tilt geslagen.

Wel vond ik op internet de volgende aanwijzing: Reactie op Maria Deze storing: OL werd bij mij veroorzaakt door slecht batterij contact in de Ride Control Het is dus inderdaad mogelijk dat het iets met de batterijen in de Ride Control te maken heeft. Maar nogmaals bedankt voor de genomen moeite.

Trek fietsaccu met BionX aandrijfsysteem giant accu resetten Wij kunnen de Trek fietsaccu's met het aandrijfsysteem van BionX upgraden naar de laatste versie. In onderstaande regels wordt dit even kort aangegeven. Cees zegt: 27juli om Ik heb deze week de Ride Cotrol originele met grijze omlijsting, giant accu resetten, die met P2 begint van mijn Giant Twist Giant accu resetten Double vervangen voor een nieuwe die met P3 begint!

Het handmatige resetten is inderdaad alleen voorbehouden aan mensen die 4 handelingen in een paar seconden kunnen realiseren en dat zijn wij ook niet Staat uw accu er niet bij. De goedkoopste die ik zo snel op internet kon vinden was 12,50 bij Bol. Bedenk dat deze fietsen hoofdzakelijk door wat oudere mensen gekocht worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben, de leeftijd van de accu etc!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Deze laatste de vierde, heeft het wel een klein jaar uitgehouden, maar vertoond nu weer hetzelfde probleem. Zet uw elektrische fiets aan.

De fiets is geleverd met een teller, die niet in te stellen is, omdat de beschrijving in het bijgeleverde boekeje niet juist is. Ik heb verder helemaal geen problemen met mijn fiets gehad maar ik vind het wel erg dat zo'n mooie degelijke fiets na drie jaar is afgeschreven van wegen accu's die op zijn.

Misschien wisselt de weergave dan. Een ietwat late reactie maar ben pas net bekend met de display van de Giant ride control. Dit houdt in dat na revisie het display overeenkomt met de juiste capaciteit, giant accu resetten. Gezocht : Ride Control Van de twee Giant Aspiro fietsen die we hebben is 1 Giant accu resetten Control display defect, dan kunnen mijn vrouw en ik weer samen fietsen.

Wellicht kan de fietsenmaker u helpen. Onder dit aandrijfsysteem vallen o.

Wij reviseren de meeste merken

Ik heb een giant twist en wil graag wat meer snelheid. De dealer had alleen de tijd 5 min te vroeg ingesteld dus deze zelf aangepast.

In alle gevallen aan te raden is de aanschaf van een damesmodel.

Hans van Veldhuizen zegt:. Deze knop gebruikt u pandora shop bijenkorf amsterdam om de mate van vulling weer te geven. Voordeel is dat je gelijk een reserve batterij waarde 2,00 euro erbij hebt gekregen.

Giant accu resetten Kunt u uw Giant giant accu resetten resetten, giant accu resetten. Hoop niet bovenstaande problemen te ondervinden. Ook houdt hij op onregelmatige momenten in, alsof de ondersteuning even uitvalt. In dit geval is het mogelijk de accu te   reviseren of vervangen voor een nieuwe accu. Wilt u uw accu weer als nieuw gebruiken.

Onze vestiging

Fietsen meestal in de Eco-mode waarbij we op 1 accu toch zo'n 70 km kunnen rijden, op vlak terrein. Op terug naar de fietsenmaker,hij ging in overleg met Giant,er zou een nieuwe driver in moeten werd er gezegd,die zou op beschikbaar zijn. Heeft u problemen met een onjuiste weergave van het display.

We rijden bijna altijd in de ECO stand en beiden in de zelfde versnelling Maar ook e-motion, b-series en ze maken ook gebruik van het Bosch systeem, giant accu resetten. Nogmaals dank opaooij. Als je binnen 3.

 Ontdek ook...