Horizon go app doet het niet

21.11.2020
Auteur: Cebrail

Gebruiksvoorwaarden Spelvoorwaarden Privacyverklaring Cookie instellingen wijzigen. Situatie ongewijzigd. Zomaar ineens is het icoontje weg.

Als ik mijn telefoon of iPad ook op het 5Ghz netwerk laat connecten zie ik op die devices geen Chromecast meer casten vanuit bv Youtube blijft overigens wel gewoon werken. Zoek de foutcode op in de Ziggo Community. Via computer werkt het volgens mij niet. Volg onze instructies om afleveringen te downloaden.

Over Ziggo.

Het valt me op dat dat Chromecast adaptertje flink heet wordt. Lees verder. De juiste app vind je via onderstaande link in de Play Store, horizon go app doet het niet. Ik heb de plex media server gedownload en alle films erin kunnen zetten… als ik via chrome plex open kan ik de films zien, maar het lukt niet om dan te verbinden met chromecast. Dat vind ik heel erg vreemd. Een internetverbinding die niet snel genoeg is zorgt voor een slechte kwaliteit van het beeld.

  • Wij kunnen inmiddels naar de maan en terug. Alles geprobeerd opnieuw installeren e.
  • Als ik op YouTube een filmpje heb draaien en ik kies vervolgens een ander filmpje, dan stopt het eerste filmpje, dan springt ie 4 a 5 keer tussen het gestopte en het nieuw gekozen filmpje heen en weer en vervolgens speelt ie het oude filmpje weer opnieuw af ipv het nieuwe.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Hulp bij. Sinds kort is het Dat Werkt dus niet want silverlight wordt niet meer ondersteunt? Ik heb al op internet gezocht maar kan hierover niet vinden.

Taakbeheer start je op een iPhone of iPad via een dubbelklik op de home button.

Gr, Jesse. Dit aanbod wordt onderverdeeld in verschillende categorien. Hallo, Bij mij verdwijnt soms het chromecast tekentje op me mobiel dan moet ik mijn chromecast weer opnieuw aanmelden bij mijn netwerk. Kijk je via je eigen wifi-verbinding. Niet fijn.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Grtz, Iris. Ik krijg een foutmelding in beeld als ik iets probeer af te spelen. Hier hetzelfde!

Heb je de app waar het Chromecast icoon niet verschijnt al opnieuw opgestart. Andere apps zoals netflix, youtube etc. Zie continue dezelfde vraag als ik heb, Ik heb maandenlang een probleem gehad met het casten vanuit een nieuwe laptop naar de tv. Hoi iedereen, maar geen antwoorden. Ben je alleen, zorg dat er altijd iemand over je waakt met deze app Apps Hot.

Account Options

Over Ziggo. Zet dan je Chromecast apparaat even helemaal uit en weer aan kort de stroom eraf. Blijven problemen aanhouden? Lees verder.

De ene keer werkt die en zonder enige logische verklaring werkt die dan weer niet, desktop. Zoek verjaardagskaart man gratis oplossingen op de Ziggo Community.

Ik heb chromecast enkele horizon go app doet het niet geleden genstaleerd en werkte perfect vanaf laptop, uit loggen of zelfs telefoon opstarten werkte niet, bijvoorbeeld als ik van het ene youtube filmpje naar de andere ga.

Even een vraag hoe stel ik hier vragen. Van de ene op de andere dag is het gebeurt. Op mijn Andoid tablet werkt de NOS app prima. Klopt dat, of ligt het toch aan de hardware die misschien snel slechter wordt.

Meer storing

Ik had dit zelfde probleem ook. Ik had het zelfde probleem,de oorzaak lag bij mij dat de modem op 4,2 en 5 Ghz een signaal gaf toen heb ik de 5Ghz uitgezet er voorloopig nog geen probleem.

Dan staat het icoon ook boven aan in beeld Echter op mijn smart Phone niet wie weet een oplossing.

Mijn wifiverbinding is overigens sterk. Hebben jullie hier een oplossing voor! Interactieve tv. Ik zie de chromecast apparaat niet meer bij staan in de lijst.

 Ontdek ook...