Kleine bloemetjes haken

21.11.2020
Auteur: Shakira

Te gebruiken als doily of dromenvanger. Haken voor een Baby.

Rij 1 : 1 losse, 10 v. Gratis patronen! Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie. Anoniem 4 februari om Hebbedingetjes haken boek-box Deze set bevat niet alleen een kleurrijk boekje met vrolijke haakprojecten, duidelijke werkfoto's en eenvoudige stapsgewijze beschrijvingen, maar ook het materiaal dat je nodig hebt voor je eerste gehaakte hebbedingetje, het kakelbonte kuikentje: 20 g meerkleurig hobbygaren, vulling, 1 set oogjes en een haaknaald.

Haak de bloemetjes in verschillende kleurtjes en je hebt zo een mooi setje bij elkaar. Voor op een jurkje, aan een cadeautje en vanavond voor op het dekentje voor de poppenwagen die onze oudste dochter morgen cadeau krijgt voor haar 4e verjaardag?

Ik ga beginnen aan de bloemetjes hoor. Een bloem haken in 5 minuten! Pinterest is using cookies to help give you the best experience we can, kleine bloemetjes haken.

Mooie granny

Leuke en kleine margrietjes om te haken. Haak twee losse en dan 11 stokjes in de ring. Je hebt snel resultaat dus kun je er in korte tijd lekker veel maken. Als je vervolgens in de tweede toer het stokje in de eerste steek en de drie lossen met een halve vaste in de volgende steek vast maakt, dan krijg je 6 bloemblaadjes.

Freppi Gratis Haakpatronen Bloemen Verschillende soorten bloemen om te haken! Bedankt voor het delen.

  • Voor op een jurkje, aan een cadeautje en vanavond voor op het dekentje voor de poppenwagen die onze oudste dochter morgen cadeau krijgt voor haar 4e verjaardag. Unknown 2 augustus om
  • Nieuwere post Oudere post Homepage.

Kleine bloemetjes haken vind ik altijd leuk om te doen! Haakpatroon voor een apart bloemetje. Patroon klein gehaakt bloemetje met drie blaadjes Haakpatroon voor een mini bloemetje. Ik heb hem geprobeerd. Haken voor Sinterklaas. Bloemen zijn erg leuk om te haken. Ikke 22 juni om Patroon van: Alles over Haken.

Patroontje bloemetje

Bloemen om te Haken 35 prachtige bloemen met schematische tekeningen en duidelijke instructies. Verie www. Haakpatroon van een gehaakte bloem met twee groene blaadjes.

Rij 1 : 1 losse, 10 v. Anoniem 23 september om Nieuwere post Oudere post Homepage. Dank u kleine bloemetjes haken voor de werkbeschrijving! Patroon van Hip met Kleur. Volgens het orginele patroon moet je in de eerste toer 1 losse en daarna 11 vasten haken.

Lieve-Groetjes, Verie.

Strawberry pattern

Bloem met twee blaadjes Haakpatroon van een gehaakte bloem met twee groene blaadjes. Haakpatroon van een gehaakte bloem met twee groene blaadjes. Rij 1 : 1 losse, 10 v. De titel zegt het eigenlijk al. Het lijkt wel een beetje op een viooltje.

  • Haken voor een baby.
  • Unknown 12 maart om
  • Loves to Create by Jacqueline blog 17 juni om
  • Haken voor een Baby.

Morgen is de pret weer over, kleine bloemetjes haken, je kunt ze wel op je jurk naaien, dochterlief mag een uurtje later. Gratis kleine bloemetjes haken van Haakzaken. Nu zit ik natuurlijk de rest van de avond te haken om 6 blaadjes te krijgen. Tuin aanleggen ideeën een schattige kleine bloempjes heb je gemaakt de kleurtjes zijn ook helemaal top hoor!!!.

Bloem met vijf blaadjes Haak deze bloem in het klein of in het groot. Anoniem 18 december om Ze zijn scha.

Leer een bloem haken

Isabelle 18 juni om Diverse haakpatronen. Lees hier verder. Groetjes Jacqueline.

Gratis haakpatroontje van Blij met Draadjes? Rij 2 : 3 losse, 1 stk in dezelfde. Deze anjer is vrij simpel om te haken.

 Ontdek ook...