Oplossing rubiks kubus 3x3 nederlands

21.02.2021
Auteur: Minouk

Bekijk resultaten. Begin met het vasthouden van de kubus zodat er een verkeerd gedraaide gele corner in de germarkeerde rechteronderhoek van de bovenkant zie afbeelding zit.

Als E, F, G én H verkeerd staan, moet je eerst een van beide bovenstaande algoritmes opnieuw doen en dan deze stap weer opnieuw beginnen.

Om goede aansluiting te hebben bij andere internationale websites en filmpjes zal dit artikel de Engelse notatiemethode gebruiken. We splitsen de Rubik's Kubus in 7 stappen, en lossen het stap voor stap op zonder de vorige stap te veranderen. Probeer de witte zijde op te lossen zonder hulp van deze gids!

Soms moet je het twee keer doen als je geen juiste corner hebt. In het eerste geval kun je E, F en G met de klok meedraaien door het volgende te doen met het "goede" blokje dus aan de achterzijde :. Hier ga je voor het eerst werken met een algoritme om de positie van de witte hoekjes goed te zetten.

Kubus door elkaar gooien Manieren om de kubus door elkaar te gooien: Kies een kleur op het palet en plak het op het oppervlak oplossing rubiks kubus 3x3 nederlands de puzzel of klik meer dan een keer op het geselecteerde veld om de kleur te veranderen.

Draai de verkeerde chalet ardennen te koop rivier corners een voor een op de gemarkeerde positie door met de bovenste laag te draaien, oplossing rubiks kubus 3x3 nederlands.

Onze kubus zou er zo uit moeten zijn als deze stap klaar is. Dit splitsen we op in twee stappen. Als je geen gele corner in de juiste plek hebt zitten moet je de algoritme toepassen en dan zoeken naar een corner die goed zit. Nu de witte edges opgelost zijn moeten we de witte corners oplossen om de eerste laag af te maken?

Sinds april stond het op 5,25 seconden op naam van de Amerikaanse tiener Collin Burns, totdat de jarige Lucas Etter in november de tijd onder de 5 seconden wist te brengen met 4?

(New) Eenvoudig de 3x3 rubiks kubus oplossen beginners methode (nederlands)

Hierdoor moet je opletten op het midden als je de witte edges op wilt lossen. We splitsen de Rubik's Kubus in 7 stappen, en lossen het stap voor stap op zonder de vorige stap te veranderen. Stel de door elkaar gegooide kubus in en druk op de knop Oplossen om de oplossing te vinden.

Naast het middelste blokje bestaat de kubus uit 8 corners met drie stickers en 12 edges met twee stickers. De rechter algoritme stuurt de edge van de voor-bovenkant naar de voor-rechterkant, de linker algoritme stuurt het stukje naar de voor-linkerkant. Als je deze methode goed onder de knie hebt, lukt het je uiteindelijk eenvoudig om de Rubiks Kubus binnen 2 minuten op te lossen.

  • R2 De rechterkant ° draaien. Zoeken sluiten.
  • Gebruik deze algoritme als de witte edge in de juiste plek zit FU edge , maar verkeerd gedraaid is. Dit blokje geeft aan welke kleur dat vlak wordt als de kubus is opgelost.

Op naar stap 1. Een prima betaalbare kubus is deze. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience?

Tot het in verbroken werd stond het record op 5,55 seconden, op naam van de Nederlander Mats Valk. De corners goed draaien Samenvatting.

We beginnen met de eerste laag, zorg er voor de je het witte vlak aan de bovenkant hebt. Een paar dingen die je misschien zijn opgevallen:. Doe vervolgens het volgende algoritme:. Zelf koop ik ze op  Speedcube.

Na elk algoritme moet je weer opnieuw je kubus goed houden. Draai de kubus daarna om te kijken of je nog stukjes moet verwisselen. Je moet een korte algoritme leren en oplossing rubiks kubus 3x3 nederlands herhalen totdat het stukje goed zit. Zorg dat je de bovenkant zo draait dat je een van de volgende twee situaties hebt:.

Ditmaal hoeven we ons geen zorgen te maken dat de zijkanten ook kloppen met de middelste stukjes, dat doen we john frieda mousse kruidvat Ontdek de Rubik's Kubus Besteed wat tijd en speel met je kubus zodat je er bekent mee wordt voordat je deze gids leest.

(New) Kubus oplossen voor beginners ★ hoe los je een rubiks kubus op ★ how to solve a rubiks cube

Stel de door elkaar gegooide kubus in en druk op de knop Oplossen om de oplossing te vinden. Deze eerste stap krijg je voor elkaar door simpelweg te beginnen met het maken van een wit kruis bron: Jez Noya, Dit is prima te doen met een beetje oefenen en "trial and error".

We moeten ze nu goed plaatsen!

  • Tip: leer er een paar per keer en start bij de patronen die je het meeste tegenkomt.
  • We zijn bijna klaar!
  • Draai nu de middelste blokjes van de kubus gelijk met de kleuren van de voltooide laag.
  • Je kan dit controleren door de bovenste laag gelijk te zetten met de midden blokjes.

Je kan dit controleren door de bovenste laag gelijk te zetten met de midden blokjes. Als je dit paar keer goed oefent dan gaat het op een gegeven ogenblik vanzelf. De beginnersmethode is de meest eenvoudige manier voor het oplossen van de Rubiks kubus. Hierdoor moet je opletten op het midden als je de witte edges op wilt lossen! Mis je iets, R. Het wordt nu tijd om het gele vlak correct te krijgen, oplossing rubiks kubus 3x3 nederlands.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Herhaal dit voor de vier hoekpunten totdat je de bovenkant klaar is. F, of kom je er toch niet u.

Algoritmes gebruiken

Het gele vlak oplossen, daar heb je handigheden voor geleerd in de basis-video: de Hook, de Bar en de visjes. Middelste laag 4. Deze stap bestaat uit twee basis algoritmes.

We weten dat de kubus 3x3x3 vlakken telt, beknelde zenuw elleboog brace hoeft maar 6 algoritmes te leren. We hebben ook deze video gemaakt om je stap voor stap met te nemen oplossing rubiks kubus 3x3 nederlands het oplossen van je 33 kubus.

De meeste mensen kunnen de Rubik's Kubus niet oplossen zonder hulp ; Dit is de makkelijkste methode die er is, wat samen 27 vakjes maakt.

 Ontdek ook...