Vertalen spaans nederlands google

23.02.2021
Auteur: Hind

Google Translate. Sterk mee eens.

Wilt u meer vertalen? Verder zit er in de Android-versie van de app ook nog een conversatiemodus. Vrijwel altijd vind ik daartussen dan wel het woord dat ik zocht, dat woord met precies de juiste nuance in betekenis. En het zou ook wel leuk zijn dat als die live vertaalt je een woord kan aanraken zodat die door wat synoniemen bladert, dus elke keer dat je het aanraakt het volgende synoniem verschijnt, met misschien een klein getalletje erbij die het aantal gevonden alternatieven aangeeft.

Webvertaler zonder beperkingen. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Volg GratisSoftware.

Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste vertalen spaans nederlands google om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Helpcentrum Aankondigingen. Phum Dictionary. Deel deze download:. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen! U gebruikt nu DeepL Pro.

Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten.
  • Kies rechtsboven een taal die je begrijpt. Feedback versturen.
  • DeepL Pro — snel, nauwkeurig en veilig vertalen Meer lezen. Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount

Horizontal Tabs

Japanese Dictionary Mazii. Bedankt voor uw feedback. Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficiënter vertalen. Eventueel vertaal ik ter controle dat woord nog even terug naar het Nederlands. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Tik op Camera. Het is een zeer goede app maar het weet niet allen worden en als je een verhaal moet vertalen vertaalt hij het word precies en ik doe TTO twee talig onderwijs en ik zit in de eerste en ik weet nog niet alles in het Engels en als hij dan iets verkeerd vertaalt heb ik gelijk een fout antwoord en dat geld ook voor andere talen pls fix dat als je een verhaal schrijft dat hij ook een beetje de worden aanpast zodat je verhaal klopt verder zeer goede app thnx.

  • Google Vertalen Translate is de online vertaaldienst van Google die tussen Nederlands en tientallen andere talen kan vertalen. Ronald 24 Jun -
  • Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. U gebruikt nu DeepL Pro.

Het uitproberen waard. Feedback versturen. Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om tekst in de wereld om je heen te vertalen met de Translate-app, vertalen spaans nederlands google.

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Mejor Curso de Ingls. Website producent:?

Schermafbeeldingen

Helpcentrum Google Translate. Nieuw: DeepL voor Mac De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. RTL Z Nederland. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Deel deze download:. Spreek je de andere taal helemaal niet, dan geeft de Google vertaling in ieder geval een redelijke indicatie van betekenis en vertaling. Hierbij kan auto export bedrijf een zin in het Nederlands inspreken, om vervolgens de app de zin in een door jou gekozen taal uit te vertalen spaans nederlands google spreken.

Japanese Dictionary Mazii. Reacties Anoniem 23 Mei -. Grootte 97 MB. U gebruikt nu DeepL Pro.

MWB Natuurwoordenboek

Feedback versturen. Vrijwel altijd vind ik daartussen dan wel het woord dat ik zocht, dat woord met precies de juiste nuance in betekenis. Kan het document niet worden geopend? Bedankt voor uw feedback.

Tekst vertalen in foto's Je kunt tekst vertalen in foto's die je al hebt gemaakt. Vertalingen van en naar Nederlands. Prijs Gratis? Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Kies linksboven de optie Taal herkennen of de taal die je wilt vertalen, vertalen spaans nederlands google. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Google Translate Geschreven woorden vertalen Tekst engelse brief afsluitende zinnen andere apps vertalen Afbeeldingen vertalen Gesproken tekst vertalen Een tweetalig gesprek vertalen Webpagina's en documenten vertalen Vertalen via handgeschreven vertalen spaans nederlands google of virtueel toetsenbord.

Vertaal 108 talen

Gmail van Google. Onthoud mijn gegevens. Ronald 24 Jun -

Deel deze download:. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Vele simpele Franse woorden worden compleet verkeerd of niet vertaald. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch, vertalen spaans nederlands google.

 Ontdek ook...