Deur vaatwasser klikt niet dicht

28.12.2020
Auteur: Rieneke

Forums Klussen Keuken Klussen Keuken. Registreer nu. Laatste tweedehands.

En het deurslot betreft het sluitingsmechanisme in de deur. Als extra probleem gaat de deur nu niet eens meer dicht , maar blijft open klikken als ik hem dicht doe. Log in Registreer om te kunnen reageren. Direct een vakman inschakelen. Siemens SD6P1S : de deur van mn vaatwasser wilt niet meer vast klikken wat moet ik doen?

Moet ik iemand inschakelen want als ik hem dicht d. Echter het programma lijkt wel netjes volledig te draaien maar stopt niet

Nee het was het eerste. Een reactie posten. Het cilindertje met de veer was terug geklapt. Deur vaatwasser klikt niet meer dicht na afnemen frontpaneel. En met n hand de machine vasthouden.

Waarschijnlijk is het haakje in de deur, welke in het oogje van de machine klikt, iets verbogen of naar binnen gedrukt. Valt de deur gelijk naar beneden als je hem los laat bovenin?

Koken & Bakken

Geplaatst door: Bart Geplaatst op: Klikt het slot alleen dicht als ik er stroom op zet? Ariston LI A Vaatwasser deur gaat niet meer dicht Vaatwasser Atag, deur sluit automatisch Paneeldeur bevestigen inbouwvaatwasser Deur vaatwasser - bij iets dicht drukken gaat programma door Deurtje plaatsen op vaatwasser Vaatwasser lekt links onder bij deur Deur vaatwasser - geopende deur in vergrendeling geschoten Siemens vaatwasser sluit niet goed aan bovenzijde deur Vaatwasser lekt damp aan boven deur en klikt open in prog.

Wellicht dat de deur dan wel goed sluit. Wat is een front? Informeren Vergelijken Beste deal. Forums Klussen Keuken Klussen Keuken.

Echter het programma lijkt wel netjes volledig te draaien maar stopt niet Bosch vaatwasser deur sluit niet goed is een veelgehoorde klacht in de praktijk. Vaak hoor en voel je wanneer dit gelukt is. Geplaatst door: Bart Geplaatst op: Beste vaatwassers Beste inbouw vaatwasser Beste vrijstaande vaatwasser Beste onderbouw vaatwasser Beste compacte vaatwasser.

Populaire posts

Sigaretten, SigarettenTabak. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Het kan dan helpen om de deur toch verder dicht te duwen. Alvast dank!

Bosch vaatwasser lekt via witte pijp deur. De vaatwasser werkt nog wel, maar de deur blijft niet dicht zitten. Als ik de vaatwasser nu dicht doe, sluit die wel. Dat kan natuurlijk veroorzaken dat uw deur vaatwasser klikt niet dicht niet wil werken.

En met n hand de machine vasthouden. Ik zou dit onderdeel eens demonteren en kijken waarom hij niet vergrendelt. Populaire merken.

Nieuwere post Oudere post Homepage. Oke, dan kunnen we in ieder geval een kapotte spanveer uitsluiten. Zoek Geavanceerd zoeken Het "oog" wat aan de vaatwasser zit is nog weel heel, maar de pin die daarin moet vallen die boven in de deur zit beweegt niet of nauwlijks als ik de deur prober te sluiten.

  • Het mechaniek van de sluiter doet het nog wel, heb ik uitgeprobeerd door hem met een schroevendraaier dicht te duwen.
  • Dat kan natuurlijk veroorzaken dat uw vaatwasser niet wil werken.
  • Klikt het slot alleen dicht als ik er stroom op zet?
  • Het cilindertje met de veer was terug geklapt.

Beste vaatwassers Beste inbouw vaatwasser Beste vrijstaande vaatwasser Beste onderbouw vaatwasser Beste compacte vaatwasser. Maar hij blijft niet dicht zitten. Nee het was het eerste? Bovenaan Onderaan. Hoe zie ik dat. Log in Registreer om te kunnen reageren, deur vaatwasser klikt niet dicht. De veer onder de beugel staat nu onder spanning door het witte plastic ovalen onderdeeltje naar boven te draaien.

Zoek alleen in titels.

Account Options

Vaatwasser lekt links onder bij deur. Ik wil een oude schouw sch Log in Registreer om te kunnen reageren.

De deur valt niet naar beneden als ik hem dicht druk, in het slot wat net zo voelt en klingt als normaal. Onze Engelse zusterorganisatie Which! Bosch vaatwasser lekt via witte pijp deur.

 Ontdek ook...