Geen geluid op laptop hp

28.02.2021
Auteur: Quirien

Als u dit probleem met een specifieke app hebt, scrolt u omlaag naar Kiezen welke Microsoft Store-apps toegang hebben tot uw microfoon en kijkt u of de schakeloptie naast die app ook is ingesteld op Aan.

Deel op Facebook. Opmerking : Sommige systemen gebruiken een groene aansluiting voor uitvoer en een roze voor de microfooningang, bij andere staat het label 'hoofdtelefoon' of 'microfoon'.

Bevestigen Terug. Als dit het geval is, hebt u geen audio. Nu werkt het geluid weer. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd.

Ja Nee. Verwijder het dempen van het volume eigenschappen.

Bedankt voor uw feedback. Hebt u nog meer feedback. Als u dit probleem met een specifieke app hebt, scrolt u omlaag naar Kiezen welke Microsoft Store-apps toegang hebben tot uw microfoon en kijkt u of de schakeloptie naast die app ook is ingesteld op Aan.

Ook spelen een aantal geluidsbestanden van CD. Het audiostuurprogramma verwijderen Typ in het zoekvak op de taakbalk Apparaatbeheer en selecteer dit vervolgens in de resultaten, geen geluid op laptop hp. Next: Inspiron  is aangesloten, maar wordt niet opgeladen.

Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows Geen geluid meer op laptop of maar tijdelijk na opstarten max 1 min. Controleer of de voeding is ingeschakeld en controleer het volumeniveau.
  • Bezig met laden. Heb al een paar dagen geen geluid meer, zowel door mijn speakers als door de oortjes werkt dit niet.
  • Geluid problemen ervaren op een HP laptop kan worden veroorzaakt door problemen , variërend van slecht geconfigureerde software drivers voor storingen hardware randapparatuur. Zorg ervoor dat alle snoeren en kabels zijn aangesloten.

Stap 2: Doe een audiotest met de HP Support Assistant

Ik ga de volgende keer maar even onder het kopje eigenschappen kijken, wellicht zie ik hier wat ik fout doe. Probeer ook de geluidskaart te installeren op een andere computer om te zien of het is de oorzaak van het probleem.

Typ in het zoekvak op de taakbalk Services en selecteer deze vervolgens in de zoekresultaten. Heeft ook niks met de koptelefoon te maken want heb er ook andere oortjes in gedaan en het effect bleef gewoon het zelfde.

Wij gaan dan samen met u de computer controleren op fouten. HP desktop-pc's - Geen geluid uit de luidsprekers of uit de hoofdtelefoon Windows 7. Een audiostuurprogramma terugdraaien Typ in het zoekvak op de taakbalk Apparaatbeheer en selecteer dit vervolgens in de resultaten.

Wat een brandhout. Een computer zonder geluid is frustrerend vooral als je houdt van youtube of filmpjes kijken. Ook als geen geluid op laptop hp nog steeds met behulp van onboard geluid of een geluidskaart die bij uw computer, dan is de volgende logische stap of we het Windows geluidsprobleem op kunnen lossen met de ingebouwde optie audio probleemoplosser.

Klik met de rechtermuisknop op de vermelding voor uw geluidskaart of geluidsapparaat, hebt u geen audio, moet u deze tools te gebruiken of google historie wissen iphone naar de website van HP voor ondersteuning aan uw probleem op te lossen, geen geluid op laptop hp.

Door ze uit te schakelen, zoals hoofdtelefoon of luidsprekers. Als dit het geval is, kan het probleem worden opgelost. Werkt de audio op uw computer nog steeds niet.

Was deze informatie nuttig?

Als dat niet werkt, probeert u het algemene audiostuurprogramma dat wordt geleverd bij Windows. Sessie is verlopen. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer.

Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels. Selecteer Apparaateigenschappen voor zowel de uitvoerapparaten als de invoerapparaten. Mogelijk lost de probleemoplosser voor geluid de geluidsproblemen automatisch op.

Nieuw gekocht bij Media Markt. Kies uw model.

Standaard afspeelapparaat instellen

Selecteer "HP Application Recovery" van het volgende submenu. Bezig met laden. Selecteer de updates die u wilt installeren en selecteer Installeren. Als er een aanbevolen actie wordt getoond, selecteert u Deze oplossing toepassen of Deze stap overslaan om door te gaan met het zoeken naar andere problemen.

Klik op het tabblad Mijn apparaten op Mijn computer.

Klik op 'Ondersteuning en problemen oplossen. Mijn geluid doet het geen geluid op laptop hp ook niet altijd en heb het idee dat dat aan mijn instellingen ligt? Als audio gestreamd via het internet is stotteren of intermitterendecontroleer uw luidsprekers, - en controleer of je hebt een stready sterke verbinding als u gebruik maakt van een draadloze link! Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. De probleemoplosser voor geluid uitvoeren Ga naar het zoekvak op de taakbalk, selecteer Problemen met het afspelen van geluid detecteren en oplossen in de lijst met resultaten en selecteer Volgende.

Als ik mijn koptelefoon in mijn laptop doe blijft het geluid gewoon uit de laptop komen en niet uit mijn oortjes. Als de computer nog steeds geen geluid, geen geluid op laptop hp.

Geluid problemen oplossen

De probleemoplosser voor geluid uitvoeren Ga naar het zoekvak op de taakbalk, typ Probleemoplosser voor geluid , selecteer Problemen met het afspelen van geluid detecteren en oplossen in de lijst met resultaten en selecteer Volgende. Afhankelijk van de toepassing , kan het apart volume , muziek en instellingen geluidseffecten zijn binnen het programma zelf , die je ook moet controleren.

Vraag gerust! HP notebook-pc's - Geen geluid vanuit de luidsprekers Windows 7.

Bedankt voor het delen van deze handleiding. Is er misschien een structurele oplossing voor mij. Of een ander voorbeeld: Geen geluid bij mijn Youtube filmpjes, hoe kan dit en hoe los ik het op.

 Ontdek ook...