Internationaal fullcolour festival emmen

01.10.2020
Auteur: Matteüs

Kunstwark in 't Park. Op het Raadhuisplein bevinden zich twee podia en het kinderplein. Ieder jaar is het weer spannend.

Dickens Festijn. E: aranka kunstencultuur. Binnenkort maken we de eerste artiesten bekend  via onze website en sociaal media Facebook en Twitter. Holland International Blues Festival. Het randgebeuren tijdens het evenement is zeker net zo belangrijk. Tijdens Full Colour is er ook ruimte voor een markt waar ideële organisaties op het gebied van mensenrechten, internationale solidariteit, milieu en duurzaamheid zich mogen presenteren.

Uitdagend Hoogeveen. De organisatie is in handen van Stichting Earth, die als doelstelling heeft het verbinden van culturen. Zondag 8 juli wordt voor de 25ste keer het Full Colour Festival internationaal fullcolour festival emmen. Festivals Drenthe. Terug naar Westerbork.

  • Muziekweekend Pesse.
  • Is het gelukt om de Tour de France winnaar naar Emmen te krijgen? De eerste Gouden Pijl ooit werd al bezocht door

Zondag 4 juli 2021 27ste Full Colour Festival

Daarnaast zijn er vele straatacts en staan er kramen met buitenlandse lekkernijen en allerlei producten. Van muziek tot dans en beeldende kunst tot erfgoed, ze worden door ons in een overzicht per maand bijeengebracht.

Groningen Digitaal Muzikaal. Wethouder Robert Kleine verricht om In was het zelfs voor het eerst een 2-daags festival met een eigen camping als overnachtingsmogelijkheid.

Coachingstraject op maat. Culturele Ondernemers. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor had zich een nieuwe sponsor gemeld: de Rabobank subsidieerde het optreden van twee kinderkoren van Kidsgear, een school uit het dorp Bukomansimbi in Oeganda. Kunst in de Kas.

Oktober 2020

Amnesty International was elk jaar al een trouwe deelnemer aan het festival. Full Colour, de naam zegt het al, een multicultureel festival in het centrum van Emmen met dans, muziek en culinaire belevenissen van over de hele wereld. Popronde Meppel. Provinciale fondsen.

Op de krokante kip uit de oven zelf krijgt het bestuur hulp van een aantal vrijwilligers om de markt en begeleiding van artiesten in goede banen te leiden?

Isa is een singer-songwriter die vorig jaar het Drents Liedtiesfestival en de Cultuurprijs heeft gewonnen! Full Colour Festival. Jaarverslagen Boerenrock festival. Taribush KuNa Festival, internationaal fullcolour festival emmen. Zondag 8 juli wordt voor de 25ste keer het Full Colour Festival georganiseerd.

Full Colour Markt

Evenals voorgaande jaren subsidieerde de gemeente Emmen het Full Colour Festival. Ieder jaar is er in Emmen een groot en bekend muziekfestival met een keur aan artiesten en diverse podia, Hello Festival!.

We gebruiken cookies op onze site. Donderdag Meppeldag.

Alex Anders Festival. Daarnaast zijn er vele straatacts en staan er kramen met buitenlandse lekkernijen en allerlei producten. Wethouder Robert Kleine verricht om Als u doorgaat op onze site gaan we er vanuit dat u er mee instemt. Subsidie Talent in de regio. Net als vorig jaar vormen het Raadhuisplein en een deel van het Marktplein het festivalterrein.

Bekijk het overzicht! Veenbraand Bluesfestival. Full Colour, de naam zegt hetinternationaal fullcolour festival emmen.

Meest gelezen

Drentse Uitmaand. Provinciale fondsen. Nationale Molendag. Culturele Ondernemers.

De organisatie van het Full Colour Festival heeft twee artiesten voor het aankomende festival gecontracteerd. Lokale fondsen Drenthe. Speciaal Onderwijs.

 Ontdek ook...