Ov chipkaart koppelen aan duo

02.03.2021
Auteur: Hasna

De kopie van je persoonlijke OV-chipkaart vergelijken we met de gegevens op je identiteitsbewijs. Als je recht op het studentenreisproduct wordt verlengd en daarmee zonder onderbreking doorloopt hoef je je studentenreisproduct NIET stop te zetten bij een ophaalautomaat.

Dan gelden er andere regels. Let op: Als je gebruikmaakt van het studentenreisproduct, zorg er dan voor dat er geen andere abonnementen of kortingsproducten op je kaart staan.

Deze staan in de bevestigingse-mail die je ontvangen hebt na het online invullen van je declaratieverzoek. Dan kunnen wij het studentenreisproduct voor jouw persoonlijke OV-chipkaart klaarzetten op de ophaalautomaten Nieuwe studenten ontvangen automatisch instructies om door te geven voor welk OV-chipkaartnummer het studentenreisproduct moet worden klaargezet op de ophaalautomaten.

Vraag een DigiD met sms-controle aan. Zorg wel voor voldoende saldo op je kaart voor het reizen in de kortingsuren.

Welke bewijsstukken worden geaccepteerd bij mijn declaratie. Die krijg je 6 weken voordat je reisproduct ingaat. Je ontvangt binnen zes weken bericht over de uitkomst van de beoordeling van het declaratieverzoek? Voor de precieze regelingen rondom het studentenreisproduct en om te kijken of je er recht op hebt, ov chipkaart koppelen aan duo, kun je terecht op de website van DUO?

Van 16 juli tot 16 augustus is het zomerperiode.

Meld je aan

Dan is er iets misgegaan bij het stopzetten. Standaard zal er voor een week abonnement worden gezorgd, maar je kunt dit zelf wijzigen in een weekend abonnement wanneer je dat liever hebt. Hiervoor moet je wel een aanvraag indienen. Vraag het dan na bij de DUO Infolijn , lokaal tarief. Daar kunnen de medewerkers je kaart deblokkeren. Dan kun je bij de Klantenservice OV-chipkaart een verzoek indienen om de oorzaak van het defect van jouw persoonlijke OV-chipkaart opnieuw te laten beoordelen.

De geldigheidsdatum op mijn OV-chipkaart nadert.

  • Ik heb een bericht studiefinanciering ontvangen waarin staat dat ik mijn studentenreisproduct heb stopgezet, maar dat heb ik helemaal niet gedaan. Een verzoek voor een vergoeding als je financieel benadeeld bent tijdens het gebruik van je studentenreisproduct, kun je indienen bij het OV-bedrijf waarmee je reisde.
  • Het is voor ons niet mogelijk het toegekende bedrag naar je over te maken.

Gebruik daarvoor de inloggegevens die in de brief bij het aanvraagformulier staan, ov chipkaart koppelen aan duo. Er is een ontvangstbevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het invullen van het declaratieverzoek. Wanneer valt de zomerperiode.

Declaratieverzoek gedeeltelijk toegekend Jouw declaratieverzoek is gedeeltelijk toegekend! Staat er geen stopzetdatum op www. Welke kosten kan ik declareren via de Klantenservice OV-chipkaart, afdeling Studentenreisproduct.

Veelgestelde vragen

Ga je voor een kortere periode naar het buitenland? Klik hier om te zien wanneer je gratis, met korting of tegen vol tarief reist. Vraag het dan na bij de DUO Infolijn , lokaal tarief. Ik heb een studentenreisproduct.

Dien je aanvraag online in via www. Dit bedrag is gelijk aan het instaptarief. Dan staat het product binnen twee tot vier werkdagen na ontvangst van je kaart voor je klaar op de ophaalautomaten. Dien dan een bezwaar in bij DUO. In principe is het je eigen verantwoordelijkheid dat je altijd uitcheckt.

Laatste nieuws

Zolang je recht hebt het studentenreisproduct, mag je er gratis of met korting mee reizen in het openbaar vervoer in heel Nederland. Hoe kom ik aan een OV-chipkaart? Gebruik de servicepuntenzoeker  om een automaat bij jou in de buurt te vinden. Dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd. Vul dus eerst je saldo aan.

Op deze manier wordt het studentenreisproduct voor de juiste persoonlijke OV-chipkaart klaargezet. Klik hier om het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct te bestellen.

Ik heb een andere stopzetdatum toegewezen gekregen dan aangevraagd bij mijn Aanvraag Correctie Stopzetdatum. Klik hier voor meer informatie over internationaal reizen. Let op. Ov chipkaart koppelen aan duo is een OV-chipkaart met jouw geboortedatum, naam en pasfoto. Ga naar www.

Moet ik nu toch betalen voor een vervangende kaart? Facebook Wist je dat DUO ook een Facebookpagina heeft voor mbo-studenten met allerlei nieuwtjes rond je studiefinanciering, zoals je studentenreisproduct? Het studentenreisproduct vraag je aan via www.

Nadat je bent afgestudeerd moet je je studenten-OV weer stopzetten, ook wanneer je sneller bent afgestudeerd. Ik heb al een persoonlijke OV-chipkaart. Kies deze optie en je studentenreisproduct wordt op je OV-chipkaart geladen.

 Ontdek ook...