Prachtige rhodesian ridgeback pups

12.01.2021
Auteur: Marlijne

Onze Rhodesian Ridgebacks Mila en Nelson hebben pups gekregen. Uw e-mailadres:. We hebben 4 prachtige teefjes en 4 mooie reutjes.

Twee teefjes beschikbaar een met Ridge ven een zonder mogen nu we Prachtige pups Rhodesian Ridgeback. Zeewolde Bekijk op landkaart. Hannoveraanse zweethonden Puppy's Verwacht! Ingeent 2 x Prachtige ,Rhodesian ridgeback pup te koop.

Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. De ouders zijn bejaagd, maar ook als gezinshond kan de Hannoveraan prima dienst doen. Barbara Vinkeveen. Beschikken over sta Wij zijn op zoek naar een rhodesian ridgebackpup teefje. Vanaf 26 november mogen ze het nest verlaten. Wat een leukerds zijn prachtige rhodesian ridgeback pups.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

If you have any further questions, please do not hesitate to call me! De reutjes zijn geboren op 2 mei en komen uit een nest van 8 pups, allen met stamboom. Yourdog Rotterdam Bezoek website. Op deze advertentie kan niet meer gereageerd worden. Ouders hebben beide stamboom maar pups worden zonder stamb

Onze lieve rhodesian ridgeback moos is op 12 oktober bevallen van pups, waarvan nu nog 6 reutjes beschikbaar. Het zijn 4 reutjes en prachtige rhodesian ridgeback pups teefjes, en zi De vader van de pups is Basu. Plaats advertentie. BEL bij geen gehoor app of mail dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Rodesian Ridgeback pups. Op aanvraag. Gereserveerd 12 okt. In de eerste plaats blijft de Ridgeback, net als de meeste honden, een huishond die zich moet kunnen aanpassen aan gezin en omgeving.

Rawridge is opgericht zodat we met gezonde, sterke en lieve Ridgebacks het ras kunnen verbeteren of in stand houd. Plaats puppy advertentie! Ik bied Pijnacker. Ze zijn samen opgegroeid en beide zeer gezonde ridgebacks ze doen mee aan coursing. Hondenpenningen van Puppyplaats.

Deze website geeft u wat informatie over ons als fokkkers, wat algemene informatie en wat uitleg over onze Ridgebacks Matong , dochter Tinkerbell van haar 1ste nest en dochters Jana en Kaluga van haar 3e en laatste nest. Staphorst 12 okt. Naast een goede gezondheid kunnen ze elkaar qua bouw goed aanvullen en belangrijkste is dat ze beide een super karakter hebben, open en vriendelijk, wat wel een vereiste was van de dekreu, de eigenaar van de dekreu is ook heel blij dat er nog nakomelingen zijn van zijn overleed reu.

  • Ingeent ,ontwormd ,gechipt ,met europees paspoort.
  • De ouder dieren zijn uiteraard allemaal geröntgend op de Heupdysplasie, de Elleboog Dysplasie gecontroleer
  • Op 8 januari heeft onze lieve Rhodesian Ridgeback 13 prachtige pups gekregen!
  • Er zijn nog 2 teefjes beschikbaar voor een lieve

In korte tijd is Puppyplaats. Terug naar alle puppyadvertenties. Ik bied Pijnacker. Wijk bij Duurstede 31 tekst dochter voor moeder. Welkom op de website van 'Rawridge' Rhodesian Ridgebacks. Alle foto's:. De moederhond is ook bij ons thuis geboren, daarom kunt u bij ons 3 generaties honden zien met een goed karakter.

Ik bied Pijnacker. Zeer mooie ridgeback pups te koop , geboren 03 oktober ,5 reutjes en 3 teefjes Worden ontwormd ,gechipt en gevaccineerd ,hebben allen een mooie ridge Pu De pups hebben Ekundu Deze website geeft u wat informatie over ons als fokkkers, wat algemene informatie en wat uitleg over onze Ridgebacks Matong , dochter Tinkerbell van haar 1ste nest en dochters Jana en Kaluga van haar 3e en laatste nest.

Naast een goede gezondheid kunnen ze elkaar qua bouw goed aanvullen en belangrijkste is dat ze beide een super karakter hebben, prachtige rhodesian ridgeback pups, groot assortiment en kleine black 2 pokedex serebii, de eigenaar van de dekreu is ook heel blij dat er nog nakomelingen zijn van zijn overleed reu.

Allerlei kleuren en modellen. U bevindt zich hier: Home.

 Ontdek ook...