Q park maastricht vrijthof openingstijden

14.01.2021
Auteur: Conrad

Openbare toiletten Sinds 14 oktober zijn de horecazaken opnieuw gesloten. Geen waterkoker op de kamer. Bastion Hotel Maastricht - ontbijtbuffet.

Check de Slimme Kaart voor de verschillende mogelijkheden om naar de binnenstad van Maastricht te reizen. Mocht je met de auto naar Maastricht komen, dan kan je aan de receptie in het hotel een parkeerkaart voor deze garage halen, alvorens je auto te parkeren.

Ga voor meer informatie naar onze pagina met veelgestelde vragen. In het hotel is een drank- en snackautomaat aanwezig. Tanja beveelt dit hotel aan. Cafés en restaurants zijn gesloten.

Vanwege de vrijdagmarkt zijn de toiletten bij Q-Park op vrijdagen al open vanaf 7. U betaalt bij het uitrijden door opnieuw uw betaalkaart in de kaartnemer te steken. Alcoholverbod na uur. Marlou beveelt dit hotel aan. U betaalt met uw betaalkaart bij feyenoord shop rotterdam uitrijden.

Super Goed Gemiddeld Niet goed Slecht.
  • Zeer goed bereikbaar hotel. Extra fietsrekken  bij Mosae Forum en op Vrijthof.
  • Mocht je met de auto naar Maastricht komen, dan kan je aan de receptie in het hotel een parkeerkaart voor deze garage halen, alvorens je auto te parkeren. Rust, ligging.

Parkeren bij Q-park

De fietsenstalling aan de Kesselskade blijft nog gesloten. Auto OV Fiets. Welkom in Maastricht! Wis selectie. Bastion Hotel Maastricht- receptie. Bastion Hotel Maastricht is één van de best bereikbare hotels in het centrum van Maastricht.

  • Super Goed Gemiddeld Niet goed Slecht. Ondergrondse fietsenstalling bij het station.
  • Reserveer via Mijn Bastion. Tineke beveelt dit hotel aan.

Home Agenda Veilig rondje stad. Stadsplattegrond Vraag bij de receptie van dit Bastion Hotel naar een gratis stadsplattegrond. n kingsize bed breedte: 2 mtr. Hotels in de buurt van Maastricht Centrum 7. Prima bed. Q park maastricht vrijthof openingstijden kunt op elk moment van de dag bij een Bastion Hotel binnen lopen.

Adres Parkeergarage vrijthof

Dit geldt voor verkoop, bezorgen en nuttigen in de openbare ruimte. Het is verboden fietsen los in de straten van de binnenstad te stallen! Je kunt in ieder geval terecht op de volgende plekken:.

Voor fietsers Voetgangers moeten veilig gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimte. En op het Vrijthof zijn extra fietsrekken geplaatst. Nette kamer, nette douche! Bastion Hotel Maastricht - familie badkamer. Reis je met het openbaar vervoer naar ons hotel.

Bezoektips #VeiligRondjeMaastricht

Je wandelt binnen 15 minuten naar het Vrijthof of de Markt. Dit Bastion Hotel beschikt over een fitnessruimte voor jouw dagelijkse work-out. Hiervoor in de plaats kun je op- of uitstappen bij een vervangende halte in de buurt.

  • Bekijk de top 10 op Visit Maastricht!
  • Daarnaast ben je in het restaurant van harte welkom voor lunch, diner of de wisselende dagspecial.
  • Wanneer je de was voor uur inlevert, krijg je deze nog dezelfde dag terug.
  • Handig voor als je wat lekkers mee wil nemen voor onderweg of de bar gesloten is.

Je kan je auto tijdelijk voor het hotel parkeren wanneer je deze parkeerkaart komt halen. Let op. U hoeft niet langs de betaalautomaat te gaan als u met uw betaalkaart bent ingereden.

U betaalt bij het q park maastricht vrijthof openingstijden door opnieuw uw betaalkaart in de kaartnemer te steken. Kom je met de auto. Bij dit Bastion Hotel kun je een fiets huren op basis van beschikbaarheid.

Neem na het voltooien van je reservering contact op via reserveringen bastionhotels.

Coronavirusziekte (COVID-19) Situatie

We zijn 24 uur per dag beschikbaar. Bij het inrijden neemt u geen parkeerticket, maar steekt u uw betaalkaart in de kaartgever bij de slagboom.

Fitnessruimte Ben je sportief?

Check de Slimme Kaart voor de verschillende mogelijkheden om naar de binnenstad van Maastricht te reizen. Op vrijdag en zaterdag mogen een aantal winkels open zijn tot Bezoektips VeiligRondjeMaastricht Kies letterlijk eens voor een andere straat of stadsdeel.

Markt, horeca en  openingstijden winkels De woensdag- en vrijdagmarkten in Maastricht gaan door.

 Ontdek ook...