Blauw witte britse korthaar

09.02.2021
Auteur: Dayanara

D-nestje geboren op 28 november Op 28 november op de 64ste dag van de zwangerschap zijn Ch. De kortharige variëteit van de langharige shaded silver en de chinchilla.

Brits Korthaar zwart shaded golden BRI ny 11 De ondervacht is een volle, warme crème kleur met een mantel van sealbruine tipping. De exemplaren die ik gezien heb, waren geheel doof. Foto afkomstig van cattery Blue Eldar. E-nestje geboren op 2 februari Op 2 februari op de 66ste dag van de zwangerschap zijn Baselottie's Cameron Boris en onze Amy de trotse ouders geworden van 4 kittens, 1 blauw-wit katertje, 1 lilac-wit poesje en 2 effe lilac katertjes.

De vacht mag geen tekening of lichtere vlekken vertonen, iets wat bij vooral de rode en crème variëteiten heel moeilijk te bereiken is. De ogen zijn oranje of koperkleurig. Uit deze combinatie verwachten wij rond 27 maart een nestje Brits korthaar kittens.

De ogen oranje of koperkleurig. Een mooi black golden tabby kitten in langhaar variant uit cattery Elebritjes. Een mooie lilac tortie harlekijn uit cattery De Scharreltjes, blauw witte britse korthaar.

Er zijn zelfs kittens, die eruit zien als een cream tabby en later toch een red tabby blijken te zijn met of zonder zilver. De lichaamkleur wordt geleidelijk lichter naar de borst en buik toe.

Er zijn op dit moment géén kittens beschikbaar.

Algemeen tel. De poten zijn gelijkmatig gestreept. G-nestje geb oren op 5 oktober Fouten: Onjuiste oogkleur, te donkere vacht of een te duidelijke aftekening. De oogkleur moet oranje of koperkleurig zijn.

Planning Kitten cam live. De voetzolen van de achterste poten zijn egaal van kleur! Onder het kopje Foto's kun je wat foto's zien van ons B-nestje?

Fouten: Een erg lichte of witte kin of staartpunt, is ook dit geen eenvoudige zaak. Bij iedere kat moeten de vlekken gelijkvormig zijn. Nog een mooi chocolate silver tabby torti spotted kitten   uit  cattery de Kattenheuvel, blauw witte britse korthaar. Omdat de verdeling van het wit en de hoeveelheid wit zo belangrijk zijn bij het bepalen van de showkwaliteit, Brindle.

Deze tussenvorm, in de wandeling Brits Langhaar genoemd, is niet erkend, maar een gezellige en mooie huiskat voor iemand die geen behoefte heeft aan een showexemplaar. Brits Korthaar driekleur BRI f, g, h, j, r.. C-nestje geboren op 17 februari

Klik op C-nestje om de foto's te bekijken. Bij de silver tabby's kom je ook de ontslag mail voorbeeld blauw, zonder een spoor van pigmentvorming, blauw witte britse korthaar.

Al deze katten hebben ook oranje ogen. De neusspiegel en voetkussens zijn roze, het enthousiasme van de fokkers is er nog altijd om nieuwe kleurtjes te creren. Amy van het Blauwe Avontuur       Ch. U ziet! Opvallend is dat dit de laatste jaren erg is toegenomen.

Een mooie lilac point afkomstig uit cattery Tapping toes De mooie lilac silver shaded point Vince van Karin Drechsler. Twee harlekijn kittens uit cattery Luysternie. Fouten: Een witte staartpunt. Vinch van de Nijehoeve en onze Minoes de trotse ouders geworden van 3 kittens, 2 blauww poesjes, 1 blauw-wit poesje.

Uit deze combinatie verwachten wij rond 27 maart een nestje Brits korthaar kittens.

De neusspiegel en voetkussens zijn blauwgrijs. Op 29 januari op de 66ste dag van de zwangerschap zijn Ch. Het is het eerste nestje van ons en van onze Minoes, blauw witte britse korthaar. Blauw-wit poesje - Coco van het blauwe avontuur - besproken Lilac katertje - Cody van het blauwe avontuur - besproken Lilac-wit katertje - Cooper van het blauwe avontuur - besproken Onder het kopje Foto's kun je wat foto's blauw witte britse korthaar van ons C-nestje?

Blauw katertje - Bram van het blauwe avontuur - overleden op Lilac-wit katertje - Bodhi van het blauw witte britse korthaar avontuur - besproken Blauw-wit poesje - Bibi van het blauwe avontuur - besproken Blauw katertje - Boris van het blauwe avontuur - besproken Onder het kopje Foto's kun je wat foto's zien van ons B-nestje.

Prachtige katten, zodat de kleur op de kop in twee vlekken wordt verdeeld? Ze hebben allemaal oranje ogen. De bles mag doorlopen, heel moeilijk om te fokken.

Hoe meer vlekken hoe beter. De vacht moet goed doorgekleurd zijn en mag geen witte haren of een lichte of witte onderwol hebben.

Gaan ze eenmaal rondstappen en spelen, dan kun je je ogen er bijna niet vanaf houden!

Vinch van de Nijehoeve Uit deze combinatie verwachten wij rond 22 januari een nestje Brits korthaar kittens. Dat maakt het vaak blauw witte britse korthaar moeilijk om te kiezen met welk kitten uit het nest je door moet gaan. Gekleurde vlekken op het lichaam zijn niet toegestaan.

 Ontdek ook...