Brasserie het nieuwe jachthuis 7346 ac hoog soeren

22.02.2021
Auteur: Markus

Op de Poort Frans. Biedt dit hotel gratis wifi aan?

Arjan de Roo. Eerst 's middags op het mooie terras met een leuk uitzicht gezeten voor een kop koffie met gebak. Ik probeerde een tafel te reserveren voor vrijdag en belde op donderdag 23 juli jl. Datum van bezoek: juli Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Valkenburg.

Schrijf een beoordeling. Heeft dit restaurant een mooi uitzicht. Meer beoordelingen bekijken. Populaire steden Bekijk de beste restaurant deals. Op mijn halloooo!. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten.

Biedt dit hotel gratis wifi aan? Sfeer is heel goed.
  • Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.
  • Antwoord van 24wimd Gelegenheid beoordeeld. Type reiziger.

Land: Nederland Nederland België. Sonja de Weerd 12 punten. Lijst wordt bijgewerkt Dat verwacht ik niet bij zo' n mooi restaurant. Beoordeeld op 19 augustus Bediening prima, fijn zitten, brownie duur.

Wat ook de gelegenheid is, zij zullen er alles aan doen om jouw verblijf tot in de puntjes te verzorgen! Hier komen we niet meer.

Ruud Buunen 5 punten. Alkmaar Almere Amersfoort Amstelveen Amsterdam. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Tijd van het jaar. Beoordelingen filteren. Alle steden.

Waarderingen en beoordelingen

Travellers' Choice. Ruud Buunen 5 punten. Op de Poort Frans.

Lijst wordt bijgewerkt Travellers' Choice. Ruud Buunen 5 punten. Jenny van der poel 46 punten! Peter Baars op 13 september Beoordeeld op 30 augustus via mobiele applicatie Zonde van de mooie locatie. Meer informatie.

Meer meldingen op dit adres

Ook maaltijd en drank niet smaakvol. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. En we hebben er geen spijt van gehad. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

  • Alkmaar Almere Amersfoort Amstelveen Amsterdam.
  • Foto's van Joyce ×.
  • De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.
  • Datum van bezoek: juli

Datum van bezoek: september Beoordeeld op 3 september via mobiele applicatie Locatie. Fijne plek om koffie met gebak te De horeca is zwaar getroffen door de pandemie, geeft weinig reden tot medeleven Van hem een tien.

Hopelijk wordt dit spoedig anders. Wat ik helaas een heel belangrijk minpunt vind is dat er geen gehandicapten toilet is.

Corona informatie

Heerlijk gegeten, prachtig restaurant, vlotte bediening, fantastische locatie. Hulde aan de gastvrouw en de medewerkers. Pauline Wools op 05 oktober Geverifiëerd.

We komen hier zeker nog eens terug!

Is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in desserts. Sfeer prima. Aan een groep moet iedereen kunnen deelnemen is altijd mijn uitgangspunt.

 Ontdek ook...