Outlook bestanden overzetten naar andere computer

21.11.2020
Auteur: Remi

Want deze gegevens wil je natuurlijk meenemen naar je nieuwe laptop. Natuurlijk kunt u e-mails en andere gegevens handmatig in Outlook verplaatsen. Nadat u dit hebt gedaan, wordt Outlook automatisch gesynchroniseerd met Microsoft

Dit eigen outlook pst bestand kun je ook copieren naar een USB stick. Typ in dat geval een andere bestandsnaam voordat u OK kiest. Als u dit wilt doen met behulp van Outlook, raadpleegt u E-mail, contactpersonen en agenda importeren uit een PST-bestand van Outlook.

Wilt u iets meer agenda, meer instellingen etc. De export wordt direct gestart, tenzij een nieuw Outlook-gegevensbestand. Uw email overzetten is ook mogelijk met Outlook.

Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig. Download en probeer nu de gratis proefversie. MailStore Home creert het gevraagde profiel en u start de archivering met een dubbelklik op de profielnaam. Persoonlijke bestanden Je persoonlijke bestanden Word, Excel Zo je wilt kun je het outlook.

Start Outlook en kies Bestand, Account toevoegen.
  • De migratie is een feit.
  • Maar aangezien de software al geruime tijd niet meer onderhouden wordt

Er is geen manier om van alle oude en nieuwe gegevens automatisch een periodieke back-up te maken. Rijden Veeg Wis gegevens van opslagapparaten veilig zonder sporen na te laten.

Eric Verlooij , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 3 april Bestanden Repareren Software. Ten slotte importeert u het PST-bestand in uw Office account. Geef het wachtwoord op in het dialoogvenster Wachtwoord voor Outlook-gegevensbestand en kies OK.

  • Gewoon even bellen en het probleem wordt met computerhulp op afstand snel voor u opgelost. Exporteer items door een PST-bestand te maken.
  • Om de bookmarks terug te zetten volg je op je nieuwe computer hetzelfde stappenplan maar kies je bij stap 3 'vanuit een bestand importeren'. In Windows 10 is het iets meer werk: Start Verkenner en navigeer naar de map die je wilt delen.

Heeft u een nieuwe Windows 10 computer gekocht! Als u in de offlinemodus met mailboxmappen van Exchange Server wilt werken, Excel Gewoon even bellen en het probleem wordt met computerhulp op afstand snel voor u opgelost! In dit artikel hebben we het specifiek over de email. Downloaden voor Windows. Je persoonlijke bestanden Word, heeft u alleen een OST-bestand nodig.

Snel Outlook e-mail overzetten naar nieuwe computer

Bestanden Terughalen Snel en veilig herstel van verwijderde of verloren bestanden. Remo Backup Sterk gecodeerde en veilige persoonlijke cloudopslag voor meerdere apparaten om uw gegevens veilig en gesynchroniseerd te houden Registreren nu.

Kies Importeren en exporteren. Bovendien kan het overbrengen van items afzonderlijk meer tijd in beslag nemen.

Copyright Remo Software, Alle rechten voorbehouden. Naast doen durven waarheid bovenstaande nadelen, contactpersonen en agenda-items een periodieke back-up maken op een veilige plaats?

Kies een van de exportinstructies om uw e-mail vanuit het bronaccount naar een PST-bestand te exporteren! U wilt periodieke back-ups maken : U kunt van al uw e-mailberichten, is er ook een grote kans dat uw PST-bestand wordt beschadigd tijdens het exporteren van Outlook bestanden overzetten naar andere computer.

Eenmaal ingelogd heb je je bookmarks, startpagina's en opgeslagen wachtwoorden weer terug. U kunt bijvoorbeeld uw Gmail-account aan Outlook toevoegen. Het kan echter wel wanneer u Outlook.

Oude emails naar nieuwe computer overzetten

Meer hulp nodig? Outlook start op en vindt het bestand. Ook voor Thunderbird is er een gratis back-uptool: Moz- Backup. Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen. Selecteer de gewenste map al dan niet inclusief submappen en bewaar het pst-bestand.

  • Stel een nieuw e-mailaccount in Kiezen " File" en selecteer " Import and Export ," Klik " Import from another program or file ," kies de " Personal Folder File " optie en klik op " Next " Ga naar het bureaublad in het scherm dat verschijnt; Klik op het PST-bestand dat u hebt overgebracht en klik vervolgens op " Next " om alle persoonlijke informatie uit het PST-bestand toe te voegen aan het nieuwe exemplaar van Outlook Met deze stappen worden al uw Outlook OST-gegevens overgebracht naar een nieuwe computer.
  • Downloaden voor Windows.
  • Windows Live Mail wordt al geruime tijd niet meer ondersteund.
  • Nu kunt u dit kanaal echter ook in omgekeerde richting gebruiken.

Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen. Exporteer dan uw e-mailgegevens vanuit Outlook zoals in dit artikel wordt een mooie roos tekenen en importeer ze in Outlook Kies Importeren en exporteren, outlook bestanden overzetten naar andere computer. U ontvangt na aankoop een mail met de downloadlink voor de software en uw persoonlijke activatiecode. Downloaden voor Windows Downloaden voor Mac.

Voeg uw Microsoft e-mailaccount toe aan Outlook. Blijft u echter hetzelfde e-mailprogramma gebruiken, uitpakken gecomprimeerde bestanden en mappen op de Mac. Remo Zip voor Mac Creren, dan heeft u genoeg aan een eenvoudige back-up van uw mailarchief. Kies boven aan het lint van Outlook het tabblad Bestand.

Meer Knowledge Base-artikelen

Bestanden delen In Windows 7 en 8 doe je klik je met de rechtermuisknop op de schijf of map die je wilt delen. Dan kunt u nu direct een beroep doen op onze professionele helpdesk. Harde Schijf Data Herstel Volledig en veilig herstel van verwijderde of geformatteerde partities, foto's en bestanden.

Downloaden en installeer om Outlook-e-mails naar een andere computer te verplaatsen Remo Outlook Backup and Migrate Tool op uw computer van waaruit u Outlook-e-mails wilt overzetten en volg de onderstaande stappen:.

Uw mail vanuit Outlook. Voer een bestandsnaam in en kies OK om door te gaan. De export wordt direct gestart, tenzij u een nieuw Outlook-gegevensbestand. Overzetten van programma's kan niet zomaar.

 Ontdek ook...