Playtray tafelblad voor stokke tripp trapp

08.02.2021
Auteur: Ludo

Wij hadden eerst alleen de stoel met babysit en leek ons handig om een blad te hebben. Hij is lekker groot, makkelijk te bevestigen en makkelijk schoon te maken.

Of de Tripp Trapp kinderstoel nu al jaren oud is of gloednieuw, de Playtray past altijd. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Daarmee zorgen we dat de website goed werkt en we jou beter kunnen informeren. VMLJ 11 maart Ik raad dit product aan. Zoals bijvoorbeeld tomaten, wortels en currysaus.

Vaak samen gekocht. Het product is toegevoegd. Grote slap met vakje vereist. De Playtray is geschikt voor Stokke babysets die na zijn aangeschaft maar is ook te gebruiken zonder de babyset.

En hij is goed af te nemen. Reviews Schrijf een review.
  • ARutgers Zoetermeer 13 augustus Ik raad dit product aan. Gereserveerd 20 okt.
  • Meld je hier aan! Amersfoort 20 okt.

Productbeschrijving

Inclusief originele in mooie staat verkerende babyset én playtray!! En is een inklapbaar kunststof tafeltje dan een optie? Wij hadden eerst alleen de stoel met babysit en leek ons handig om een blad te hebben. Meld je hier aan! Algemene voorwaarden Disclaimer Contact. We vonden de playtray in eerste instantie wat aan de dure kant, maar hij is z'n geld meer dan waard.

In prima conditie. Zodra de Playtray op de kinderstoel bevestigd is, kan een kindje zich niet meer met de benen afzetten tegen de tafelrand. Reviews Schrijf een review.

Mijn account Afrekenen Nieuws Contact. Assen Gisteren. De Playtray kan op veel manieren gebruikt worden bij de Tripp Trapp kinderstoel en dat biedt heel veel voordelen:.

Omschrijving

Tripp trapp white wash kinderstoel. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Overig In de doos In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding.

Ook is het materiaal goed en makkelijk schoon te maken. Stokke Playtray wit Tripp Trapp Playtray voor stokke tripp trapp nog netjes kan nog meerdere veel sterkte wensen met dit verlies mee Gebruikt Ophalen, playtray tafelblad voor stokke tripp trapp.

De Playtray is gemakkelijk te bevestigen en schoon te maken. De Playtray kan op veel manieren gebruikt worden bij de Tripp Trapp kinderstoel en dat biedt heel veel voordelen: De Playtray is geschikt voor Stokke babysets die na zijn aangeschaft maar is ook te gebruiken zonder de babyset. Het strakke design van de Playtray sluit perfect aan op het stijlvolle ontwerp van de Tripp Trapp kinderstoel. Wij hadden eerst alleen de stoel met babysit en leek ons handig om een blad te hebben.

Gerelateerde producten

Het materiaal, een sterk kunststof, is goed bestand tegen stoten van kinderbestek en speelgoed. Pluk80 Vlijmen 24 september Toggle navigation. Toon meer Toon minder.

  • Goed schoon te maken en te houden.
  • Geweldig vinden wij dit blad dan ook.
  • We vonden de playtray in eerste instantie wat aan de dure kant, maar hij is z'n geld meer dan waard.
  • Inclusief originele in mooie staat verkerende babyset én playtray!!

Selecteer je voorkeur voor het gebruik van cookies. En is een inklapbaar kunststof tafeltje dan een optie. Toon meer Toon minder. Er zitten een paar kringe. Jollein Rainbow Meegroei Stoelverkleiner - grey 3. Hierdoor wordt meteen voorkomen dat de kinderstoel kan omkantelen. Meld je hier aan.

Optimaal Functionele cookies om onze website goed te laten werken, je bezoek te meten.

Specificaties

Geschreven bij Playtray Voor De Stokke Tripp Trapp - Met Riempje - Antraciet Wij hebben nog een oudere versie van de Stokke kinderstoel met houten beugel en zijn dus helemaal blij dat deze Playtray erop past, aangezien ik overal las dat de originele bladen van stokke zelf niet op de oudere versie past Stokke Playtray Tafelblad voor Stokke Adviesprijs: 54, In winkelwagen Op verlanglijstje. Verkoop door H.

Lisa Heerhugowaard. Door 3 weken intensief gebruik zijn er wel al kleine krasjes op het blad te zien. Voor 15euro mag u. Verkleinset met stoffering en playtray voor een tripp trapp stoel.

 Ontdek ook...