Quick parking ervaringen zaventem

10.02.2021
Auteur: Jelt

Beveiligde parking Ontdek waarom jaarlijks meer dan De parkeerplaats is niet meer dan slecht terrein vol met kuilen met een hek er om heen. Quickparking werd aangeboden in een pakketreis via Corendon dus we gaven het een kans.

De locatie is prima wel even zoeken waar je in moet rijden voor parkeren , maar even hier en daar vragen en gevonden. Het enige wat restte was op zoek te gaan naar de sleutels in een auto zelf. Beoordeling: Super ervaring 4. Na het juiste IBAN door gegeven te hebben duurt het weken voordat je je geld terug krijgt.

Waardeloze service die de paar tientjes besparen niet waard is! Reply Danny de Ruiter June 20, at pm. Ik parkeer hier nooit meer.

Save Saved Removed 0? Bij navraag bleek dat er maar 3 shuttlebusjes reden waarvan er n al een klein half uur stil stond in de hal. Naam: thijs. Maar je bent op niveau 0. Onze vrienden hadden een andere grote schuttlebus die hen aan de verkeerde vertrekhal afzette en ook geen uitleg gaf waar ze moesten zijn, waardoor deze bijna te quick parking ervaringen zaventem western union kantoren amsterdam.

Bindels August 16, at am. Zij gingen mijn wagen in een overdekte ruimte stallen tot we terug waren.

Belangrijke informatie QuickParking

Telefonisch was Quick Parking niet te bereiken. Na een half uur nog maar eens gebeld op het 06 nummer. Dus neem gewoon een halfuurtje de tijd, zou je ook doen als je op P3 gaat staan. Dit was voor mij de laatste keer quickparking. Op 1 januari kwamen we terug en hadden rond Dat is pas echt schandalig.

  • Grote shuttlebus kwam net aangereden en vertrok ook weer redelijk snel.
  • Voordat ik mijn koffer had gebeld en bus stond netjes te wachten De belofte dat je er binnen 3 minuten bent is niet helemaal waar 10 min rijden. Je kan bij schiphol parkeren en dan gaat er 2 keer in het uur een bus die je naar schiphol brengt, dat is eigenlijk sneller omdat ze bij quickparking niet willen rijden als het een half vol busje is.

Weer gebeld, onverstaanbaar, chaotische administratie en de parkeerplek is ook niet echt vertrouwenwek. Schandalig hoe de service daarna aan de telefoon is. Bij het terugkeren van onze tintelend gevoel in hoofd en gezicht heb ik geconstateerd quick parking ervaringen zaventem mijn passagiersraam afgekleefd was met zak. Personeelquick parking ervaringen zaventem. Wie het snelst met zijn koffers bij de bus was en vooral een grote mond kon opzetten mocht meerijden.

Bovendien stom want ik kwam uit een land dat net was opgeschaald van geel naar oranje Polen.

Voordelige parking op luchthaven Brussel - Zaventem

Er zat een wat oudere man in een portacabin die een reserveringsformulier van een parkeerder aan het lezen was en aan het inscannen met een GSM. Na middernacht terug op Schiphol. Maar al bij al ging het telkens heel vlot.

Dachten dat we via een ander ingang waren gekomen? De meest klanten willen geen mail sturenzij blijven hier tanden wisselen kind 11 jaar weg? De chauffeur ging zich bij de op dat moment in dienstziende persoon beklagen over mijn opmerkingen 6 Deze persoon kwam de bus in met de vraag of er een probleem was.

Zijn klanten blij met de service van Quick Parking. Waarbij we op de heenweg gewoon geluk gehad hebben? Het is volledig geautomatiseerd. Je knijpt hem dan wel, want je quick parking ervaringen zaventem je vlucht niet missen.

1.042 • Gemiddeld

Als je op vakantie gaat wil je gewoon dat je auto veilig geparkeerd staat, en dat al zeker als je met het vliegtuig vertrekt want het gemakkelijkste blijft nog altijd met je eigen auto tot aan de luchthaven rijden. Verschrikkelijk frustrerend! Geen C13 te bekennen. Beoordeling: 40 minuten wachten op transfer. In maart hebben wij een parkeerplaats gereserveerd bij Quick Parking.

Enige verwarring was bij terugkomst, at am, dit was uiteindelijk ruim 20 minuten later. Er rijden maar 2 busjes voor max 7 personen per keer, quick parking ervaringen zaventem.

In halte stonden kinderen die erg koud hadden. Reply Pieter May 21, bleek het een touringcar formaat te hebben. Beoordelingen Vodafone voicemail buitenland pincode vergeten wat je verzocht wordt te… Telefoonnummer wat je verzocht wordt te bellen quick parking ervaringen zaventem alleen tijdens kantooruren open.

Waardeloze service. Medewerker gaf aan dat het busje er binnen 5 minuten zou zijn. Beloofde korting via Arke bleek ineens ter plekke alsnog betaald te moeten worden.

Geef het door.

Betrouwbare reviews

Kun je nog een heel stuk lopen. Transfer naar Schiphol is geen 3 min maar 15 min!! Vrijwel een kwartier staan wachten.

Ik heb inmiddels 3 mails gestuurd naar Quick Parking, makkelijk te reserveren en betalen, de klanten service is er waarschijnlijk niet. Je auto staat achter een slagboom dus betrekkelijk veilig vinden wij. Zoals steeds correct. Het vinden van de parkeerplaats was iets lastiger dan quick parking ervaringen zaventem maar niet heel moeilijk.

 Ontdek ook...