Rietjes in je haar voor krullen

13.01.2021
Auteur: Jeffry

Maar deppend drogen he, nooit wrijven! Misschien van te voren een verstevigende mousse erbij? Ik doe het ook en spuit haarlak in als ik de roetjes eruit haal alleen zakt het na paar uur eruit enig tip hiervoor?

Noodzakelijk Noodzakelijk. Selecteer en bevochtig de eerste streng haar. Krullen maken met rietjes Mijn jongste dochter heeft prachtig haar, eigenlijk moet het geknipt worden want dan komen haar eigen krullen terug. Maak het rietje vast met een speldje. Handig he?

Voordat je begint met je set rietjes, zorg je dat je al je benodigdheden hebt. Onthoud dat de haarstructuur waar je mee begint invloed heeft op hoe je haar er uiteindelijk uitziet. Rietjes in je haar voor krullen Sarah Dankjewel. Oh jammer. Je krijgt met deze methode spiraalkrulletjes?

Maak eerst weer eventjes je haren weer een beetje vochtig en draai lokken haar om een pen of potlood.

En dat mijn haar dik is zorgt denk ik juist voor een nog iets dikkere bos! Hoop dat het gaat lukken!
  • Methode 1 van
  • Respect hoor en het staat je erg leuk! Maak iedere krul een voor een los.

Krullen maken met rietjes

Het is nog steeds een hele goede manier om. Ja natuurlijk moppie, niet wetende dat ik dezelfde avond 4 uur bezig zou zijn met rietjes in dat kind haar haar te draaien tot bloedende vingers en kloofjes toe.

Als je haartype vocht vasthoudt en je pijpenkrullen stylet, probeer dan je haar zo droog mogelijk te krijgen voordat je gaat stylen. Meerdere soorten krullen kunnen door een ervaren stylist gebruikt worden bij het maken van avontuurlijkere kapsels, maar het is een moeilijke look om voor elkaar te krijgen. Spuit wat water op het deel waar je mee wilt beginnen. Spuit een beetje haarspray op iedere opgerolde streng. By Sarah.

  • Dit is hair plopping, misschien komt deze term je wel bekend voor? Save the mama gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
  • Onthoud dat hoe dikker de streng, hoe groter iedere krul zal worden.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Cindy - levenalsmama. Ook heel fijn aan deze methode om krullen te krijgen zonder hitte, is dat je veel aangenamer slaapt met deze methode.

Dit artikel is medeauteur door Laura Martin. Voeg een klein beetje haarolie toe om je haar zachter te maken en het makkelijker te maken om mee te werken. Misschien vind je dit ook leuk:.

Een multifunctioneel potlood

Reply Sarah Ja écht een wilde bos! Bij mijn zusje bleef het ook wel 3 dagen zitten! Gebruik je vingers om je haar voor het uiteindelijke stylen in model te brengen.

Reply Denise Zoooo gaaf het resultaat, de krullen!. Previous Post Next Post! Misschien vind je dit ook leuk:. Reply Mandy Het staat je echt super gaaf, ik zag het al in je diary voorbij komen? Ja, haarlak helpt wel wat, maar je moet het echt wel lang genoeg in je haren laten zitten.

Oké, misschien niet met babydoekjes, want die hebben we niet in huis, maar ik had nog een pakje make-up wipes liggen die ik niet fijn vond voor op mijn huid. Ik heb het namelijk zelf getest. Balou Haha heel leuk om te zien!

Maar ik vind het veel te veel werk. Het is echt veel werk pff. Ga je hoofd rond tot al je haar gedaan is. Italiano: Arricciare i Capelli con le Cannucce. Wat een PIEPwerk…. Deze krullen heeft ze aan papa met Surinaamse afkomst te danken. Lees hier onze privacy policy. Oh jammer.

Dan blijft het bij mij al heel goed zitten. Nou ik kan je vertellen, je haar krullen met rietjes is niet zo simpel! En slapen met die rietjes en speldjes lijkt me ook echt niks, er moet toch een andere manier zijn?

De rietjes uit je haar halen De volgende dag haalde ik de rietjes er weer uit. Laat het eerste deel dat je van plan bent te stylen los. Maar ook met curlformers kan je makkelijk krulletjes maken. Rond of was het zo populair om je haren te krullen p deze manier.

 Ontdek ook...