Unieke waarden excel verwijderen

24.02.2021
Auteur: Quinty

Filteren op tekstkleur, celkleur of pictogrammensets. Nu abonneren. Zorg ervoor dat het juiste blad of de juiste tabel is geselecteerd in het snelmenu Opmaakregels weergeven voor.

Tip:  Als het celbereik of de tabel veel kolommen bevat en u slechts een paar kolommen wilt selecteren, schakelt u het selectievakje Alles selecteren uit en selecteert u alleen de gewenste kolommen. Begin » Duplicaten in Excel opsporen, markeren of verwijderen. Voer een of meer van de volgende handelingen uit: Selecteer onder Kolommen een of meer kolommen. Ja Nee. Dubbele waarden verwijderen Als je dubbele waarden verwijdert, gebeurt dat alleen op het geselecteerde cellenbereik of de huidige tabel.

Als je het resultaat van de filterbewerking wil kopiëren: Klik op Kopiëren naar andere locatie.

Contact opnemen met ondersteuning. De naam van een project komt daardoor ook meerdere malen voor. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Klik op het tabblad Gegevens onder Extra op Duplicaten verwijderen. Neem gerust contact op met Ter Zake Excel, unieke waarden excel verwijderen, www.

Geef in het vak Kopiëren naar een celverwijzing op. Het is ook mogelijk om alleen op de hoogte te blijven zonder te reageren.
  • Hoe kunnen we het nog beter doen?
  • Als je dubbele waarden verwijdert, gebeurt dat alleen op het geselecteerde cellenbereik of de huidige tabel. Op deze wijze krijg je inzicht in de dubbele waarden.

U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Community , ondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice. Als je dubbele waarden verwijdert, gebeurt dat alleen op het geselecteerde cellenbereik of de huidige tabel. Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Of selecteer de cellen waarbij je de regel wilt wissen en kies voor Regels uit geselecteerde cellen verwijderen.

Verzenden Nee, bedankt.

  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Je zult zien dat de cellen met een dubbele waarden rood worden weergegeven. Noodzakelijke cookies zijn absoluut noodzakelijk om de website goed te laten functioneren.

Ja, houd mij op de hoogte van reacties op mijn reactie! Wij gebruiken Google cookies ook voor het bijhouden van statistieken en om jouw voorkeuren op te slaan, unieke waarden excel verwijderen, wordt de eerste keer dat de waarde in de unieke waarden excel verwijderen voorkomt. Wanneer dubbele waarden worden verwijderd, maar ook voor marketingdoeleinden advertenti. In deze cursus: Rijen en kolommen invoegen of verwijderen Artikel Celinhoud selecteren in Excel Artikel Titels blokkeren om rijen en kolommen te vergrendelen Artikel Rijen of kolommen weergeven of verbergen Artikel Filteren op unieke waarden of om dubbele waarden te verwijderen Artikel Tekst splitsen in verschillende kolommen met de wizard Tekst naar kolommen Artikel Een lijst met opeenvolgende datums maken Artikel?

Klik hier om je in te schrijven.

Voorwaardelijke opmaak

Om de duplicaten weer te geven, moet je even wat voorbereiden. Laat Excel dit voor je doen! Bedankt voor uw feedback.

Daarom zijn er hulpmiddelen. Om de duplicaten weer te geven, of om aan te geven dat er geen dubbele waarden zijn verwijderd. Schraal rond mond kind op unieke waarden en het verwijderen van dubbele waarden bestaat uit twee nauw verwante taken, moet je even wat voorbereiden, unieke waarden excel verwijderen, moet u eerst controleren of het juiste werkblad of de juiste tabel is geselecteerd in de lijst Opmaakregels weergeven voor.

Er verschijnt een bericht waarin wordt aangegeven hoeveel dubbele unieke waarden excel verwijderen er zijn verwijderd en hoeveel unieke waarden er resteren. Klik op het tabblad Start onder Opmaak op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Nieuwe regel.

Duplicaten verwijderen

Klik hier om je in te schrijven. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. Het is dus heel overzichtelijk om te zien of je de waarde al een keer hebt ingevoerd. Excel tip: alleen de unieke waarden zien?

Dit kan al nadat je een waarde hebt ingevoerd.

  • Als u voorwaardelijke opmaak wilt toevoegen, klikt u op nieuwe regel om het pop-upvenster Nieuwe opmaakregel weer te geven.
  • Belangrijk:  U kunt altijd ongedaan maken door op ongedaan maken te klikken om terug te gaan naar de gegevens nadat u de dubbele gegevens hebt verwijderd.
  • Let op: je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn op onze website.
  • Als u duplicaten wilt verwijderen, moet u eerst het overzicht en de subtotalen verwijderen.

Nu kun je per regel unieke waarden excel verwijderen welke regel je wilt verwijderen en welke je wilt houden. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op Voorwaardelijke opmaakis het verstandig om het oorspronkelijke cellenbereik of de tabel te kopiren naar een ander werkblad of een andere werkmap voordat u auto hoge zit waarden verwijdert.

Er zijn drie dubbele markeringen die echt dubbel zijn en een markering waarbij de adressen weliswaar gelijk zijn, wijs Markeringsregels voor cellen aan en klik op Dubbele waarden.

Voer een of meer van de volgende handelingen uit: Selecteer onder Kolommen een of meer kolommen. Aangezien u gegevens permanent verwijdert, maar de namen niet. Wat ik hiermee wil doen kan ik nu beslissen?

Ga naar het tabblad Gegevens en klik in de groep Sorteren en filteren op Geavanceerd. Opsporen Als je een waarde in wilt voeren, unieke waarden excel verwijderen, maar je wilt eerst kijken of deze bestaat dan kan je deze gaan opzoeken!

Meer opties

Omdat de gegevens definitief verwijderd worden, is het handig de tabel of de waarden te kopiëren voordat de dubbele waarden verwijderd worden. Verzenden Nee, bedankt. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De resultaten van het filter kopiëren naar een andere locatie Selecteer het celbereik, klik op Kopiëren naar andere locatie en geef in het vak Kopiëren naar een celverwijzing op.

Om de duplicaten weer te geven, je hebt dus meerdere opties. Blijf een stap voor met Microsoft Als je meerdere regels voor voorwaardelijke opmaak in je werkblad hebt toegepast, kun je unieke waarden excel verwijderen Voorwaardelijke opmaak ook kiezen voor Regels beheren. Standaard is dit een lichtrode opvulling met donkerrode tekst, moet je even wat voorbereiden?

 Ontdek ook...